φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΡΕ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΛΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ?????
Εσασαμε την λαθροθηρια δαμεσα ζε ασχολιστε με την Ελλαδα???? ΕΛΕΟΣ!!!
Δαμε στην Κυπρο που εχουμε το 1/20 τον πουλιον που την Ελλαδα ζε αμαν σας δοθει η εφκερια εν να παιξεται 100-200 πουλια ζε να σκεφτιτε στην Ελλαδα που τα 50 πουλια την μερα ενεν τιποτε???
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σωτηρη μου νομιζω οτι καπου εχασαμεν την ουσια ρε φιλε.( Δεν μιλω για σενα , εσενα ξερω πολλα καλα ποσην αρχην εχεις πανω σου)

Εχει απολυτο δικαιο ο καλλικας, αλλα οχι ετσι οπως το εθεσε και λεω καθαρα την δικη μου αποψην.

Πουθενα δεν παρανομησε ο Κυπρος, ηταν μεσα στο νομο, για τις μερες που εξορμησε.

Μαλιστα ο Κυπρος, μπορει να δωσει και μαθηματα, για τις αποψεις του περι νομοθεσιας, αφου εχει παμπολες φορες αποδειξει το ποση ευαισθησια εχει για το θεμα.Και αν τολμα συγκηνυγος του ας καμει παρανομια στο κυνηγι και θα δει τι θα παθει απ τον Κυπρο.

ΑΛΛΑ ναι δεν μπορουμε να κατακρινουμε την λαθροθηρια εδω και να μην μας νοιαζει απο την Ελλαδα.
Η λαθροθηρια ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ανθρωπους και δεν ξεχωριζει συνορα χωρων, εαν σεβεσε το θηραμα εδω, θα το σεβαστεις ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν παει οπως λες, δηλαδη, επειδη εχει τοσα να σαστουΝ δαμεσα, οπου παω αλλου κυνηγι, καμνω οτι θελω.

αΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

Τωρα για τον φιλο που ρωτησε εν διουσα τοσα λεφτα να παω, και εδιουν πανω τους, αν θα σταματουσα στες 25.

Ρε φιλε εν θα ειμια απολυτος, θα σου πω. Ενε πεξα ποττε μου 25 σε μια εξορμηση, και δεν ξερω πως θα αντιδρασω εαν μου τυχουν τοσα πουλια.Σιγουρα θα προσπαθησω να παιξω οσα μπορω......αλλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ μιλωντας, πιστευω οταν θα κοντευκα τες 25, θα αρχιζα να ......κοντοστεκουμε...και αμα εφτανα 27-30 θα σταματουσα.......μη αντεχοντας το βαρος της συνηδεισης μου εναντι σε αυτους που με πηραν και στην νομοθεσια, που αν με πιαναν θα ειχα μεγαλα ρεζιλικια....Μιλω σου ειλικρινα, για μεναν καθαρα.

Δεν λεω πως δεν θα ηθελα να παιξω τζιαλλες, λεω τι θα εκαμνα υπο το βαρος των περιστασεων.

Αν ειμουν ομως Κυπρο, και δεν ειχα αυτες τις ΄΄τυψεις '' ασ πουμε, πιστεψε με ενθα σταματουσα ωσπου να μεν αντεχω αλλον.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
kalikas
Full Member

Δημοσίευση από kalikas »

Στο φίλο english setter, αν θα σταματούσα στις 25? αν θα σου απαντήσω θα σε ικανοποιήσει δηλαδή!! το ότι χάνουμε την ουσία δεν το βλέπεις. Τόπουζι θα μείνουμε και πάλι τόπουζι. σε ένα άλλο θέμα τις προάλλες συζητούσαμε αν θα σταματήσουμε στα 5 περδίκια ή στους 2 λαγούς στην Κύπρο. Κατά την άποψη μου οπουδήποτε υπάρχει νομοθεσία θα πρέπει να τηρήται κύριοι. Από νοοτροπία είμαστε 0. Μου θυμήζει την περίπτωση που στην Κύπρο κανέις δεν τηρά το όριο ταχύτητας εκτός από τις βάσεις. Τοπούζι κύριοι τοπούζι.
όσον αφορά σωτήρη αν θα ασχοληθούμε με την Ελλάδα, ο λίγο τι με ενδιαφέρει. Εγώ μίλησα για δεοντολογία και νοοτροπία, διότι γιατί ο φίλος που έπεξε πέραν του ορίου δεν θα το κάνει και στην Κύπρο.
Είπαμε δεν αλλάζουμε σαν λαός.
George_N
Full Member

Δημοσίευση από George_N »

