κυνηγετικες εξορμησεις και αποτελεσματα
-
- Full Member
Re: κυνηγετικες εξορμησεις και αποτελεσματα
ρε παιδια επιδη εχασα τις ημερομινιες...το κινιγι ετελιοσεν οξα ενα εσηει ακομα μια κιριακη μηλω για τις περιοχες που ανοιξαν στις 22
4 κυριακες ηταν....τωρα που επερασαν οι πρωτες 4 κυριακες εχει μονο καθημερινες και πανω στες πλατρες ποζιη μερκες αλλο 2 κυριακες νμζ εν σου λαλω τπτ σιουρω επδ ο χαρτης εν μες το αυτοκινητο και βαρκουμε να παω τωρα να δω... αλλα προχτες που τον εκιταξα μιαν μαθκια κατι ετσι θιμουμε!
-
- Full Member
ok ευχαριστω sotiri
-
- Full Member
γεια σας παιδια η φωτο με τις φασσες που σας υποσψεθηκα και μετα η ωραια συνεχεια
σορρυ αλλα εν εχω την φωτο των φασσων της προηγουμενης κυριακης.
σορρυ αλλα εν εχω την φωτο των φασσων της προηγουμενης κυριακης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
λοιπον παμε στα ωραια τωρα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ) 14 ΤΡΙΓΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΠΕΞΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΗΡΤΑΝ ΟΠΩς ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΝ 12 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΠΕΞΑ ΑΚΟΜΑ 2.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΚΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ. ΤΑ 2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΗΣΕΝ ΤΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΙΩΘΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΚΑΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΝ Τ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ) 14 ΤΡΙΓΟΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΠΕΞΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΗΡΤΑΝ ΟΠΩς ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΝ 12 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΠΕΞΑ ΑΚΟΜΑ 2.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΚΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ. ΤΑ 2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΗΣΕΝ ΤΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΙΩΘΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΚΑΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΝ Τ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ε Νικολα μα τι χαρτουτσιες παιζεις ζε ζινες οι φασες εκαμες τες μαβρες ζε γεριμες εχουν που 40 σκαγια? 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μπράβο Νικόλα πάντα τέτοια , πραγματικά αυτές είναι κυνηγετικές εμπειρίες που θα τις θυμάσαι μια ζωή
Προσέχουμε...για να έχουμε
- tracker686
- Full Member
nicolas theocharous έγραψε:λοιπον παμε στα ωραια τωρα.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΚΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ. ΤΑ 2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΗΣΕΝ ΤΑ![]()
![]()
![]()
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΙΩΘΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΚΑΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΝ Τ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.![]()
![]()
![]()
ΣΑΒΒΑΤΟ