οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία
Re: οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία
Φίλε admin,
Δεν είναι σήμερα, δεν είναι εχθές, δεν είναι πριν μερικούς μήνες που ανακοινώνουν ή μεταδίδουν αυτά που μου λες, τα λένε εδώ και πολλά χρόνια και έμειναν στο να τα λένε μόνο, τι έχουν κάνει?
Έχουν 9 -10 χιλιάδες μέλη, περίπου δεν γνωρίζω ακριβός και τα πλείστα από αυτά απαιτούν απαγορεύσεις μόνο προς όφελος του λαγού, εξάλλου είναι κατά πλειοψηφία ’’ λαγοκυνηγοί’’. Δεν φταίω εγώ, εσύ η ο οποιοσδήποτε άλλος νομοταγής κυνηγός για τις πράξεις των λαθροθήρων, αυτοί που έχουν τις θέσεις και τις δυνατότητες να επιλύσουν αυτά τα προβλήματα δεν το κάνουν για διάφορους λόγους και συζητάμε εμείς για επιλύσεις και εισηγήσεις που δεν θα εισακουστούν ποτέ!!!!!
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι φίλε admin, και εάν αρχίσουμε να λέμε τα λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος της κυνηγετικής διαδικασίας, διαχείριση, κάρπωση, έξοδοι είτε συνολική είτε κατά είδος, δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε ποτέ!!!!!!!!
Μήπως τελικά είναι αλλά τα συμφέροντα, όπως εκμετάλλευση κονδυλίων, πωλήσεις γης για εκτροφή θηραμάτων για απελευθερώσεις και αύξηση αδειών από κυνηγούς μέσο των απελευθερώσεων για να γίνετε και το λεγόμενο φαγοπότι αλλά οι κυνηγοί που θα δημιουργούνται να είναι και καθοδηγούμενοι?
Δεν είναι σήμερα, δεν είναι εχθές, δεν είναι πριν μερικούς μήνες που ανακοινώνουν ή μεταδίδουν αυτά που μου λες, τα λένε εδώ και πολλά χρόνια και έμειναν στο να τα λένε μόνο, τι έχουν κάνει?
Έχουν 9 -10 χιλιάδες μέλη, περίπου δεν γνωρίζω ακριβός και τα πλείστα από αυτά απαιτούν απαγορεύσεις μόνο προς όφελος του λαγού, εξάλλου είναι κατά πλειοψηφία ’’ λαγοκυνηγοί’’. Δεν φταίω εγώ, εσύ η ο οποιοσδήποτε άλλος νομοταγής κυνηγός για τις πράξεις των λαθροθήρων, αυτοί που έχουν τις θέσεις και τις δυνατότητες να επιλύσουν αυτά τα προβλήματα δεν το κάνουν για διάφορους λόγους και συζητάμε εμείς για επιλύσεις και εισηγήσεις που δεν θα εισακουστούν ποτέ!!!!!
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι φίλε admin, και εάν αρχίσουμε να λέμε τα λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος της κυνηγετικής διαδικασίας, διαχείριση, κάρπωση, έξοδοι είτε συνολική είτε κατά είδος, δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε ποτέ!!!!!!!!
Μήπως τελικά είναι αλλά τα συμφέροντα, όπως εκμετάλλευση κονδυλίων, πωλήσεις γης για εκτροφή θηραμάτων για απελευθερώσεις και αύξηση αδειών από κυνηγούς μέσο των απελευθερώσεων για να γίνετε και το λεγόμενο φαγοπότι αλλά οι κυνηγοί που θα δημιουργούνται να είναι και καθοδηγούμενοι?
-
- Full Member
κανένας δεν φταίει πέραν απο εμάς.
Καταλάβετε ότι ο κάθε λαός έχει την ανάλογη διοίκηση που του αναλογεί.....
ποιος τους τοποθέτησε στις θέσεις των αρχηγών που κατέχουν ;;;;;;;;;;;;;;;;
Εμείς κοπέλια.....
λαλεί τσιε ο παπάς μου:
έτσι κελλέν έτσι ξιουράφιν
Καταλάβετε ότι ο κάθε λαός έχει την ανάλογη διοίκηση που του αναλογεί.....
ποιος τους τοποθέτησε στις θέσεις των αρχηγών που κατέχουν ;;;;;;;;;;;;;;;;
Εμείς κοπέλια.....
λαλεί τσιε ο παπάς μου:
έτσι κελλέν έτσι ξιουράφιν
-
- Full Member
φίλε istriano όσον αφορά την περιοχή Μουσταφα λαξια στα Κλαυδκια πήγα εγώ αναγνώριση πριν 10 μέρες και δεν βρήκα φόλες αλλά ένιωθες ότι ήταν η 1η μέρα του λαού που τους κυνηγούς που είχε.......