Να ρωτήσω κάτι? Για πια νοοτροπία λέτε? Είπε κανείς ότι ο Κύπρος ήταν παράνομος? Ότι αν μπορούσε να βαρέσει παραπάνω θα το έκανε?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kalikas έγραψε:Στο φίλο english setter, αν θα σταματούσα στις 25? αν θα σου απαντήσω θα σε ικανοποιήσει δηλαδή!! το ότι χάνουμε την ουσία δεν το βλέπεις. Τόπουζι θα μείνουμε και πάλι τόπουζι. σε ένα άλλο θέμα τις προάλλες συζητούσαμε αν θα σταματήσουμε στα 5 περδίκια ή στους 2 λαγούς στην Κύπρο. Κατά την άποψη μου οπουδήποτε υπάρχει νομοθεσία θα πρέπει να τηρήται κύριοι. Από νοοτροπία είμαστε 0. Μου θυμήζει την περίπτωση που στην Κύπρο κανέις δεν τηρά το όριο ταχύτητας εκτός από τις βάσεις. Τοπούζι κύριοι τοπούζι.
όσον αφορά σωτήρη αν θα ασχοληθούμε με την Ελλάδα, ο λίγο τι με ενδιαφέρει. Εγώ μίλησα για δεοντολογία και νοοτροπία, διότι γιατί ο φίλος που έπεξε πέραν του ορίου δεν θα το κάνει και στην Κύπρο.
Είπαμε δεν αλλάζουμε σαν λαός.
Ε φιλε ουτε εσυ ξερεις τον Κυπρο για να τον κατιγορεις αλλα ουτε εγω τον ξερω για να τον υποστηριξω και να βαλω το χερι μου στην φωτια γιαυτον!
ομως οπως εγω δεν θα το βαλω το χερι μου στην φωτια και ο οπιος διποτε δεν τον ξερει τοτε ουτε εσυ θα πρεπει να τον κατακρινεις και να τον κατιγορης!
οπως και να εχει ο αθρωπος επιε 4 μερες στην Ελλαδα κυνηγι εβαλε μια φωτογραφια με 30-50 ζικλες αρα ενε βλεπω κατι το παρανομο εστο ζε αν επαιξε τες διπλασιες παλε εν στο επιτρεπτο οριο, τουλαχιστο τουτο φενεται που την φωτογραφια!
η απορια μου ομως ως αθρωπος ειναι αν ο Κυπρος επαιζε τουτα τα πουλια δαμε τη θα ελεγετε?
εγω λεω σου οτι θα ειχε ΠΜ απο πολλους απο "εμας" να τους παρει μαζι του!

παρολα αυτα αυτο που ειπες για νοοτροπια θα το υποστιριξω κατα καπιο τροπο... γιατι ακουσα κουβεντες που φοιτητες στην Ελλαδα απο συνκεκριμενη επαρχια της Κυπρου (δεν θα πω επαρχια για να μην αρκεπσετε παλε οτι τα εχουμε με την συνκεκριμενη επαρχια) που εγεμοσαν 2-3 τσεντες διχτια για να παρουν μαζι τους Ελλαδα...πιανουν 3ψιφιο-4ψιφιο αριθμο ζικλον οποτε παν να τα βαλουν μετα μαζεφκουντε ουλοι οι κυπρεοι ζε καθαριζουν τες , πακεταρουν τες 12δες και στελουν τα στην επαρχια τους και χρυσοπουλιουντε!
ακουσα κουβεντες με λαγους-αγριογουρουνα παπιες με αποτελεσμα να ερκουντε κοπελουθκια παρεες μου κυπρο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ,οπλο στα χερια τους δεν εξαναπιαν εχτος που G3 ζε να μου λαλουν ελα ρε ζιπανο να δεις, το ψυγειο εν γεματο ζικλες ο καθε κυπρεος στον ταδε τοπο εχει 10 Κg αγριογουρουνο μεσα στο ψυγειο και 1-2 λαους!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

κοπελια η τζικλα για μας ειναι περαστο πουλι που κτυπασ σε μια καλη εξορμηση 5-10 πουλια.πολλες φορες σταματησα στα 5 περδικια λογω τιμης δεν το κανει η συνηδηση μου να κτυπησω αλλα γιατι ειναι θηραμα που δεν υπαρχει αφθονο ουτε ερχεται απο αλλη χωρα πρεπει αυτα που εχουμε εστω και αν εκτρεφουμε να το προσεχουμε σαν τα ματια μας το ιδιο και τον λαγο.φετος κτυπησα 70 τζικλες μεχρι σημερα απο τον νοεμβριο μεχρι σημερα το απογευμα.πολλοι κοποι και πετρελαια για μενα αλλα μου αρεσει.εδω και 20 χρονια που κυνηγω κτυπησα 3-4 φορες στον ακαμα 30-40 πουλια που ηταν αξεχαστοι εμπειρια για μενα και δεν σβηνετε απο το μυαλο μου.αν μου ξανατυχη τετοιο πραμα θα τες κτυπω μεχρι να ζαβωσουν οι καννες ουτε στες 25 ουτε στες45 θα σταματησω ειναι σπανιο να πετυχεις τεοιο πραμα πρεπει να ειμαι μ..κας για να σταματησω :!: κρεατοσυλλεκτης δεν ειμαι δοξα σε ο θεος γουρουνι τζε αρνι πολλυν :lol: το πεξιμο της γεριμης η παρεα τζε ο μεζες πασ το τζακι ειναι μαννα εξ ουρανου :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

