Αν εχεις τυχη διαβαινε ...
-
- Full Member
Re: Αν εχεις τυχη διαβαινε ...
Παλούκιλουκ και ι αγρια στυση
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- giorgos80
kalooARRWSTOSFASSAS έγραψε:Παλούκιλουκ και ι αγρια στυση

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Anthimos
- Moderator
Τουτα ουλλα τα μασκαραλικια σαν να τζαιν για να πικκαρεις καποιον ! Εν τον Αρτεμη που αφηκες επωμισμενο ?......εν του Rai τα νευρα που δοκιμαζεις ?? Ιντα ξερω συντομα εν να σε φκαλουν Cunt Do ...sotiris!129 έγραψε:μαλλον το avatar μου μαλλον ακομα δεν φανηκε στην οθονη σου !Laurona έγραψε:elpizo monon na men xaseis kanenan penalti stin paratasi.......giati enna paeis gia metagrafi sta anekdota pou to peripaiximon pou na sou siroun oi filoi sou![]()
He doesnt give a Doo he can ride and he can shoot
He's the fastest gun around
Bang Bang Sotiris CanDO
Bang Bang Sotiris CanDo
Dont mess with Mr CanDo
straight shootin guy !

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona
molis irta pou to omodos prin lio kai tora vlepo oti me pirovolounkypros έγραψε:Ρε χρυσανθε μου εν και ειναι 2-0 τουτο. Εν 2-6 ! Μετρας μονο τα υπερ σου? τζινα ουλλα που εφαες που το πρωι??!!!

ma troo gkol pou to proi kai den pira prefa?

pou pote ? ego den piga gipedo simera

re sotiri poion evales kolatzin tzie moiazei mou ?

i ora 6 na se dame kai exei kougrin sto sieri, na sou po ego an tha prolaveis na rexeis tin skia sou

intalois en o kafes sou eipamen ?

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
kalimera.
En oktomisi kai oute i skia tou en efaniken koma

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- spyrosspyrou851
Κάμε photoshop την εικόνα τζιαι κάμε την lucky SOT.sotiris!129 έγραψε:ζινα δεν ηταν goal ηταν χαμενες εφκεριες και δοκαρια της τυχης που προσπαθουσε να μου χαλασει την μερα μου ...kypros έγραψε:Ρε χρυσανθε μου εν και ειναι 2-0 τουτο. Εν 2-6 ! Μετρας μονο τα υπερ σου? τζινα ουλλα που εφαες που το πρωι??!!!
παρολα αυτα και με την ψυχολογια στο εδαφος ο μεγαλος παιχτης στην πρωτη ευκαιρια που βρισκει bang Sotiris CanDo GOAL !!! και αμεσως μετα Bang Bang Sotiris CanDo GOAL 2-0 !!! Straight Shootin Guy !!!![]()
![]()

Την ιστορία που επερίγραψες έπαθα την πάμπολλες φορές. 'Αμαν σε θέλει θέλει σε, ο πρώτος λαγός που έπαιξα με τον πατέρα μου επετάκτηκε που μέστα πόθκια μου τη 2η φορά που επέστρεφα που το αυτοκίνητο προς τζίνον. Έστειλε με να του φέρω χαρτούτσιες τζιαι πανατόλ τζαι εκσίασα το παγούρι με νερό την 1η φορά. Ενευρίασα επειδή έπρεπε να ξαναπάω στο αυτοκίνητο. Την ώρα που εστρέφουμουν την 2η φορά επετάκτηκε που μέστα πόθκια μου. Η ειρωνεία είναι ότι ήταν η τελευταία Κυριακή τζιαι εγυρίσαμεν το στες τζίκλες, τζιαι τότε είσχεν τζίκλες τζιαι που το τάνγκα τούνγκου ελείψαν οι χαρτούτσιες τζιαι έπιασεν τον πονοτζιέφαλος

29gr Rocket #8

- sotiris!129
ημουν δουλεια που τες 2 την νυχτα τωρα εσχολασα εν ζε ειμαι αθκιασερος εγω οπως τον Μουσουπετη τον Αρτεμη που επειεν κυνηγι και για ακομη μια φορα με την ατυχια του καταστρεψε την εξωρμηση 10δων κυνηγων που εξωρμησαν σημερα !Laurona έγραψε:kalimera.
Αρτεμη στο ειπα πως σημερα η λυση ηταν μια να παεις παραλια

που να μπει ρε τρυωνι με 40 βαθμους ! ουτε οι σκαρνοι εν πετουν !
Ηταν η δευτερη Κυνηγετικη εξωρμηση για φασσες φετος οπου το απογευμα ειπα να παω για καρακαξες ...
αφου επαιξα 2-3 ηρτεν και ο Αρτεμης με τες Pokkes οπου και κατσαμε με τα οπλα στημενα εξω απο το σπιτι μου για να πιουμε τους καφεδες μας και μετα να συνεχισουμε το κυνηγι καρακαξας ... στα πολλα ακουμε μια καρακαξα να πλησιαζει δεντρο δεντρο κατα πανω μας !
"ατε μεν ταραξεις και μολις ερτει οποιος προλαβει ! " ...

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Α ρε Χρυσανθε. Εμεις ερχομαστε στις μερκες σου τζιε εσυ εισαι χασιμιοςLaurona έγραψε:kalimera.

- Laurona
ematha file mou. 
Eides ta ftoutkia tou oxa
e file eimai enas kai exo polla na kamo.
Pou na kerdiso to tzoker enna mou ta kamnoun alloi, pros to paron na me kala tzie na pianoun ta sierka mou.
An to xera, itan na sou po na rteis poda na ferneis tsimentopetres, giati ean elaloun tou giatrou itan na me pei xorkatovorto
na spasei kai kanenan nixouin kai na theloume dermagel meta na ton gianoume

Eides ta ftoutkia tou oxa

e file eimai enas kai exo polla na kamo.
Pou na kerdiso to tzoker enna mou ta kamnoun alloi, pros to paron na me kala tzie na pianoun ta sierka mou.

An to xera, itan na sou po na rteis poda na ferneis tsimentopetres, giati ean elaloun tou giatrou itan na me pei xorkatovorto

na spasei kai kanenan nixouin kai na theloume dermagel meta na ton gianoume

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
Τζιε εγω μονος Μου τα καμνω φιλε Μου. Αμαν γεννηθεις φτωχος που λαλει και ο συγαμπρος Μου

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.