και μην σε ξεγελάει ο χάρτης της θήρας, η περιοχή που ανοίγει είναι κατά πολύ μικρότερη απο το τι δείχνουν.
Μετακίνησαν τις ταπέλλες περιμετρικά της απαγορευμένης, πάνω στην αντιπυρική, κατά 5 μέτρα τσιε ξεκινάει απο τα ρασσιά η απαγορευμένη.
και μην σε ξεγελάει ο χάρτης της θήρας, η περιοχή που ανοίγει είναι κατά πολύ μικρότερη απο το τι δείχνουν.
Μετακίνησαν τις ταπέλλες περιμετρικά της απαγορευμένης, πάνω στην αντιπυρική, κατά 5 μέτρα τσιε ξεκινάει απο τα ρασσιά η απαγορευμένη.
Ότι υπάρχει από το σπίτι μέχρι την οικογένεια,εταιρείες,κυβέρνηση,κόμματα,συντεχνίες,τράπεζες, όμιλοι,συνδέσμοι κτλ είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας
Η σήψη, η διαφθορά, η εξυπνοβλακεία, η απατεωνιά, η αρπακτή είναι παντού επομένως μην το ψάχνετε
Κάποιος που κάνει μία παρανομία σε ένα τομέα την επομένη θα το κάνει σε άλλο τομέα κοκ
Μην ψάχνετε το 'δίκαιο' το 'σωστό' διότι θα τρελλαθείτε
Ο καθένας μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά το σύνολο παραμένει το ίδιο
Η σήψη, η διαφθορά, η εξυπνοβλακεία, η απατεωνιά, η αρπακτή είναι παντού επομένως μην το ψάχνετε
Κάποιος που κάνει μία παρανομία σε ένα τομέα την επομένη θα το κάνει σε άλλο τομέα κοκ
Μην ψάχνετε το 'δίκαιο' το 'σωστό' διότι θα τρελλαθείτε
Ο καθένας μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά το σύνολο παραμένει το ίδιο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε είμαι μέλος σε 3 κυνηγετικούς συλλόγους σε διαφορετικές επαρχίες ,χώρια απο το τι κάνω εγώ προσωπικά μέσο του περιοδικού για προστασία του θηράματος και βελτίωση των βιοτόπων, είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των μεγάλων λόγων , εγώ μέσο της εμπλοκής μου βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν αλλά παραπάνω βλέπω ανθρώπους απλα΄να γύρνουν πίσω και να ασκούν κριτική και μάλιστα γενική ...η κατάσταση αλλάζει αμμά κάμεις τα μανίκια πάνω τσαι δόκεις μέσα απο έξω δέν γίνετε δουλειά.πανικος έγραψε:φιλε admin και η κυβερνηση κανει γραπτες επιστολες στα ηνωμενα εθνη οποτε συλλαβουν καποιον η αμαν πετησουν αεροπλανα πανω που τον εναεριο μασ χωρο η οποτε εσκοτωναν εθνοφρουρο στην πρασινη γραμμη .ειδες να φυγουν οι τουρκοι![]()
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ(H ANAKOINΩSH) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ετσι για το θεαθηνε.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
andreas78 έγραψε:Φίλε admin,
Εγώ να σου κάνω μια άλλη ερώτηση χωρίς Κ.Ο.Κ που θα ήταν το κυνήγι σήμερα σκέφτηκες ποτέ?? Αν δέν υπήρχε τίποτα καμία μορφή οργάνωσης και οργανωμένων συνόλων κανένας σύλλογος ξέρεις τι θα γινόταν αν όχι ρώτα τι γίνετε στο ψάρεμα και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα που τρέχουμε τώρα και φακούν τα πόθκια μας στο ν κώλο μας να προλάβουμε να σώσουμε ότι σώζετε!!! Είπαμε μπορί το σύστημα να μην είανι το τέλειο να έχει λάθη να μπάζει αλλά όταν εμείς του το επιτρέπουμε.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- 'petros'
Φιλε με το να τρεχουμε και εγω και εσυ να προσπαθουμε να φτιαξουμε οτι δεν κανουν οι αρμοδιοι μπραβο μας αλλα δεν αλλαζει τιποτα ειναι απλα μια προσωπικη ψυχικη ικανοποιηση προς τον εαυτο μας τα πραγματα πρεπει να αλλαξουν ριζικα και ο καθε αρμοδιος να αφοσιωνεται στα καθηκοντα του και να κανουν πραξη τα θα.....θα.......θα.......αυτο προσπαθει να πει ο φιλος andreas78 νομιζω
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
Σημερινό άρθρο απο Φιλελεύθερο ...........χωρις σχόλια
ΚΟΑΠ και οι λαθροθήρες
Για θέσεις που ξενίζουν, κάνει
λόγο ο Αντώνης Παπαχριστοδού-
λου.
