Συνάντηση μελών
-
- Full Member
Re: Συνάντηση μελών
[quote="admin"]Περασαμε πολυ ωραια παιδια. Χαρηκα που σας ειδα και τα ειπαμε , παιξαμε, φαγαμε, ειπιαμε, να το ξανακανονισουμε σε ψαρεμα την επομενη φορα..[/quot
Υπεροχος αγωνας ελπιζω να τα ξαναπουμαι σε αυτες τις αναμετρισεις
Υπεροχος αγωνας ελπιζω να τα ξαναπουμαι σε αυτες τις αναμετρισεις
- MARIOSE
Πολλά ωραία επεράσαμε παιδιά, μπράβο στους διοργανωτές!
Άριστε με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε τζιαί στο ψάρεμα!
Άριστε με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε τζιαί στο ψάρεμα!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μερικές φώτο απο χθές, σύνολο έπαιξαν εξήντα σκοπευτές 100 πούλες, περίπου €500 πήγαν στον Σύνδεσμο παιδιών με αυτισμό
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Υπηρχε ειδικη απονομη οπως βλεπουμε τιμης ενεκεν σε κυνηγο που τρωει μωρα με τα παμπερς!
- MARIOSE
Ο οποίος είχε 100% επιτυχία με δανεικό μάλιστα όπλο (που δε σκοτώνει...)

-
Πολλά κύπελα βλέπω... σικέ παιχνίδι μυρίζομαι...
Κάτι για ψάρεμα άκουσα...

Κάτι για ψάρεμα άκουσα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- MARIOSE
Καλώς τον! Που εχάθηκες ρε λεβέντη?
Είχαν την τιμητική τους τα μπερέττα χτες, ήταν και λλίον "πιασμένος" ο διαιτητής, εντάξει...
Φίλε μου στο ψάρεμα θα σε περιμένω.

Είχαν την τιμητική τους τα μπερέττα χτες, ήταν και λλίον "πιασμένος" ο διαιτητής, εντάξει...

Φίλε μου στο ψάρεμα θα σε περιμένω.

- πανικος
πολυ ωραια περασαμε αγωνιστηκαμε φαγαμε το κλεφτικο με καμια μπυρα γελασαμε μια χαρα,τωρα στο αγωνιστηκο κομματι ο μαριος εσυρνε κατευθηνομενες βολες και εκανε τους δισκους σκονη με το παλιομπερεττα του που δεν σκοτωνει
ο δημητρης μια χαρα χαλαρα σχεδον αλανθαστος
το αχερκωτικο αφου τον εβαλα δεξια μου με αερα απο αριστερα του εκανα σαμποταζ καθε φορα που επωμιζε να του αφηνω φτερα φασσας και τζικλας απο το γιλεκκο και να μπαινουν στα μουτρα του μια χαρα τα πηγε
ο χρυσανθος εφτασε στο τελοσ της πουλας και με τρεις βολες τρεισ δισκους σκονη
και με τι οπλο με μπερεττα 

ο δημητρης μια χαρα χαλαρα σχεδον αλανθαστος
το αχερκωτικο αφου τον εβαλα δεξια μου με αερα απο αριστερα του εκανα σαμποταζ καθε φορα που επωμιζε να του αφηνω φτερα φασσας και τζικλας απο το γιλεκκο και να μπαινουν στα μουτρα του μια χαρα τα πηγε

ο χρυσανθος εφτασε στο τελοσ της πουλας και με τρεις βολες τρεισ δισκους σκονη

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
εγω δυστηχως δεν τα καταφερα . βλεπετε εκανονισε ο αξιωματικος υπηρεσιας και εκαλεσε ξενους δυχως να το γνωριζο και εβαλε μου και 1 ημερα φυλακη.
απο οτι βλεπω επερασετε καλα . ελπιζω τιν επομενη φορα να τα καταφερω . εννα ετιθο που γλιορα αδεια να μιν τιν φαμε παλε.

απο οτι βλεπω επερασετε καλα . ελπιζω τιν επομενη φορα να τα καταφερω . εννα ετιθο που γλιορα αδεια να μιν τιν φαμε παλε.

- MARIOSE
Ρε Κρις φέρτον μαζί σου την άλλη φορά τζιαί έτσι εν θα την ξαναφάειςchris197 έγραψε:εγω δυστηχως δεν τα καταφερα . βλεπετε εκανονισε ο αξιωματικος υπηρεσιας και εκαλεσε ξενους δυχως να το γνωριζο και εβαλε μου και 1 ημερα φυλακη.![]()
![]()
![]()
![]()