ΣωστόςBreda Pegaso έγραψε:Ρε παιθκια δεν ειναι αναγκη να παρεξηγουμαστε συνεχεια. Εγω πιστευω οτι ο HUNTER εννοει κατα τη γνωμη του οτι ενας ο οποιος λαλει οτι κυνηγα το λαο παει κυνηγι 17-18 εξορμησεις τζιαι φκαλει 2-3 λαους το χρονο ανεξαρτητα ποσους θα πιασει, δεν αξιζει τον κοπο. Και να μην πεζει κατι αλλο. Τωρα αν φκαλεις λαους και εχει ενδιαφερον το κυνηγι σου αλλη υποθεση ασχετα αν πεξεις 2 λαους μονο.
Και να καμω λιο τον δικηγορο του διαβολου.
Τωρα ενας λαγοκυνηγος που παει 1-2 φορες την εβδομαδα εκπαιδευτικα στην νεκρη περιοδο (πεζινες,πετρελαια, κοπος, εξοδα, χρονος, αλλα οκ δεν τα πολυμετρω αυτα γιατι καμνει κατι που του αρεσκει και ειναι επιλογη του) αν σε 17-18 εξορμησεις φκαλει 2-3 λαγους και πιασει τον 1 ή και τους 3 ειναι ευχαριστημενος???
Για μενα οι πραγματικοι λαγοκυνηγοι κυνηγουν ειτε μονοι τους ειτε με ακομα 1-2 ατομα το πολλυ και εχουν συνολο 2-4 σκυλια. Στο ποσους λαγους βγαζουν δεν θα πω αριθμο αλλα θα πω οτι πρεπει να εχει ενδιαφερον το κυνηγι τους και οχι να μενουν μονο πανω στη μαλαη. Και η καρπωση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!
- marinos.a
- Site Admin
Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
marinos.a έγραψε:ΣωστόςBreda Pegaso έγραψε:Ρε παιθκια δεν ειναι αναγκη να παρεξηγουμαστε συνεχεια. Εγω πιστευω οτι ο HUNTER εννοει κατα τη γνωμη του οτι ενας ο οποιος λαλει οτι κυνηγα το λαο παει κυνηγι 17-18 εξορμησεις τζιαι φκαλει 2-3 λαους το χρονο ανεξαρτητα ποσους θα πιασει, δεν αξιζει τον κοπο. Και να μην πεζει κατι αλλο. Τωρα αν φκαλεις λαους και εχει ενδιαφερον το κυνηγι σου αλλη υποθεση ασχετα αν πεξεις 2 λαους μονο.
Και να καμω λιο τον δικηγορο του διαβολου.
Τωρα ενας λαγοκυνηγος που παει 1-2 φορες την εβδομαδα εκπαιδευτικα στην νεκρη περιοδο (πεζινες,πετρελαια, κοπος, εξοδα, χρονος, αλλα οκ δεν τα πολυμετρω αυτα γιατι καμνει κατι που του αρεσκει και ειναι επιλογη του) αν σε 17-18 εξορμησεις φκαλει 2-3 λαγους και πιασει τον 1 ή και τους 3 ειναι ευχαριστημενος???
Για μενα οι πραγματικοι λαγοκυνηγοι κυνηγουν ειτε μονοι τους ειτε με ακομα 1-2 ατομα το πολλυ και εχουν συνολο 2-4 σκυλια. Στο ποσους λαγους βγαζουν δεν θα πω αριθμο αλλα θα πω οτι πρεπει να εχει ενδιαφερον το κυνηγι τους και οχι να μενουν μονο πανω στη μαλαη. Και η καρπωση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Σωστοτατος. Ειμαι ευχαριστημενος εστω και ενα δυο ατομα που επιασαν το νοημα

- Anthimos
- Moderator
Ολοι οσοι απελπισμενοι λέτε ότι ποιοτικό κυνηγι δεν θα δουμε ΠΟΤΕ , ανηκετε στην κατηγορια των ευκαιριακων κυνηγων που κλεφτετε θηράματα απο τους υπόλοιπους ( σαφεστατα όχι)
Το να μεμψημοιρουμε σαν " μωρες παρθενες" δεν έχει αποτέλεσμα....φροντιστε εσεις να επιμορφωσετε τους γύρω σας για τον σωστο τροπο κυνηγιου .
