ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!

antonispointer
Full Member

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!

Δημοσίευση από antonispointer »

ναι εμπικαμε που την σκαρινου και επιαμε αντιπιρινκη και επιαμε λευκαριτικα. εκαταλαβα πιος σας τον επιασε τον λαγο ηταν ενας μιαλος στην ηλικια πρπει με τον αγκωνα του εμεις ηβραμεντον το προι στο σταμα για τσιχλες εχαιρετισαμεντον και ουτε εδικλισεν πανο μας...ανεν τζινος που σας επιαε το λαγο εξιασε παστο βουνο μια τσεντου με χαρτουτσιες και φαγητο τζαι κατι ρουχα(πρεπει να που το σιασουρκο του) :lol: :lol: :lol:
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Αλεκτορίς
Full Member

Δημοσίευση από Αλεκτορίς »

Κάποιοι τύποι ειναι κομπλεξικοί. Ο τύπος τούτος με τον γιο του είναι ΚΑΙ εγκληματίας.

άκουσα μια κουβεντα πριν 3-4 χρονια που ατομο δικό μου, σιγουρη κουβέντα δηλαδή οχι πελλαρές, που έπεξε τον λαγό, επειε κάμποσα μετρα ο λαγός καμμια 70ρια περιπου αλλά τελικά έππεσε. Πήγε η σκύλα του η ποιντερ και τον έπιασε και μεχρι να καμει 3 βήματα για να τον φέρει βρεθηκε ένας και πυροβόλησε τον σκύλο, επιασε τον λαγό και εφυγε σπριντ. Η σκύλα τελικα πέθανε. Σκεφτείτε να παθετε ετσι πράμα τι θα καμετε? ευτυχως που ο παρέας δεν τον προλαβε γιατι δεν ξερω τι ηταν να γινει στο τελος!!!

Εγώ αυτόν τον δολοφόνο τον κατατάσσω στην ίδια κατηγόρια με τον τύπο που εκλέψε τον λαγό του συνάδελφου και που στην ουσία εστειλε τον γιο του να τον κλεψει: Κομπλεξικοί, εγκληματίες, δολοφόνοι.
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εμας την Κυριακη καποιοι νεαροι μας πυροβολησαν το λαγο που εβγαλαν τα σκυλια μας αφου η παρεα δεν καταφερε να χτυπησει το λαγο βγηκε αντιπυρηνικοι ο λαγος και κατεβεικε απεναντοι οπου ηταν μια παρεα με νεαροι με τα σκυλια τους και πυροβολησαν τον λαγο αμεσος ηρθαν και βρηκαν ενα απο την παρεας μας να του δωσουν τον λαγο αλλα δεν το καταδεχτηκαμεν αφου μας εφυγε εμας ουτε οι σκοποι ουτε εγω που ημουν καβαλα στα σκυλια καταφερα να τον χτυπησω το δικαιουνται οι αλλοι το λαγο ετσι και εγινε τον πηραν ηταν σωστοι και τιμιοι αυτοι οι κυνηγοι μακαρι να ηταν ολοι ετσι και νεαροι σε ηλικια
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

PRO755 έγραψε:Φιλοι μου,

Το πιο κατω αρθρο το γραφω για να μαθετε ολοι τι ανθρωπακια κυκλοφορουν αναμεσα μας,

Χθες η παρεα μας πηγε για κυνηγι για οσους γνωριζουν στην περιοχη του Διποταμου.

Ξεκινησαμε ομορφα-ωραια την παγανια μας και ισως για πρωτη φορα φετος ειδα ολα τα σκυλια μας να δουλευουν με τοσο παθος.

Οι κυνηγοι στην περιοχη ηταν ελαχιστοι και εκτος απο εμας που περπατουσαμε ειχε αλλα 3-4 ατομα που καθονταν στις αντιπυρικες για καμια τζικλα και κανενα πουλλουι.

Η μερα ηταν τελεια και οι σκυλλοι δεν αργησαν να βρουν την μαλαη του πρωτου λαγου, ο οποιος για να γλυτωσει επροσηκωθηκε 50 μετρα και δεν μπορεσαμε να του βαλουμε ουτε καλλιτζια.

Επειδη ειχαμε καλο οπτικο πεδιο, τον ειδαμε που μπηκε μεσα σε μια ποταμοσια και αποφασησαμε με τον πατερα μου να παμε γρηγορα πισω του για να τον πιεσουμε και να βγει πανω στους 2 που προσεχαν πιο ψηλα.

