Πρωτοβουλία για ομαδική μαζική καταπολέμηση της ποντίκας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Πρωτοβουλία για ομαδική μαζική καταπολέμηση της ποντίκας

Δημοσίευση από marinos.a »

Σήμερα επιτέλους κατάφερα να παω στο βουνο. Ελπίζω να μπορέσω να τα τσιακκαρω σύντομα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Χτες την Τετάρτη έπιασα αδεια για να παω κυνήγι αλλα παραπάνω έκρουζεμε να δω τι έγιναν τα δολώματα που έβαλα.

Ε δεν έμεινε ίχνος, ουτε ενα κοματουι χαμέ. Μονο τα κλιπς και οι σπόντες που τα στερέωσα.

Εφααν μεγάλη ήττα τα χτιτζια
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

επειδη κτιζω το σπιτι μου εξω απο το χωριο κοντα σε ποταμο ηταν γεματος ο τοπος! εβαλα τους πανω στα δεντρα σε 2 μερες εν εμεινε τιποτε!!εξαναεβαλα το ιδιο 2-3 μερες ετροαντα ουλλα τωρα εχει 2 μηνες να δω ποντικα νωμιζο εν τους αρεσεν το μπουφε μου
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αντρο σε ετσι τοπους που γινεται το ελα να δεις, θελει ποιο δραστικο πραμα που το σαπουνουι ι το σιταρουι.
Εχει μεγαλους πλυθυσμους και πολυ '' ξιμαρισια'' που δεν μπορεις να καμεις τιποτε με αυτα.

Να παεις να πιασεις κατι παστιλιες κοκκινες. Ειναι λιγο ακριβες και εχει 20 μεσα.Νομιζω ειναι περιπου 10 ευρω το κουτι.

Καθε παστιλια ειναι μεσα σε ναυλον.Βαλεις τες παστιλιες με γαντια στα σημεια που τες πιανει, δηλαδη τρυπες και γωνιες που την προστατευει απο τον ηλιο και την νοθκια.

Η ποντικα παει, τρωει λιγη παστιλια και με φευγει. Εαν ειναι μεγαλη η εχει φωλια την περνει στην φωλια της.

Θα καμεις σφαγη.

Εμενα πουκατω που το χωραφιν εχει εναν που εμαζευκεν οτι πατσαλικι φανταζεσε.παλιοσιερα, παλιοξυλα, πετρες....ηταν κοτσιατης τζιαμε.
Αποτελεσμα, οι νυφιτσες να βουρουν μπροστα μου μερα μεσημερι.

Εν τες εξιλιφκα με τιποτε, οσπου και επιασα τες παστιλιες.Επλιρωσα καμια 50 Ευρω συνολο αλλα 2 μηνες εν αφηκα μια..Οταν φυγαν οι νυφιτσες , ελειαναν και οι φινες.Που τες 8 που σκοτωσα προπερσυ, τζιαμε γυρο, περσυ μονον 2.
Μετα που τες εξιλιψα, βαλω κανονικα σιταρουι με σωληνα και σαπουνουθκια και ειμαι καλυμενος και η περιοχη καθαρη.
Την παστιλια αυτη δεν την τρωει τιποτε αλλο εκτος που την νυφιτσα.Αλλα για σιγουρια θα την βαλεις οπως ειπαμε, αλλιως εκτος του οτι θα ειναι εκτεθιμενη θα καταστραφει κιολας.Το μονο πραμα που πρεπει να χεις εννοια ειναι εαν εχεις κοτες!!
οι κοτες τρων τα παντα..........
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ε φιλε εβαλα και παστιλιες και σιταρουι νωμιζω εποσπασατες αλλα το σιταρουι μου βαλω το για καλο τσιε κακο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Οι παραπάνω τελικά είναι για το μπλά μπλά μόνο. Απο τους 2 σάκκους σιταρούδι (ποντίκας) που μου έφερε ο Άριστος πρίν 2 μήνες, ήρταν και επιάσαν μόνο 6-7 άτομα. Όπως επίσης και με τον βίκο-αγριομπίζελο. Απο τα 100kg συνολικά που φέραμε, έμειναν δαμέ ακόμα 40kg. Αλλά κατά τα άλλα όλοι είναι πρόθυμοι να κάμουν και να φυτέψουν και να συνεισφέρουν στην φύση.... Καναπέ....και περιμένουμε να χάλια της νέας σεζόν :evil:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

AndreasDr έγραψε:Οι παραπάνω τελικά είναι για το μπλά μπλά μόνο. Απο τους 2 σάκκους σιταρούδι (ποντίκας) που μου έφερε ο Άριστος πρίν 2 μήνες, ήρταν και επιάσαν μόνο 6-7 άτομα. Όπως επίσης και με τον βίκο-αγριομπίζελο. Απο τα 100kg συνολικά που φέραμε, έμειναν δαμέ ακόμα 40kg. Αλλά κατά τα άλλα όλοι είναι πρόθυμοι να κάμουν και να φυτέψουν και να συνεισφέρουν στην φύση.... Καναπέ....και περιμένουμε να χάλια της νέας σεζόν :evil:
Αντρεα,θελουμε ενα δικιλο για τη ποντικα...
στειλε π.μ να συνενοηθουμε ...
αν ειναι και θελουν και αλλοι που Λαρνακα να κανονησουμε να φερουμε οσο χρειαζομαστε...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

AndreasDr έγραψε:Οι παραπάνω τελικά είναι για το μπλά μπλά μόνο. Απο τους 2 σάκκους σιταρούδι (ποντίκας) που μου έφερε ο Άριστος πρίν 2 μήνες, ήρταν και επιάσαν μόνο 6-7 άτομα. Όπως επίσης και με τον βίκο-αγριομπίζελο. Απο τα 100kg συνολικά που φέραμε, έμειναν δαμέ ακόμα 40kg. Αλλά κατά τα άλλα όλοι είναι πρόθυμοι να κάμουν και να φυτέψουν και να συνεισφέρουν στην φύση.... Καναπέ....και περιμένουμε να χάλια της νέας σεζόν :evil:
απο που εισαι φιλε μου?
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Λευκωσία
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

AndreasDr έγραψε:Λευκωσία
ρε ανδρεα ένα τηλέφωνω σε παρακαλώ τεταρτη-πεμπτη-παρασκευή είμαι λευκωσία
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”