E ...ΠΑΝΙΚΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΕ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΝ 11.00 Η ΩΡΑπανικος έγραψε:KYNHΓΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ

E ...ΠΑΝΙΚΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΕ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΝ 11.00 Η ΩΡΑπανικος έγραψε:KYNHΓΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ
sotiris!129 έγραψε:sotiris!129 έγραψε:, κατι που δεν συμβαινει με τους καρτεριτζηδες που ντουφεκανε ξεκουραστοι και καθιστοι λες και ειναι στο γραφειο.Αυτοι δεν θηρευουν παρα κανουν σκοποβολη.
Αυτο συμβαινει μεχρι να ξημερωσει για τα καλα οποτε ανοιγουν τον κραχτη. Εκει κοβουν λιγο τα γκαζια και τις φωνες καθως πρεπει να εχουν το νου τους μην σκασει κανενας θηροφυλακας.
Αυτα τα ατομα βγαζουν καθε χρονο αδεια γι αυτον ακριβως τον τροπο ασκησης θηρας, και κλεινουν τη σεζον με καμια 800ρια τσιχλες, μια ντουζινα καρτερατες Μπεκατσες, και 5-6 Φασσες. (για τα Ελληνικα δεδομενα, για την Κυπρο πρεπει να εισαι ο Θεος του καρτερκου ρε πανικο)
πανικος έγραψε:Πέρδικες: 4
Φάσσες : 7
Φασοπέζουνα : 0
Μπεκάτσες : 0
Φραγκολίνες : 1
Τσίκλες : 290
Ορτίκια : 35
Τρασιηλες: 150
τρυγονια΄12
tsi tsi ωσ του χρονου εννα παθω τιποτε tsi tsi τζικλουες μου
Αυτη λοιπον ειναι η απεχθης εικονα που εχω για καποια κατηγορια ατοαποκαλουμενων κυνηγων που ειναι πολυ δυσκολο να συναντησεις σε θηρευτες περπατητου.
τον Φιλο Μαρινο τον οποιο ηξερες, τον τελευταιο χρονο τον περναμε Κυνηγι και τον κουβαλουσαμε μεχρι το ποστο, καθε λιγο κατεβενα απο το βουνο σαν κυνηγουσα για να δω αν ειναι καλα και αν θελει κατι απο το αυτοκινητο για να παω να του το φερω... ομως οπως πολα καλα ξερεις ο αθρωπος ΔΕΝ ειχε απλα προβλημα ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!Anthimos έγραψε:Παιδες πέρα απο την πλακα και το καταπληκτικο ποστ του Σωτηρη
Εγω ειμαι φανατικος του περπατητου (σε βαθμο που στο κυνηγι της τσιχλα και φασσας καμνω γυρω γυρω την καρεκλου) Συνδρομο "εν καθετε ο κολος μου ενα τοπο" ενεν τιποτε τουτο εχω το και εγω
![]()
αλλα με τους μεγαλυτερους σε ηλικία φανατικους κυνηγους τι γινετε?? Με αυτους που έχουν ενα προβλημα υγειας και ο γιατρος τους απαγορευει να περπατουν και να καταπονουν το σωμα τους ?? Βαζουμε όποιον κάθετε στο καρτερι μες την ίδια σακουλα?? οσοι δεν περπατουν να μένουν σπιτι δηλαδη????
Σωτηράκη???
sotiris!129 έγραψε:τον Φιλο Μαρινο τον οποιο ηξερες, τον τελευταιο χρονο τον περναμε Κυνηγι και τον κουβαλουσαμε μεχρι το ποστο, καθε λιγο κατεβενα απο το βουνο σαν κυνηγουσα για να δω αν ειναι καλα και αν θελει κατι απο το αυτοκινητο για να παω να του το φερω... ομως οπως πολα καλα ξερεις ο αθρωπος ΔΕΝ ειχε απλα προβλημα ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!Anthimos έγραψε:Παιδες πέρα απο την πλακα και το καταπληκτικο ποστ του Σωτηρη
Εγω ειμαι φανατικος του περπατητου (σε βαθμο που στο κυνηγι της τσιχλα και φασσας καμνω γυρω γυρω την καρεκλου) Συνδρομο "εν καθετε ο κολος μου ενα τοπο" ενεν τιποτε τουτο εχω το και εγω
![]()
αλλα με τους μεγαλυτερους σε ηλικία φανατικους κυνηγους τι γινετε?? Με αυτους που έχουν ενα προβλημα υγειας και ο γιατρος τους απαγορευει να περπατουν και να καταπονουν το σωμα τους ?? Βαζουμε όποιον κάθετε στο καρτερι μες την ίδια σακουλα?? οσοι δεν περπατουν να μένουν σπιτι δηλαδη????
Σωτηράκη???
λιγους μηνες πρην πεθανει ειχα πιασει τον σκυλο μου και την μερα που εβγαλε τον πρωτο του λαγο σε εκπαιδευτικο ηταν ο πρωτος ανθρωπος που επιασα τηλεφωνο για να μιραστω την χαρα μου , και μου ειπε το εξης
"Μακαρι να γινω καλα σε 3 μηνες (που αρχηζε το κυνηγι) και εγω πρωτος θα ειμαι στο βουνο πισω που τον σκυλο σου"
ΔΕΝ ΒΑΖΩ κανενα στο ιδιο καζανι, ομως οταν ενας ανθρωπος ειναι υγειεστατος η ασκηση τετειας μορφης θηρας ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τον ιδιο και μονο!
δεν σεβεται ουτε τον συναδερφο κυνηγο που εκμεταλευται τον κοπο του αφου αν δεν βγει καποιος στο βουνο ο καρτερινζης λαγο/περδικη δεν θα δει ποτε του, δεν σεβεται ουτε το θηραμα , αλλα ουτε την φυση!
Εδουλεύκαμε μαζι ρε φιλέ. Μεγάλος μερακλής και μεγάλη ψυσιή. Πάντα έλεγε μακάρι να μπορούσε να εφκαινε πας το βουνό και απορούσε γιατί αυτοί που έχουν την υγεία τους στέκουντε καρτέρι.sotiris!129 έγραψε:ναι φιλε μου γιαυτον μιλαω