Ηδη σε αλλη δημοσιευση εχει αναληφθει πρωτοβουλεια για να συντακτει επιστολή προς την εισαγγελεια για την παραδειγματική τιμωρια αυτων που λαθροθηρουν ( και κλεφτουν απο τους νομιμους κυνηγους αλλα και τους υπόλοιπους πολιτες την πανιδα τους) ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
Πρεπει σαν φορουμ να συμφωνησουμε για τα παραπέρα. ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑς (ένας λαγος) ΑΛΛΑ ΚΑΘ ΑΥΤΟ Η ΠΡΑΞΗ
Ειναι φυσικο να μην έχουμε κουλτουρα και η κοινωνικη αμορφωσιά μας να αντανακλατε σε ολες μας τις δραστηριοτητες μιας και ημασταν σκλαβωμενοι σε Τουρκους , εγγλεζους και τα λοιπα για 500 χρόνια και δεν μας επιτρεπόταν η αναπτυξη πρωτοβουλειας και κουλτουρας
Αυτο δεν θα έπρεπε να αποτελει δικαιολογια. Υπάρχουν συγκεκριμενοι κανόνες και νόμοι που διεπουν το κυνηγι και το αισθημα ελευθεριας που απολαμβανουμε στη φυση και μας προσφερουν τα βουνά , δεν θα έπρεπε να ειναι η δικαιολογία για να συμπεριφερομαστε όπως τους πιθηκους επειδη ειμαστε στο δασος.
Ειμαι αισιοδοξος και πιστευω ότι μπορω να προσθεσω ενα λιθαράκι για να βελτιωθουν τα κυνηγετικά δρωμενα της Κυπρου και να αποκτησει το κυνηγι την ρομαντική χρεια που του αξίζει...πρεπει όμως αυτό να γίνει οργανωμένα και ομορφα , όχι να γινει ταλιμπανιστικα και ατομιστικα όπως δηλαδη συμπεριφερομαστε στα βουνα
Καλυτερα θα ηταν να σπαταλησουμε ενεργεια για το ΠΩΣ θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε την ποιοτητα μας σαν κυνηγοι παρα να συζητουμε ποιος ειναι ο αριθμος που καθοριζει τον λαγοκυνηγο και αν πρεπει να παιζουμε περτιτζια τους ιχνηλατες
Ειμαι καιρο μελος στο φόρουμ και συνειδιτοποιω οτι υπάρχουν εφυεστατοι ανθρωποι στο χωρο ειτε παρεμβενουν εποικοδομιτικα ή ακομα κι αν απλά ειρωνευονται
Ετσι πολυ θα ηθελα να μοιραστουμε εισηγησεις για βελτιωση της κυνηγοκουλτουρας και συμπεριφορας μας!!!
Το να μεμψημοιρουμε σαν " μωρες παρθενες" δεν έχει αποτέλεσμα....φροντιστε εσεις να επιμορφωσετε τους γύρω σας για τον σωστο τροπο κυνηγιου .