Μολις ξεκινησαμε για να μπουμε στην ποταμοσια ενας αλλος λαγος εφυγε πισω μας και εκαμε προς τα κατω για να περασει απεναντι απο εμενα και τον πατερα μου στα 30-40 μετρα.

Εμεις ειχαμε χρονο και εβαλαμε ΒΒ, η αποσταση ηταν μεσα στη βολη, πρωτα ο λαγος επερασε απο μπροστα μου ομως λογω αποστασης δεν εκανα καλη προσκοπευση και τα σκαγια επεφταν πισω του. Μετα επερασε μπροστα απο τον πατερα μου ο οποιος τον περιμενε σε ενα καθαροτοπι γυρω στα 30 μετρα, μολις του την επατησε ο λαγος επηγε τρυφτος με τα ριμς και εγυρε στην πισω πλευρα της ραχης.

Εμεις ετρεξαμε προς τα κατω και επροσπερασαμε το λαγο που δεν μπροσουσε πλεον να τρεξει, για να τον αντικοψουμε μεσα στην ποταμοσια.

Τοτε κυριες και κυριοι, ενα ελεηνο ανθρωποειδες τετραποδο (γαρος), που ακουσε τους σκυλλους που καταδιωκαν το λαγο, αφησε το ποστο του που καθοταν ολο το πρωι, ετρεξε λιγο πιο χαμηλα και πυροβολησε το λαγο που σερνοταν απο αποσταση τουλαχιστο 70 μετρων με χαρτουτσια για τζικλες!!!!!!!!

Επειδη εμεις ηταν δυσκολο να κατεβουμε γρηγορα κατω, το τυπακι εστηλε τον γιο του 12-13 χρονων που του μαθαινει τα μυστηκα του κυνηγιου, για να μαζεψει το λαγο.

Ωσπου να φτασουμε εκει ο σουπερ σκοπευτης αρχισε να ξιντεριζει το λαγο και περιττο να σας πω οτι ο λαγος ηταν κατασπασμενος και η δεξια του πλευρα ηταν γεματη τρυπες απο την ΒΒ. Σουροτηρι σκετο.

Οταν δε επηγαμε στο σημειο που τον επυροβολησε ο πατερας μου, ουτε λοττα να εσφαζες, ποταμος το αιμα.

Ο βορτος ομως δεν εκαταλαβαινε τιποτε.

Καμετε χαζι οτι σιγουρα θα πηγε σπιτι και θα ειπε στην γυναικουλα του οτι επαιξε λαγο. Ετηληξε τον λαγο και εκαμε ολοκληρο γυρο 2 χιλιομετρα για να παει στο κοκκινο mıtsubıshı διπλοκαμπινο που εχει για να μην περασει απο κοντα μας.

Γι αυτο σας λεω προσεχετε γιατι αναμεσα μας υπαρχουν πολυ καλοι σκοπευτες που παιζουν τους λαγους σε αποστασεις δυο-τριων χιλιομετρων.

Το μονο που λυπουμε ειναι οτι τουτοι οι ΚΛΕΦΤΕΣ περνουν και τα κοπελουθκια τους μαζι για να τους μαθαινουν τα μυστικα για να μην ξηληφτει η ρατσα τους. Να μας ζησουν.
Ρε φιλε εισαστε εσεις που εφκαλετε τον λαο που μες τα πευκα?εισασταν τζαι 4 αυτοκινητα?(αν μεν καμνο λαθος :) )
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

lagomania έγραψε:εμας την Κυριακη καποιοι νεαροι μας πυροβολησαν το λαγο που εβγαλαν τα σκυλια μας αφου η παρεα δεν καταφερε να χτυπησει το λαγο βγηκε αντιπυρηνικοι ο λαγος και κατεβεικε απεναντοι οπου ηταν μια παρεα με νεαροι με τα σκυλια τους και πυροβολησαν τον λαγο αμεσος ηρθαν και βρηκαν ενα απο την παρεας μας να του δωσουν τον λαγο αλλα δεν το καταδεχτηκαμεν αφου μας εφυγε εμας ουτε οι σκοποι ουτε εγω που ημουν καβαλα στα σκυλια καταφερα να τον χτυπησω το δικαιουνται οι αλλοι το λαγο ετσι και εγινε τον πηραν ηταν σωστοι και τιμιοι αυτοι οι κυνηγοι μακαρι να ηταν ολοι ετσι και νεαροι σε ηλικια
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ (ΛΑΓΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΙ ,ΤΖΙΚΛΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ?
ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!!!!!
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

