Καλα Νεα

Απάντηση
chris197
Full Member

Καλα Νεα

Δημοσίευση από chris197 »

Σε περιοχή του χωριού Κελλιά, της επαρχίας Λάρνακας, καταδιώχθηκε χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος από την Αθηένου, όταν άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας το εντόπισαν να κινείται σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.20 χθες το βράδυ όταν στην προσπάθεια των ανδρών της Υπηρεσίας Θήρας να ανακόψουν το όχημα, ο 18χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφρά στη δεξιά μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου της Υπηρεσίας. Από το κτύπημα δεν τραυματίστηκε κανένας ενώ στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Από έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος, οι άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο τύπου ΔΟ.ΚΟ και αριθμό φυσιγγίων.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Καλα Νεα

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

chris197 έγραψε:Σε περιοχή του χωριού Κελλιά, της επαρχίας Λάρνακας, καταδιώχθηκε χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος από την Αθηένου, όταν άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας το εντόπισαν να κινείται σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.20 χθες το βράδυ όταν στην προσπάθεια των ανδρών της Υπηρεσίας Θήρας να ανακόψουν το όχημα, ο 18χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφρά στη δεξιά μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου της Υπηρεσίας. Από το κτύπημα δεν τραυματίστηκε κανένας ενώ στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Από έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος, οι άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο τύπου ΔΟ.ΚΟ και αριθμό φυσιγγίων.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 45&p=75809#
ΕΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΡΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΑΝΙΨΙΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΘΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΤΣΗ...............ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :evil: :evil: :evil:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
kwnstantinos
Full Member

Δημοσίευση από kwnstantinos »

ο μιτσης επηεν να παι3ει αλουπους 3ερο τον προσωπικα.εχει μαντρα τζαμε κοντα και εν γεματοι οι τοποι αλουπους επειεν να τους πε3ει και επιασαν τον.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

kwnstantinos έγραψε:ο μιτσης επηεν να παι3ει αλουπους 3ερο τον προσωπικα.εχει μαντρα τζαμε κοντα και εν γεματοι οι τοποι αλουπους επειεν να τους πε3ει και επιασαν τον.
Θελεις να πεις επιτρεπετε το κυνηγι αλεπους? Το κυνηγι την νυκτα? το να εχεις συναρμολογημενο οπλο στο αυτοκινητο?Το κυνηγι αυτη την περιοδο?

Μηπως,λεω μηπως,αν δει καποιος αυτην σου την δημοσιευση να ερθει το πλασμα σε ποιο δυσκολη θεση μιας και εγραψες(μαρτυρησες) οτι επηγε για κυνηγι αλεπους?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

:lol: :lol: :lol: μολις το διαβασα θυμηθηκα μια κουβεντα ενος φιλου που εγεινε πριν πολλα χρονια , τον επιασε η θηρα και οταν πηγε δικαστηριο ειπε του δικαστη οτι εβουραν τους αλουπους :lol: :lol: :lol: εν κανει εν να μπερτεψει πιο πολλα γιατι εν προστατευομενη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

dimitris savva έγραψε::lol: :lol: :lol: μολις το διαβασα θυμηθηκα μια κουβεντα ενος φιλου που εγεινε πριν πολλα χρονια , τον επιασε η θηρα και οταν πηγε δικαστηριο ειπε του δικαστη οτι εβουραν τους αλουπους :lol: :lol: :lol: εν κανει εν να μπερτεψει πιο πολλα γιατι εν προστατευομενη :lol: :lol:
Εν η φάση του "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα". Στην περίπτωση του νομίζω συμφέρει του να πεί εν λαθροθήρας παρά εβούραν τους αλουπούς. :lol: :lol:
kwnstantinos
Full Member

Δημοσίευση από kwnstantinos »

ειπεν τους την αλη8κεια σιουρα ενα μπερτεψει παραπανω..
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Καλα Νεα

Δημοσίευση από Γιατρός »

Καλή αρχή
Και τον Ονουφρίου με μια πίττα σουβλάκια τον πιάσανε χωρίς κρεμμύδι που παράγγειλε
Μέχρι να δικαστεί ο μικρός με 124 αναβολές θα γίνει 28
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

kwnstantinos έγραψε:ειπεν τους την αλη8κεια σιουρα ενα μπερτεψει παραπανω..
Εαν επιεν να πεξει αλουπους οπως λες μακαρι να γλυτωσει ο μιτσις και να πασιν ολα καλα..ΙΔΕΜΗ αν ειναι λα8ροθηρας του ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να πληρωσει μεχρι το τελευταιο σεντ για ολους τους κυνιγους που τρωνε το χρονο τους και τα λεφτα τους για να δουν εστω και ενα λαγο
!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

αποδιοπομπαιος τραγος :?:
μαλλον δεν ανηκει σε οργανωμενο εγκλημα γι αυτο τον πιασανε :oops:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”