Ηδη σε αλλη δημοσιευση εχει αναληφθει πρωτοβουλεια για να συντακτει επιστολή προς την εισαγγελεια για την παραδειγματική τιμωρια αυτων που λαθροθηρουν ( και κλεφτουν απο τους νομιμους κυνηγους αλλα και τους υπόλοιπους πολιτες την πανιδα τους) ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
Πρεπει σαν φορουμ να συμφωνησουμε για τα παραπέρα. ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑς (ένας λαγος) ΑΛΛΑ ΚΑΘ ΑΥΤΟ Η ΠΡΑΞΗ
Ειναι φυσικο να μην έχουμε κουλτουρα και η κοινωνικη αμορφωσιά μας να αντανακλατε σε ολες μας τις δραστηριοτητες μιας και ημασταν σκλαβωμενοι σε Τουρκους , εγγλεζους και τα λοιπα για 500 χρόνια και δεν μας επιτρεπόταν η αναπτυξη πρωτοβουλειας και κουλτουρας
Αυτο δεν θα έπρεπε να αποτελει δικαιολογια. Υπάρχουν συγκεκριμενοι κανόνες και νόμοι που διεπουν το κυνηγι και το αισθημα ελευθεριας που απολαμβανουμε στη φυση και μας προσφερουν τα βουνά , δεν θα έπρεπε να ειναι η δικαιολογία για να συμπεριφερομαστε όπως τους πιθηκους επειδη ειμαστε στο δασος.
Ειμαι αισιοδοξος και πιστευω ότι μπορω να προσθεσω ενα λιθαράκι για να βελτιωθουν τα κυνηγετικά δρωμενα της Κυπρου και να αποκτησει το κυνηγι την ρομαντική χρεια που του αξίζει...πρεπει όμως αυτό να γίνει οργανωμένα και ομορφα , όχι να γινει ταλιμπανιστικα και ατομιστικα όπως δηλαδη συμπεριφερομαστε στα βουνα
Καλυτερα θα ηταν να σπαταλησουμε ενεργεια για το ΠΩΣ θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε την ποιοτητα μας σαν κυνηγοι παρα να συζητουμε ποιος ειναι ο αριθμος που καθοριζει τον λαγοκυνηγο και αν πρεπει να παιζουμε περτιτζια τους ιχνηλατες
Ειμαι καιρο μελος στο φόρουμ και συνειδιτοποιω οτι υπάρχουν εφυεστατοι ανθρωποι στο χωρο ειτε παρεμβενουν εποικοδομιτικα ή ακομα κι αν απλά ειρωνευονται
Ετσι πολυ θα ηθελα να μοιραστουμε εισηγησεις για βελτιωση της κυνηγοκουλτουρας και συμπεριφορας μας!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- SilverPigeonS
+100000 Μπράβο Άνθιμε!!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Nikos
Anthimos έγραψε: Ετσι πολυ θα ηθελα να μοιραστουμε εισηγησεις για βελτιωση της κυνηγοκουλτουρας και συμπεριφορας μας!!!
Αυτό πρέπει να κάνουμε και όχι να συζητουμε το τι κυνηγά ο καθένας και πώς το κυνηγά.
Ο κάθε κυνηγός έχει το δικαίωμα να κυνηγά όπως θέλει, πάντα μέσα στα πλαίσια των νόμων, ασχετα αν για εμάς είναι λάθος.Δικαιούτε να παίζει στον σκύλο που ο ίδιος μεγάλωσε και εκπαίδευσε΄ότι θήραμα θέλει, ασχετα αν για εμάς είναι λάθος.
Και οι άγραφοι κανόνες υπάρχουν ναί, άλλοι τους σέβονται και άλλοι όχι, σ'αυτό μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε , βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του που λέει και ο φίλος Άνθιμος.Για την κυνηγετική παίδεία που σχεδόν δεν υπάρχει σε πολλούς κυνηγούς.Πιστέψτε μπορείτε να επηρεάσετε τον καθένα!!
Να βγούμε στα βουνά και να βοηθήσουμε το θήραμα με νερό, σπορές και προστασία απο τα κορακοειδή, τα τρωκτικά και τις αλεπούδες , πριν να είναι αργά....
Και στο χωριό μου τα έλεγα και τα λέω, μα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!! Φέτος όμως εν ούλλοι κλαμένοι γιατί εν βρισκουν θήραμα..
Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!!