ε κοπελια εχω μια απορια αμα προστα μου φερμαρουν ενα λαο σκυλοι καπιον αλλλον και ο λαγοσ ωγει απο την κουτσι και το καταδιοκουν τα σκυλια των αλον χορεις να τον πεχουν οι κυνιγοι κια πε3οτων εγω πιοσ τον δικεουτε?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου, κατα την αποψη μου ο λαος εν δικος σου, γιατι πολι απλα ζινοι που εχουν τους σκυλους δεν τους ακολουθουν, δλδ εν να παει απαιχτος επιδη ζινοι αντι να εν με τους σκυλους τους βλεπουν τα ταβανια?
εσυ κανονικα παιζεις τον λαγο, αφινεις τους σκυλους να παι3ουν με τον λαγο σαμπος και εν δικα σου σκυλια! αν εχεις μαζι σου σκυλο κρατας τον οσπου να περιχαρισουν ζινοι γιατι εν να σκωτο8ουν αν τους κοντεψει ζινι την ωρα! ζε μετα λαλεις τους να σου τον δοκουν ! κανονικα εσυ κατα την αποψη μου δικεουσε μονο τον μισο λαγο, τον αλλο μισο οι σκυλοι του αλλου που εφερμαραν και εβγαλαν τον λαγο!
Άβαταρ μέλους
PRO755
Full Member

Δημοσίευση από PRO755 »

Το μονο θετικο της ημερας ειναι οτι απο τα νευρα μου πηγα και μπηκα μεσα στις πιο πυκνες ποταμοσιες και η wısla μου εκαμε μια φοβερη φερμα του ενος εκατομυριου ευρω και επεταξε εξω μια μπεκατσα.

Τουλαχιστο αμα κυνηγας μονος σου αποφευγεις τις παρεξηγησεις,

Πριν 2 χρονια ενας παρομιος τυπος. Καμια 50αρια χρονων περπατουσε μπροστα μου και καθε 100 μ. σταματουσε και περιμενε να πεταχτει τιποτε.

Εδωσα του δυο φιλικες προειδοποιησεις, ομως οταν επετασε ο περτικος και ειμουν σιγουρος που θα παιξω, εσφυρισα του μια που επερασε ξυστα απο πανω του και εκαμα τον να κατουρησει πανω του.

Το χαζι ηταν οτι ειχε και παραπονο. Ομως εγω τον παρακαλεσα να συνεχισει να συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο και στον επομενο θα τον εκαμνα εκεινον να χορευει τσιφτετελι.

Αμα μας ακουσαν οι αλλοι της παρεας να φωναζουμε εδωκαν πανω του.

Διερωτουμαι καποτε. Τουτοι οι αχαπαροι ειναι πεμπαμενοι ή ερχονται απο μονοι τους στα βουνα για να βρουν καποιον και να του χαλασουν την ημερα του και τη διαθεση του ?

Το κακο ειναι οτι συνεχως πολλινισκουν. Κατι κλουβες, κατι αντιπυρικες, κατι απαγορευμενες, κατι δρομοι μες τη μεση του πουθενα τουτους βολευκουν τους πολλα.

Τουτους τους ανθρωπους οι αρμοδιοι πρεπει να βρουν ενα τροπο να τους βγαλουν εξω απο το παιχνιδι ή ας τους δωσουν καπιοες περιοχες να πηγαινουν μονοι τους να καμνουν τα δικα τους.
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

'Ετσί "κυνηγούς" δηλαδή να το πουμε ορθά κλέφτες - κρεατοσυλλέκτες προσωπικα "ειδικά φέτος" συναντώ σε κάθε εξόρμηση.
Όσο περνούν τα χρόνια αυξάνονται αντί να μειώνονται, το πρόβλημα ομώς είναι πως να βρείς το δίκαιο σου αν δημιουργηθεί παρεξήγηση ειδικά σε έτσι περιπτώσεις που έχει στην μέση όπλα καλύτερα να γυρίσω στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου σόι και ας πίασει ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ το θήραμα !!!!!!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

PRO755 έγραψε:Το μονο θετικο της ημερας ειναι οτι απο τα νευρα μου πηγα και μπηκα μεσα στις πιο πυκνες ποταμοσιες και η wısla μου εκαμε μια φοβερη φερμα του ενος εκατομυριου ευρω και επεταξε εξω μια μπεκατσα.

Τουλαχιστο αμα κυνηγας μονος σου αποφευγεις τις παρεξηγησεις,

Πριν 2 χρονια ενας παρομιος τυπος. Καμια 50αρια χρονων περπατουσε μπροστα μου και καθε 100 μ. σταματουσε και περιμενε να πεταχτει τιποτε.

