'petros' έγραψε:Ρε κοπελια λαθροθηρες υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν ητε το θελουμε ητε οχι.
Ειμαι 30 χρονων και απο τα 14 που εκρατουν αυτοκινητο στο χωριο μιας και δεν ειχαμε αστυνομιες.
Μου αρεσε και ακομα μου αρεσει να πηγαινω χωματοδρομους να βλεπω και να βγαζω βιντεο λαγους την νυχτα.
Με τον αδελφο μου καναμε πολλα τετοια βιντεο.
Ενα πραγμα δεν ειδα ποτε μου σε χωματοδρομο ειναι η 'ΘΗΡΑ''.
Αν καποιος παρκαρει πανω σε 1 βουνο που βλεπεις αρκετη αποσταση γυρω σου απο τον μαρτη και μετα νομιζεις οτι εν το παναηρι της Χρυσοσπηλιωτησσας που τους πολλους που γυριζουν μες τους χωματοδρομους και που τες σηπεθκιες οτι ειναι 1η του απριλη.
Εγιναν καταγγελιες απο πολλους αλλα ως δια μαγιας φεφκουν σχεδον ολοι 5 λεπτα πριν κοντεψει η Υπηρεσια Θηρας .(Τουτο εν αλλο μεγαλο θεμα)
Μια φορα ως τωρα εγινε καποια καταγγελια αλλα στον ουλαμο απο κυνηγετικο συλλογο και κατεβηκαν 3 αυτοκινητα πριν νυχτωσει και εστησαν καρτερι για 2 νυχτες το ιδιο πραγμα αποτελεσμα σε 8 αυτοκινητα που εγινε ερευνα στα 3 αυτοκινητα βρεθηκαν 2 οπλα 1 λαγος τσιλημενος καταγγελθηκαν και στα σπιτια τους τα ψυγεια γεματα και τι εγινε σταματησαν? διπλασιασαν τις εξοδους τες νυχτες να φκαλουν τα σπασμενα απο το εξοδικο οσο μεγαλο και εαν ηταν το ποσο.
Ατε και εκοψε του εξοδικο 1000 ευρω 1 λαγο να πιανει το μηνα 1 χρονο εφκαλεν τα σπασμενα και οχι 1 την εβδομαδα που θα φκαλει 4000 ως το τελος του χρονου
Ενω κατσε τους φυλακη 1 χρονο να πηξει ο νους τους τζε να δουμε εαν ξαναπανε θα το σκεφτουν 3-4 φορες
Η Κυπρος και ορισμενες αραβικες και τριτοκοσμικες χωρες ειναι στις ελάχιστες χωρες που υποτιμουν την αξια του θηραματος και εχουν τοσο χαμηλες ποινες .
Ως πριν καμια 100στη χρονια στην Αγγλια η λαθροθηρια τιωρειτω δια απαγχονισμου και μιλουμε για φασιανους οχι για ελάφια.
Στο εξωτερικο η λαθροθηρια ειναι τεραστιο αδικημα και οι καμπανες ειναι οντως απαγορευτικες
Ιτάλια για να βγαλεις αδεια κυνηγιου πρεπει να εχεις αδεια κατοχης οπλου(οπως κι εδώ), αλλα αν και εστω ενας ξαδελφος σου να εχει παραπτωμα στην αστυνομια δεν σου δινουν αδεια για οπλο ο θεος να κατεβει.
Στη Σουηδια αν παραβιασεις το quota σου αφαιρειται η αδεια κυνηγιου και πρεπει να καμεις εξετασει μετα απο 3 χρονια και να περασεις με αριστα για να πιασεις αδεια. Και μιλουμε για εξετασεις οχι μασκαραλικια.
Στη Κυπρο οι πολλες " κουμπαριες"τα "ατε σιορ για ενα λαον τωρα να βαλετε τον ανθρωπο φυλακη" ή τα" για ενα λαον σιορ 1000 ευρω για το παλιοκουνελλι" κτλ κτλ εκαταντησεν το εμποριο θηραματων παραπανω που το εμποριο των ναρκωτικων!!!
Ξαναλεω ...." παλια ουτε ζωνες φορουσαμε και το κινητο ηταν κολλημενο πας το αυτι μας μες το αυτοκινητο , τωρα με την ασυνομευση και τα ψηλα προστιμα δειτε αποτελεσματα..."
Αντι να πετασσουν τα λεφτα στο απελευθερωμενο θηραμα ας βγαλουν ενα προυπολογισμο να γινει ακομα ενα η δυο κλιμακια του ουλαμου πάταξης λαθροθηριας να δειτε τι αποτελεσμα θα εχει!!!