Καποιοι φιλοι με τα γραφομενα τους, εκαμαν με να δω την πραγματικοτητα, εκαταφεραν να με προσγειωσουν ανωμαλα. Πρωτον, πρεπει να σταματησω να θεωρω τον εαυτο μου λαγοκυνηγο. Ποτε δεν επιασα το κοτα του φιλου hunter!!! Δευτερον νιωθω ηλιθιος, αφου δεν πεζω τοσους λαγους , να μεν χτυπω οτιδηποτε περνα απο την ακτινα βολης μου, για να παρω σπιτι κρεας για την οικογενεια!! Τριτο, ειμαι αδικαιολογητος, 2,5 χρονια τωρα που ασχολουμε με τους ιχνηλατες και δεν τους σιηπεθκιαζω περτιτζια, αφου δεν εχει περιπτωση να επηρεαστουν. Το μονο που θα κανω παντως σε περιπτωση που τα σκυλια μου βαστουν την μαλαη της πρασινοκεφαλης τζιε βκαλουν μου την, εγω θα τους την πεξω. Αφου το καμνουν τζιε στο εξωτερικο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος istriano ® την 16 Νοέμ 2012, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
istriano έγραψε:Καποιοι φιλοι με τα γραφομενα τους, εκαμαν με να δω την πραγματικοτητα, εκαταφεραν να με προσγειωσουν ανωμαλα. Πρωτον, πρεπει να σταματησω να θεωρω τον εαυτο μου λαγοκυνηγο. Ποτε δεν επιασα το κοτα του φιλου hunter!!! Δευτερον νιωθω ηλιθιος, αφου δεν πεζω τοσους λαγους , να μεν χτυπω οτιδηποτε περνα απο την ακτινα βολης μου, για να παρω σπιτι κρεας για την οικογενεια!!
Αν δεν απατομαι και με βοηθα και λιγο η μνημη μου εισαι εσυ που εχεις βαλει την φωτογραφια μια βδομαδα πριν την εναρξη της κυνηγετικης αδειας με τα σκυλια σου που τσιλισαν ενα λαγο και μετα απο παρατηρηση της διαχηρησεις μας ειπες οτι ιταν φοτοσιοπ? δεν την εβαλες για να μας καυχηθης για τα σκυλια σου? Ενιοσες την αναγγη να μας πεις οτι σου τσιλισαν λαο. Μετα εχεις και το θρασος να αποκαλαισεις αλλους νυστικους κρεατοσυλλεκτες.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 038#p33038
Τριτο, ειμαι αδικαιολογητος, 2,5 χρονια τωρα που ασχολουμε με τους ιχνηλατες και δεν τους σιηπεθκιαζω περτιτζια, αφου δεν εχει περιπτωση να επηρεαστουν. Το μονο που θα κανω παντως σε περιπτωση που τα σκυλια μου βαστουν την μαλαη της παπυρας τζιε βκαλουν μου την, εγω θα τους την πεξω. Αφου το καμνουν τζιε στο εξωτερικο!!!!!
-
- Full Member
Εν συνεχεία της ανάρτησης του Ανθιμου, θέλω να πω το εξής: Πράξεις.
Τι μπορεί να κάνει ο καθένας ατομικά αλλά και ομαδικά για βελτίωση. Πέρα από λόγια.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ιδέα καθώς περπατάμε στο βουνό να σκορπίζουμε φακή ή άλλου είδους τροφή για εμπλουτισμό των βιοτόπων. Εύκολη και απλή πρόταση, από τότε την εφαρμόζω.
Προσθέτω ακόμα δύο.
α) ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να πετιέται χαρτούτσια στη φύση ή οποιουδήποτε είδους σκουπίδια. Εύκολο και απλό. Τέλος.
β) Με κάθε εντοπισμό λαθροθηρίας, τηλέφωνο στη Θήρα. Έτσι οι 20 άνθρωποι που περιπολούν μετατρέπονται σε 20.000!! Άσχετο αν προλαβαίνει όλα τα περιστατικά ή όχι, έστω και στα μισά να έρχεται περιορίζεται η παρανομία. Επίσης ο άλλος θα σκέφτεται 2 και 3 φορές να κάμει παρανομία.