Εδωσα του δυο φιλικες προειδοποιησεις, ομως οταν επετασε ο περτικος και ειμουν σιγουρος που θα παιξω, εσφυρισα του μια που επερασε ξυστα απο πανω του και εκαμα τον να κατουρησει πανω του.

Το χαζι ηταν οτι ειχε και παραπονο. Ομως εγω τον παρακαλεσα να συνεχισει να συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο και στον επομενο θα τον εκαμνα εκεινον να χορευει τσιφτετελι.

Αμα μας ακουσαν οι αλλοι της παρεας να φωναζουμε εδωκαν πανω του.

Διερωτουμαι καποτε. Τουτοι οι αχαπαροι ειναι πεμπαμενοι ή ερχονται απο μονοι τους στα βουνα για να βρουν καποιον και να του χαλασουν την ημερα του και τη διαθεση του ?

Το κακο ειναι οτι συνεχως πολλινισκουν. Κατι κλουβες, κατι αντιπυρικες, κατι απαγορευμενες, κατι δρομοι μες τη μεση του πουθενα τουτους βολευκουν τους πολλα.

Τουτους τους ανθρωπους οι αρμοδιοι πρεπει να βρουν ενα τροπο να τους βγαλουν εξω απο το παιχνιδι ή ας τους δωσουν καπιοες περιοχες να πηγαινουν μονοι τους να καμνουν τα δικα τους.
στες πρωτες εξωρμισεις εφκαλε μου ο σκυλος ενα λαγο ο οπιος εφιεν μας απαιχτος, επερασαν 2-3 εξορμισεις και ε3αναπεια και δεν επρολαβα να παω σε εκινο το σημειογιατι επεια να καμω εξυπναδα να παρκαρω 1 χιλιομετρο πιο μακρια να καμω παγανια μονος μου για περτιζια και ακασε το σκυλο μου φινα και αναγκαστικα να φιο χωρις να παω να δω αν εν ζιαμε ο λαος! επεριμενα να βρεξει καλα για να κριψουν λιο οι φινες γιατι ακουσα και που αλλους πως ο τοπος εχει πολες! ετσι και εγινε την κυριακη ξεκινω ζε παω ζιαμε!παρκαρω κατω που το βουνο κατεβαζω τον σκυλο και μου εμεναν 200 μετρα για να φτασω αντιπυρινικη και ακομα 50 μετρα που την αλλη μερια για να φτασω στο σημειο που μου τον ειχε φκαλει "τοτε"! μολις εκοντεψα ακουω καμπανελου8κια και αθρωπους να μιλουν, οσπου να σκεφτω "α εχει και αλλους" ακουω 2 μπιχτες! εκαλικοσαν τον τουτοι ειδαν με ζε ειδα τους! να μεν σας τα πολλιλοω επια σημερα, παρκαρω παλε στο ιδιο σημειο 250 μετρα μακρια που το hotspot σκοτεινα στινω το οπλο για καμια ζικλα και στεκουμε μεσα στο χωματοδρομο! ΤΑΑΑΑΚ ερκουντε τα κοπελια με το car, βλεπουν με και μονομιας παν και φκενουν αντιπυρινικη και παρκαρουν 50 μετρα πουπανω που το "τοπο" του λαου οι σκυλοι να λασουν, ραδιο, εμιλουσαν, εκατεβικαν κατω εκατουρισαν ιπιαν τον καφε τους επετα3αν και τα τενεκου8κια χαμε, οσπου να τα καμουν τουτα ουλα εγω ειχα κατεβασει και το σκυλο και τους ειχα περασει!!! για κακη μου τυχη εγαβγισαν οι σκυλοι τους μεσα στο αυτοκινητο ζε εβουρισε ο δικος μου πανω ζε ειδαν τον! τη εθελαν να τον δουν???? κατεβαζουν μονομιας τους σκυλους (3-4)2 ατομα και εκατεβικαν 100 μετρα μπροστα μου! τον λαγο ουτε εγω αλλα ουτε ζινοι τον ειβραν... αλλα εν για να δεις καμια φορα... εφκαλαν που μπροστα μου ζινοι μια μπεκατσα επερασε 5 μετρα που μενα αλλα εν της εσυρα γιατι εκραταν μαλαι ο σκυλος μου...
ΤΩΡΑ ΑΤΕ ζε εφκαλα τον λαο... πως να τον επαιζα αφου μεσα στα @@ μου ειχεν ακομα 4 σκυλους +1 ο δικος μου +2 κυνηγους ... μια φασι εφτασα τους στα 20 μετρα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”