sotiris!129 έγραψε:Μεγαλε τι εγραψες δαμε! Για λοου μου εισαι ποιητης ΤΕΛΟΣistriano έγραψε:
Η κωλοσηρμαθκια εφενετουν.
Ειχεν 200 χρονια να ακουσω τουτην την ατακα!
Και με τα κολάν μέσα στο Cayenne είναι το κάτι άλλο

sotiris!129 έγραψε:Μεγαλε τι εγραψες δαμε! Για λοου μου εισαι ποιητης ΤΕΛΟΣistriano έγραψε:
Νάρτω να φέρω και λουκάνικα ΑΠΕΧΤΑ ;virtualgreek έγραψε:FYGAS APO TO LIMANI έγραψε:
MEN ESHIS ENIA TZAI ENA FAIS. TORA POU ARKEPSES TZAI TROIS TES TSIKLES KATISHIMAS. AIS TON PELA TROIS TZAI POLLES. FTIXASTES. EFAMENTIN![]()
![]()
![]()
Δώσμου το πόστο σου να σε ταίζω εγώ!
New collectionlouisll έγραψε:sotiris!129 έγραψε:Μεγαλε τι εγραψες δαμε! Για λοου μου εισαι ποιητης ΤΕΛΟΣistriano έγραψε:
τα ασπρα τα κολαν ομως...που φκαλλουν ματιlouisll έγραψε:sotiris!129 έγραψε:Μεγαλε τι εγραψες δαμε! Για λοου μου εισαι ποιητης ΤΕΛΟΣistriano έγραψε:
Τα 'Απεχτα' λουκάνικα τι είναι ?louisll έγραψε:Νάρτω να φέρω και λουκάνικα ΑΠΕΧΤΑ ;virtualgreek έγραψε:FYGAS APO TO LIMANI έγραψε:
MEN ESHIS ENIA TZAI ENA FAIS. TORA POU ARKEPSES TZAI TROIS TES TSIKLES KATISHIMAS. AIS TON PELA TROIS TZAI POLLES. FTIXASTES. EFAMENTIN![]()
![]()
![]()
Δώσμου το πόστο σου να σε ταίζω εγώ!
Ασπρα κολαν+κοκκινο ή μαυρο στρινκ(αναλογα με το θηραμα)andreasana210326 έγραψε:τα ασπρα τα κολαν ομως...που φκαλλουν ματιlouisll έγραψε:
louisll έγραψε:Homemade χωρκάτικα λουκάνικα +παστουρμάς
Από Harrods