ε φιλε εν τουτο που μου αρεσκει στο κυνηγι της ζικλας, αν δεν εχει ζικλες εν να εβρεις τπτ ποζι ποδα να ποσκολιστης, παω συνεχεια ζε τες παραπανω φορες μονος μου για τουτο το λογο σε ενα συνκεκριμενο τοπο... τον παρεον μου εν τους αρεσκει τουτος ο τροπος κυνηγιου εμενα ομως ευχαριστει με απολιτα... ζιαμε που παω εν οργομενα δε3ια αριστερα μιου ξεροποταμου ζε τοπους τοπους χωραφκια με ελιες...γεματος ο τοπος αγρελιες μες τον ποταμο αλλα μιλουμε για παρα μα παρα πολες αγρελιες, επαιξες την ζικλουα σου κατεβενεις κατω οπως παεις να την πιασεις εν να δεις θεμας 3-4 αγρλου8κια α3ιολογα...οπας λαλεις φκαλεις την τσεντουα σου πανω κοφκεις τα, ενζεν αναγκι να κατσις να παρατιρας καλα οτι πιασει το ματι σου πανω κατω ζε συνεχιζεις παρακατω! παιζεις την τρασηιλουα σου επεσε μες το οργομενο παεις να την πιασεις βλεπεις ζε μια ματσα στρουφκια...φκαλεις την τσεντουα σου μαζεφκεις τα ζε παεις παρακατο

φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι και εισαι συνεχια απασχολιμενος ζε εν βαρκεσε!
εν ενας ποταμος που αν επερπατουν κανονικα μεσα σε 1 ωρα ετελειονα τον, ετσι καμω 2 ωρες να τον τελιοσω, ζε οσπου να τον τελιοσω καθουντε αλες ζικλες μες τον ποταμο ζε 3ανα παρκεις! τικι τοκο επιεν η μερα σου!