ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Re: ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Δημοσίευση από christy2000 »

Ακομα ομως και τα περδικια εκτροφης ,βοηθουν στο να αποσπουν τη προσοχη της μεγαλητερης μεριδας των κυνηγων, ουτος ωστε να μην πιεζονται οι αγριοι πλυθησμοι και να βλεπουμε τα τελευταια χρονια την αυξηση του αγριου περδικιου! Γιατι εχουν καπου οι κυνηγι της κλουβας και εκτονωνονται.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

christy2000 έγραψε:Ακομα ομως και τα περδικια εκτροφης ,βοηθουν στο να αποσπουν τη προσοχη της μεγαλητερης μεριδας των κυνηγων, ουτος ωστε να μην πιεζονται οι αγριοι πλυθησμοι και να βλεπουμε τα τελευταια χρονια την αυξηση του αγριου περδικιου! Γιατι εχουν καπου οι κυνηγι της κλουβας και εκτονωνονται.
ΜΑ ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :!: :!: :!:
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Αν τα λεφτά που δίνουν στα περδίκια εκτροφής, εδιουσαν τα πας το φαγητό, νερό και προστασία του άγριου πλυθησμού τότε θα μπορούσε να αντέξει πολύ περισσότερη πίεση που εκείνη που λέτε.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

με σωστό προγραμματισμό και με τι βοήθεια όλον η κύπρος μπορεί σε διάστημα 5 χρόνων να είναι γεμάτη άγριο θήραμα, περδίκια και λαγούς

σε σημείο όπου η παράνομη πώλησης τους να μην είναι ΚΙΝΗΤΡΟ κύριος οικονομικό για τους λαθροθήρες

αν γίνει χώμα η τιμή τους τότε όλα αλλάζουν!!!

επίσης θα σταματήσει η νιστικομαρα προς την κρεατοσυλλογη και το φουμισι στους καφενέδες

αν υπάρχει ο λαγος στα κρεοπωλεία και στές υπεραγορές στην τιμή του χοιρινού τότε κανένας δεν θα ασχολείται πλέον ΠΑΡΑΝΟΜΑ
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

christy2000 έγραψε:Ακομα ομως και τα περδικια εκτροφης ,βοηθουν στο να αποσπουν τη προσοχη της μεγαλητερης μεριδας των κυνηγων, ουτος ωστε να μην πιεζονται οι αγριοι πλυθησμοι και να βλεπουμε τα τελευταια χρονια την αυξηση του αγριου περδικιου! Γιατι εχουν καπου οι κυνηγι της κλουβας και εκτονωνονται.
φιλε Christys χωρις να θελω να ειμαι απολυτος
"Μπορει μικροι να θελαμε ολοι να γινουμε αστροναυτες , σχεδον κανενας μας δεν τα καταφερε, μερικοι που πραγματικα το ηθελαν καταφεραν να φτασουν μεχρι και πιλοτοι αεροπλανου αλλα απιροελαχιστοι απο εμας καταφεραν να γινουν αστροναυτες oi υπολoιποι απλα ακομα παιζουμε με αεροπλανακια "
τιποτα δεν θα εκαναν στους αγριους πληθησμους ατε να επαιζα κανενα ποζι ποδα που συγκηριες οπως καμουν και τωρα !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

sotiris!129 έγραψε:
"Μπορει μικροι να θελαμε ολοι να γινουμε αστροναυτες , σχεδον κανενας μας δεν τα καταφερε, μερικοι που πραγματικα το ηθελαν καταφεραν να φτασουν μεχρι και πιλοτοι αεροπλανου αλλα απιροελαχιστοι απο εμας καταφεραν να γινουν αστροναυτες oi υπολoιποι απλα ακομα παιζουμε με αεροπλανακια "
τιποτα δεν θα εκαναν στους αγριους πληθησμους ατε να επαιζα κανενα ποζι ποδα που συγκηριες οπως καμουν και τωρα !!!
Ισως να εχεις δικαιο στο θεμα με τα αγρια περδικια,αλλα μην ξεχνας οτι οσοι δεν μπορουν να καρπωθουν νομιμα θα καρπωθουν παρανωμα!Τουλαχιστων ετσι καθετε τους τζι κ@βλ@ :o Εαν γεμωσουν οι τοποι με λαγους που δεν τρεχουν τζε απλα χωνουν τη κεφαλι τους στο εδαφος τζε ολοι παιζουν λαους εννα ξανα παν την νυχτα?Ποσα κρουσματα λαθροθηριας περδικιων ακουεις?Πολλα λια σε σχεση με το λαγο και αυτο γιατι απλα εχουν υποκαταστατο!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