Πράγματι υπάρχουν απίστευτες ιδέες και εξαιρετικοί άνθρωποι στο φόρουμ. Ας δούμε αν μπορούμε να οργανωθούμε σαν ομάδα, να πάμε ένα βήμα πέρα από τον απλό διάλογο στην οθόνη.
Ιδέες - εισηγήσεις...
Τι μπορεί να κάνει ο καθένας ατομικά αλλά και ομαδικά για βελτίωση. Πέρα από λόγια.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ιδέα καθώς περπατάμε στο βουνό να σκορπίζουμε φακή ή άλλου είδους τροφή για εμπλουτισμό των βιοτόπων. Εύκολη και απλή πρόταση, από τότε την εφαρμόζω.
Προσθέτω ακόμα δύο.
α) ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να πετιέται χαρτούτσια στη φύση ή οποιουδήποτε είδους σκουπίδια. Εύκολο και απλό. Τέλος.
β) Με κάθε εντοπισμό λαθροθηρίας, τηλέφωνο στη Θήρα. Έτσι οι 20 άνθρωποι που περιπολούν μετατρέπονται σε 20.000!! Άσχετο αν προλαβαίνει όλα τα περιστατικά ή όχι, έστω και στα μισά να έρχεται περιορίζεται η παρανομία. Επίσης ο άλλος θα σκέφτεται 2 και 3 φορές να κάμει παρανομία.
Πράγματι υπάρχουν απίστευτες ιδέες και εξαιρετικοί άνθρωποι στο φόρουμ. Ας δούμε αν μπορούμε να οργανωθούμε σαν ομάδα, να πάμε ένα βήμα πέρα από τον απλό διάλογο στην οθόνη.
Ιδέες - εισηγήσεις...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε Hunter μίλησες αποκλειστικά για κάρπωση σε όλες σου τις δημοσιεύσεις και σου αξήγησα απλά ότι αν αξίζει τον κόπο ή δέν τον αξίζει το λαγοκυνήγι εξαρτάτε απο τον καθένα που το κάνει πώς τον ευχαριστεί. Ξέρεις ποιοί είναι εκείνοι που απαγοητεύονται περισσότερο, εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν τους λαγοκυνηγούς χωρίς να ξέρουν και χωρίς να έχουν τα κατάλληλα σκυλιά με αποτέλεσμα να απαγοητεύονται όταν για μια κυνηγετική σεζόν δέν ρίχνουν ντουφεκιά και κυρίως δέν ζούνε λαγοκυνήγι. Μου έτυχε και εμένα παλιά όταν θέλαμε να γινούμε λαγοκυνηγοί με σκυλιά που ήταν της πέρδικας και πηγαίναμε και ΄προσπαθούσαμε να πιάσουμε εμείς την μαλαή του να τον πέξουμε. Τσαι δαμέ πιάνει τον τσαι δαμέ να σύρουμε πέτρα, τσαι οϊ εν έτσι οϊ εν άλλοσπος και τελικά μια χρονιά επαίζαμε 1-2 λαούς τυχερούς. όταν το κάνεις μεθοδικά και σωστά μόνο και μόνο που θα δείς τον σκύλο σου να χορεύκει πάνω στην μαλάη και να σε οδηγά, να κάνει όλα τα νυχτερινά τερτίπεια του λαγού και να σε κρατάει σε αγωνία με την αδεδραλίνη στα ύψη ααα τωρά εν τον σηκώσει , τωρά εν τον φκάλει τότε και 2 και 3 να πέξεις με τέτοιο τρόπο νιώθεις την πληρότητα της κυνηγετικής επιτυχίας. Με τους σκύλους μου που έχω για τα πουλιά οι οποίοι στο ενεργητικό τους έχουν απο καμιά δεκαριά λαγούς στο στόμα τους ο καθένας, αμμά μου πείς πήγαινε φέτος όλη την χρονιά μαζί τους μόνο για λαγό χωρίς να παίζεις τίποτε άλλο ενα σου πώ καλύτερα να μενω σπίτι να βλέπω τηλεόραση. Άδικος κόπος. Αν είναι αυτούς που εννοείς συμφωνώ μαζί σου .
