Αυξηση της αδειας απο του χρονου

Απάντηση
spyros bettinsoli
Full Member

Αυξηση της αδειας απο του χρονου

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

Ακουσετε κατι ρε πεθκια
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: Αυξηση της αδειας απο του χρονου

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εν ακουσα εγω κατι προσοπικα αλλα αν το καμουν τον 70% απο αυτους που εχουν νομιζω θα κυνιγα παρανομα χορις αδεια αν το καμουν εν εχουμε υποθεση
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Μην αντιδρασεται πριν να σκεφτειται .... Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο που πληρωνουμε για την αδεια δεδομενου του τι ζητουμε να παρουμε ειναι πολυ λιγο. Δεδομενου οτι καποιος δεν ειναι ουτε σε συλογο αρα δεν προσφερει ουτε εκει ειναι γελιο να θελει να υπαρχει θηραμα να κυνηγα 6 μηνες με 70τοσα ευρω.

Εστο και αν ακουγετε κακο αυτη ειναι η μαθηματικη και η κυνηγιετικη αληθεια μεταφρασμενη σε λεφτα φιλοι μου και πρεπει να το καταλαβουμε. Εαν θελουμε καρπωση χρειαζεται input οπως σε ολες τις χωρες με επυτιχημενο κυνηγι

(το θεμα σωστης διαχειρισης αυτων των πορων ειναι αλλο κεφαλαιο φυσικα)
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

φιλε κυπρο το προβλημα ειναι οτι δεν θα εχουμε ποτε θυραματα για ολους και για πολλους μηνες για πολλους και διαφορους λογους που αν το σηζιτισουμε τωρα θα θελουμε 1 μερα γ`αυτο αν δεν αλλαξουν τα παντα σε σχεση με το κυνιγη μας στη κυπρο δεν δικεολογιται ουτε σεντ πιο πολλα.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

APOLLON_1 έγραψε:φιλε κυπρο το προβλημα ειναι οτι δεν θα εχουμε ποτε θυραματα για ολους και για πολλους μηνες για πολλους και διαφορους λογους που αν το σηζιτισουμε τωρα θα θελουμε 1 μερα γ`αυτο αν δεν αλλαξουν τα παντα σε σχεση με το κυνιγη μας στη κυπρο δεν δικεολογιται ουτε σεντ πιο πολλα.
Φυσικα φερνει η κοτα το αυγο η το αυγο τη κοτα?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Κυπρο μου εαν δεν μπει ανεηξαρτητος μηχανισμος ελεγχου, που να ελεγχει τι, που και πως ξοδευετε καιθως και της εγκριση του εσσωτερικου προυπολογισμου της κυνηγετικης ηγεσιας, και να μην υπαγεται στο ''Διοικητικο συμβουλιο της αλλα να λογοδοτει απειθειεας στο καταλληλο σωμα ειτε αυτο ειναι υπουργειο ειτε γενικη ελεκτρια ειτε δεν ξερω και γω τι, καθως και εαν δεν αλλαξει η νοοτροπια μας σαν λαος, ουτε και σεντ δεν προκειτε να κανει διαφορα.

Ειτε ενα εκατομυριο πληρωσω για αδεια, ειτε το σημερινο ποσο, παλι το ιδιο θα ειναι.

Εισαι στο επαγγελμα μπορεις να καταλαβεις παρα πολυ καλα τι λεω....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πριν δώσουν καποιοι φίλοι την απαντηση τους αν είναι θετικοί η οχι για πιθανή αυξηση της αδειας κυνηγίου να σκευτούν το ποιό κάτω. Εγώ καθε χρόνο κάνω εναν απολογισμό για τα περιττα φυσίγγια που αγοράζω. Κάθε καλοκαίρι πριν το κυνηγι της φασσας τα χωρείζω , αυτά που δεν μου κάνουν τα βάζω ξεχωριστά για να τα ρείξω σε διαφορους στόχους η σε δίσκους στο σκοπευτήριο. Η ποσότητα αυτή η μάλλον η αξια τους ειναι γυρω στα 30-50 ευρώ το χρόνο και πιστεψετε με δεν είμαι σπάταλος, σκεφτομαι δυο και τρείς φορές πριν αγοράσω. Είμαι σίγουρος οτι ΟΛΟΙ ΜΑΣ κάνουμε αυτή την σπατάλη. Τι θα λεγατε αν μερος αυτης της σπατάλης πήγαινε στην αυξηση της άδειας κυνηγίου.... με την βεβαιότητα οτι θα χρησιμοποιούντα για την καλώς νοούμενη αναπτυξη του θηράματος. Θα είσαστε θετικοί?
Τώρα δώστε την απάντηση σας.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

φιλε αν ειναι για να γινει σωστη δουλεια σε ολα τα μεταποπα διο οσα και να ειναι ι αδεια αλλα οχι να με περιπεζουν και να διο και πουπανω
EPANIEL POWER
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

ρε παιδια αν ιξερετε εξαπολισε φασιανους η θυρα ???
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Sotiri δεν επιτρέπετε πλέον η απελευθέρωση θυραμάτων με σκόπο το κυνήγι εκτός του περδικιού :D :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”