christy2000 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Ισως να εχεις δικαιο στο θεμα με τα αγρια περδικια,αλλα μην ξεχνας οτι οσοι δεν μπορουν να καρπωθουν νομιμα θα καρπωθουν παρανωμα!Τουλαχιστων ετσι καθετε τους τζι κ@βλ@ :o Εαν γεμωσουν οι τοποι με λαγους που δεν τρεχουν τζε απλα χωνουν τη κεφαλι τους στο εδαφος τζε ολοι παιζουν λαους εννα ξανα παν την νυχτα?Ποσα κρουσματα λαθροθηριας περδικιων ακουεις?Πολλα λια σε σχεση με το λαγο και αυτο γιατι απλα εχουν υποκαταστατο!
Εν επειδη εν εχουν το κοστος πωλησης του λαου οξα ελεα σου αν αφηναν ενα ;)
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: ΤΗΡΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

marinos.a έγραψε:γενικά το στάμα της κλούβας πρέπει να ελεγχθεί διότι εκει γίνετε πολλή ζημιά χωρίς καμία προσπάθεια.

Γυρίζει και ενας ανώφελος 65αρις πέρσι και λαλεί μου, ε ατε ανεβείτε εσείς που εχετε σκύλους πανω να μας σύρετε τους περτικους κατω.

Ηρτε μου να του κάτσω τη κοντακιά
και εσυ καποτε θα εισαι 65αρις! :o
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Savvas έγραψε:Καταρχην συμφωνω οτι ειναι και θεμα απελευθερωσης. Κατα την γνωμη μου ομως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η φιλοσοφια και η κουλτουρα του κυπραιου που με αυτο τον τροπο απελευθερωσης δειχνει το πραγματικο προσωπο.

Δυστυχως ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΑ.

Ο κυπραιος ωσπου βρισκει θα πεζει.

Οι λυσεις για το προβλημα αυτο ειναι πολλες. Μερικες βραχυπροθεσμες ειναι η καλυτερη αστυνομευση, η επιβολη πολυ πιο αυστηρων ποινων και η αλλαγη του τροπου απελευθερωσης αν και προσωπικα υποστηριζω να σταατησουν οι απελευθερωσεις. Μακροπροθεσμα θα πρεπει να γινουν ενεργειες ετσι ωστε να αλλαξει η πνευματικοτητα του κυπριου κυνηγου, οπως η αποκτηση κυνηγετικης παιδειας.

Παντως ειναι ακομη ενα μεγαλο και ακανθωδες κεφαλαιο που χωραει πολλες αποψεις

ΜΑΚΑΡΙ να σταματησει ι απελευθεροση.να πιενει ο καθε αχαπαρος να μεν πεζει τπτ και να λιανουμε!οχι τωρα που βρισκουν τους μαννοπερτικους κ πεζουν και καμνουν και τουσ ραμπο ;) τουλαχιστο εν να πιενουν οι πραγματικοι αρρωστοι τζινιοι την Α κυριακη (να πεζουμεν κ εμεις καμια φασσουα ησιχα κ ηρεμα)
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Η αποψη μου ειναι οτι οι απελευθερωσεις ειναι απαραιτητες και αναγκεες.

Αλλα διαφωνω με το χρονο και τροπο απελευθερωσεις.

Θα ηταν προτυμοτερον να φηνονταν σε μικροτερες ομαδες και Σε πιο πολλες περιοχες. Πχ αυτο με τις κινητες κλουβες ηταν μια ωραια ιδεα αλλα μαλλον την εγκατελειψαν....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”