πανικος έγραψε:κοπελια η τζικλα για μας ειναι περαστο πουλι που κτυπασ σε μια καλη εξορμηση 5-10 πουλια.πολλες φορες σταματησα στα 5 περδικια λογω τιμης δεν το κανει η συνηδηση μου να κτυπησω αλλα γιατι ειναι θηραμα που δεν υπαρχει αφθονο ουτε ερχεται απο αλλη χωρα πρεπει αυτα που εχουμε εστω και αν εκτρεφουμε να το προσεχουμε σαν τα ματια μας το ιδιο και τον λαγο.φετος κτυπησα 70 τζικλες μεχρι σημερα απο τον νοεμβριο μεχρι σημερα το απογευμα.πολλοι κοποι και πετρελαια για μενα αλλα μου αρεσει.εδω και 20 χρονια που κυνηγω κτυπησα 3-4 φορες στον ακαμα 30-40 πουλια που ηταν αξεχαστοι εμπειρια για μενα και δεν σβηνετε απο το μυαλο μου.αν μου ξανατυχη τετοιο πραμα θα τες κτυπω μεχρι να ζαβωσουν οι καννες ουτε στες 25 ουτε στες45 θα σταματησω ειναι σπανιο να πετυχεις τεοιο πραμα πρεπει να ειμαι μ..κας για να σταματησω :!: κρεατοσυλλεκτης δεν ειμαι δοξα σε ο θεος γουρουνι τζε αρνι πολλυν :lol: το πεξιμο της γεριμης η παρεα τζε ο μεζες πασ το τζακι ειναι μαννα εξ ουρανου :lol:
10000+
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

αν και δεν εχω υποχρεωση να λογοδωτησω θα σας πω οτι πληρωσα και εβγαλα αδεια για ενα χρονο (για να κυνηγισο 4 μερεσ μονο) 130 ευρο στο κυνηγιετικο συλλογο του χωριου που κυνηγησα για να μην καρπωθω εισ βαρος των κυνηγων της περιοχησ ουτε ενα πουλι. ασχετα οτι οι ανθρωποι δεν ασχολουνται καν με τζηκλεσ αφου ειναι γεματεσ οι αυλες τουσ και κυνηγουν πιο χοντρα θηραματα.

καμια παρανομια δεν εγινε, το φιλαρακι μου που κυνηγισα μαζι του ειναι σαν το αρφο μου και μου παραχωρησε και το δικο του οριο αφου αυτοσ δεν ειχε αναγκη να χτυπησει πολλα πουλια μιας και τα εχει καθε μερα. και παρεπιπτοντοσ ειναι 25 ανα εξοδο οχι ανα μερα.

και οσους τους επιασε το στερητικο συνδρομο ασ το αποβαλουν καλυτερα και να μην λαλουν περιττα λογια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 10 Ιαν 2012, 18:58, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

kypros έγραψε:αν και δεν εχω υποχρεωση να λογοδωτησω θα σας πω οτι πληρωσα και εβγαλα αδεια για ενα χρονο (για να κυνηγισο 4 μερεσ μονο) 130 ευρο στο κυνηγιετικο συλλογο του χωριου που κυνηγησα για να μην καρπωθω εισ βαρος των κυνηγων της περιοχησ ουτε ενα πουλι.

κυνηγισα με το φιλαρακι μου το γιωργο οι διο μας ελευθερο κυνηγι και επειδη ο ανθρωπος ειναι σαν το αρφο μου ,κτυπουσε λιγα πουλια ο ιδιος για να εχω εγω την ευχερεια να χτυπω περαν των 25. χτυπησαμε κοντα στα 200 πουλια 4 εχορμησεις που ειναι το οριο για τισ δυο αδειες. καμια παρανομια.
φιλε μου δεν ειναι αναγκη να λογο δοτησεις σε κανενα .αν εισουν μονιμος κατοικος τζικατω τζε επεζες τες καθε μερα τοτε να σου πουν μαυρα εν τα μαθκια σου ελαλεν τζη γιαγια μας.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

kalikas έγραψε:Ωραία τα κυνήγια και οι αριθμοί, αλλά γιατί μιλούμε για συνείδηση. Στην Ελλάδα δεν περπατά. Το κότα είναι 25 πουλιά.
Τοπούζι που θέλουμε. όποτε μας συμφέρει. :twisted:
ρε φιλε που να θελεις μαθηματα κυνηγιετικης συνειδησεις πιασμε να ερτω να σου καμω .... εχω 4 PHD καδρομενα διπλα που την φοτογραφια με τους μαυροπουλους
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”