Θα προσπαθησουμε να μεταφερουμε οτι ασχετο με το θεμα σε αλλη συζητηση!!!
+10000000000....Koutsofteros έγραψε:Ππιιιιι......το θέμα ήταν το "Κότα" υποτίθεται...
Τα "ρεχτά" έννεν απαγορευμένα, εν γούστο του καθενού πως θέλει να τα κυνηγά..
Πιο παλιά ο κόσμος δεν επερπάταν...εκυνηγούσαν τα ένα περίπου όπως στα στάματα της Αγγλίας..
Επιάνναν πόστα, οι άλλοι εφκαίνναν να παντίσουν...και ότι επαίζασιν.
Μετά που ελλιάναν τα πουλιά, απόχτησε ο κόσμος σκύλους φέρμας, και άλλαξε ο τρόπος...
Εξάλλου η παγανιά γίνεται, με σκοπό κάτι που εννα φκάλω εγώ και εν θα μου δώσει χέρι, να πάει στον σύντροφο μου... Και η παγανιά μπορεί να είναι ανοιχτή ή κλειστή αναλόγως της απόστασης των κυνηγών (εξαρτάται που το πόσο πυκνή εν η περιοχή)
Το 99.9% που εμάς, αν έρτει πουλλί πάνω μας θα το παίξουμε χωρίς τύψεις. Δεν είναι κάτι κατακριτέο..είναι και θέμα τύχης.
Όσο για τους κάλυκες, τζαι εγώ υποτίθεται μαζεύκω τους, αλλά πολλές φορές ξεχάννω, πας την πίεση να δω που έππεσε το πουλί, ή στην υποψία ότι θα πεταχτεί και άλλο... Αλλά μπορεί σαν περπατώ να πιάσω κάποιον που έννεν δικός μου, αν είναι φρέσκος και χαλά την αισθητική μου...
Σωτήρη ειδικά εσύ που φκάλεις βίτεο, ξέρεις ότι εκείνη την ώρα σκέφτεσαι να έχεις ωραία λήψη, να πιάσεις την βολή, το πουλί που ππέφτει, μετά το πουλί χαμέ... η τελευταία έννοια σου εν η χαρτούτσια...!
Νομίζω εν άδικη η επίθεση, να κρίνεις έναν άνθρωπο που 30 δευτερόλεπτα video...