Σημερα ημουν ειχα αδεια απο τν δουλεια και πηγα με ενα παρεα στους σκυλους κοντα στο Πυρκο εν και ξερουμεν τους τοπους απλα εδοκιαμσαμεν εκει πηγα για πρωτη φορα εκει και τελευταια . Βρισκουμε ενα τοπο που μας εφατσαρε και κατεβαζουμε τους σκυλους ειχα μαζι μου 2 γιουρα και 2 μπλε της Γασκωνης τα γασκωνης ουτε χρονιαρικα τα γιουρα 3-4 χρονων καλα στο λαγο ουτε ιχνος μαλαης εκαμαμεν μια πολλα μεγαλη πανια τιποτε ουτε ενα κοτσιρολαουο τιποτεεεεεε και εκει που τελιωσε η πανια μας και ηταν να παμε στο αυτοκυνητο βρισκουν τα σκυλια μια μαλαη πολλα δυνατιη λαλω επροβουρισεν τοσο εντονη ηταν η μαλαη και γρηγορη μπαινουν τα σκυλια μεσα σε μια ποταμοσια αρκεψαν λαξιες εσηκωσαν τον λαλω εμτα βλεπω 5-6 αγρινα αρσενικα και βουρουν και οι σκυλοι πισω τους αμανα μου λαλει μου ο παρεας εκατσαμεν πανω μπορει να τους εβρουμε σε 4 μερες το πιο λιο εφωναζα μεν τους τιποτε οι σκυλοι εκαμναν καταδιωξη τελικα μετα απο ενα 50ευρω πεζινα και 5 ωρες που εγυριζαμεν με το αυτοκυνητο τα βουνα και τους δρομους που δεν ξεραμε