Προσέχουμε...για να έχουμε
ρε παιθκια ιδεες πολλες παμπολλες το θεμα ειναι οτι γινονται κατι κουβεντες που παντα σε προσγιονουν ανομαλα!
Μπραβο στα κοπελια του ταμειου θηρας που επιασαν τους λαθροθηρες της παφου αλλα τι γινεται μετα?
πρην χρονια οταν πηγα να βγαλο αδεια για το κυνηγι στα μαθηματα ειχε μεσα στην "ταξη" μου 3-4 ατομα μεγαλητερης ηλικιας 40+ χρονον ολο αστιευονταν με τους θηροφιλακες και μπλα μπλα μπλα και ψου ψου ψου!
τελικα τα κοπελια ηταν λαθροθηρες που τους ειχαν πιασει την αδεια και οταν τελειοσε η ποινη τους πηγαν να φκαλουν αδεια ξανα για το κυνηγι! ε ΕΛΕΟΣ δηλαδη!
φκενεις πας τα βουνα ζε βλεπεις πως 1ς στους 10 αξιζει εστο και την καλημερα σου! δεν μιλαμε για λυθαρακι μιλαμε για βουνο ολοκληρο!
πηρα περσυ στο ταμειο θηρας 2 περδικια που βρηκα σε 1 περιοχη πεθαμενα αδικεολογιτα αφου τες τελευτες εξωρμισης εβρισκα πολλα πεθαμενα!!! μαλον απο δηλητηριαση οπως καταλαβαν και αυτοι και μου ειπαν θα με ενημερωσουν οταν βγουν τα αποτελεσματα γιατι ειναι περιοχη που κυνηγω και ουτε φονη ουτε ακροαση!
επεινα εκπαιδευτικα οι αλουποι ηταν παραπνω που τους λαους που εβρισκα, επειενα αναγνωρηση στες φασες οι κοραζινοι ηταν παραπανω που τες φασες δηλαδη για ποσο μεγαλο λυθο μιλαμε???
Μπραβο στα κοπελια του ταμειου θηρας που επιασαν τους λαθροθηρες της παφου αλλα τι γινεται μετα?
πρην χρονια οταν πηγα να βγαλο αδεια για το κυνηγι στα μαθηματα ειχε μεσα στην "ταξη" μου 3-4 ατομα μεγαλητερης ηλικιας 40+ χρονον ολο αστιευονταν με τους θηροφιλακες και μπλα μπλα μπλα και ψου ψου ψου!
τελικα τα κοπελια ηταν λαθροθηρες που τους ειχαν πιασει την αδεια και οταν τελειοσε η ποινη τους πηγαν να φκαλουν αδεια ξανα για το κυνηγι! ε ΕΛΕΟΣ δηλαδη!
φκενεις πας τα βουνα ζε βλεπεις πως 1ς στους 10 αξιζει εστο και την καλημερα σου! δεν μιλαμε για λυθαρακι μιλαμε για βουνο ολοκληρο!
πηρα περσυ στο ταμειο θηρας 2 περδικια που βρηκα σε 1 περιοχη πεθαμενα αδικεολογιτα αφου τες τελευτες εξωρμισης εβρισκα πολλα πεθαμενα!!! μαλον απο δηλητηριαση οπως καταλαβαν και αυτοι και μου ειπαν θα με ενημερωσουν οταν βγουν τα αποτελεσματα γιατι ειναι περιοχη που κυνηγω και ουτε φονη ουτε ακροαση!
επεινα εκπαιδευτικα οι αλουποι ηταν παραπνω που τους λαους που εβρισκα, επειενα αναγνωρηση στες φασες οι κοραζινοι ηταν παραπανω που τες φασες δηλαδη για ποσο μεγαλο λυθο μιλαμε???