Τελευταίως ο ΚΟΑΠ απέστειλε
σε όλους τους γεωργούς ένα μακρο-
σκελές μήνυμα με τίτλο «Ενημερω-
τικό έντυπο Πολλαπλής Συμμόρφω-
σης». Το εν λόγω μήνυμα υπενθυμί-
ζει τις υποχρεώσεις των γεωργών
σχετικά με τη σωστή χρήση των
φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και
άλλες που αφορούν τη δημόσια
υγεία, την υγεία των ζώων και των
φυτών, θέσεις που κάθε νουνεχής
ασπάζεται και επικροτεί. Εκείνο που
ξενίζει είναι οι θέσεις του ΚΟΑΠ
αναφορικά με τις ευθύνες που θέ-
λουν να φορτώσουν στον κάθε ιδιο-
κτήτη κτήματος με δέντρα ή θά-
μνους όπου γίνεται παγίδευση άγρι-
ων πτηνών από τον οποιονδήποτε εν
αγνοία του. Με βάση το μήνυμα του
ΚΟΑΠ, όταν κάποιος έχει ένα κτήμα
έστω και αρκετά χιλιόμετρα μακριά
από την κατοικία του, που το επισκέ-
πτεται μια φορά τη βδομάδα ή κάθε
δεκαπενθήμερο, αν κάποιος μπει
παράνομα μέσα και στήσει δίχτυα,
ξόβεργα, ηχοπαραγωγικές μιμητικές
συσκευές ή κάτι άλλο σχετικό, θα
τιμωρηθεί. Τα πιο πάνω, θα πει κά-
ποιος, είναι υπερβολές ή προϊόν
νοσηρής φαντασίας, δυστυχώς
όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.
Σχολιάζοντας το πιο πάνω μήνυμα
με κάποιο φίλο, μου ανέφερε ότι
απέκοψαν 15% από την επιχορήγη-
ση κάποιων φίλων γιατί βρέθηκαν
στον ελαιώνα τους δίχτυα. Ας σημει-
ωθεί ότι οι ιδιοκτήτες μένουν κάπου
50 χιλιόμετρα μακριά και βλέπουν
τον εν λόγω ελαιώνα κάθε τέσσερις
-πέντε μήνες (την περιποίησή του
ελαιώνα ανέλαβε συγγενικό τους
πρόσωπο που εργοδοτεί αλλοδα-
πούς). Ζητούν από τον κόσμο να
λάβει τα δέοντα μέτρα. Ποια είναι τα
δέοντα μέτρα; Ειλικρινά δεν μπορώ
να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να
διασφαλίσει και εννοώ μέσα σε λο-
γικά πλαίσια, ότι δεν θα μπουν στο
κτήμα του οι λαθροθήρες! Ο μόνος
τρόπος είναι η σύμβαση του κάθε
γεωργού με μια εταιρεία παροχής
ασφάλειας για φύλαξη του κτήματος
επί εικοσιτετραώρου βάσεως ή ο
ίδιος ο ιδιοκτήτης να φτιάξει καλύ-
βαν όπως τα παλιά χρόνια που φύλα-
γαν τα μποστάνια. Θέλω να πιστεύω
ότι η εν λόγω επιστολή στάληκε εν
αγνοία του κ. Πετρίδη
ΚΟΑΠ και οι λαθροθήρες
Για θέσεις που ξενίζουν, κάνει
λόγο ο Αντώνης Παπαχριστοδού-
λου.
Τελευταίως ο ΚΟΑΠ απέστειλε
σε όλους τους γεωργούς ένα μακρο-
σκελές μήνυμα με τίτλο «Ενημερω-
τικό έντυπο Πολλαπλής Συμμόρφω-
σης». Το εν λόγω μήνυμα υπενθυμί-
ζει τις υποχρεώσεις των γεωργών
σχετικά με τη σωστή χρήση των
φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και
άλλες που αφορούν τη δημόσια
υγεία, την υγεία των ζώων και των
φυτών, θέσεις που κάθε νουνεχής
ασπάζεται και επικροτεί. Εκείνο που
ξενίζει είναι οι θέσεις του ΚΟΑΠ
αναφορικά με τις ευθύνες που θέ-
λουν να φορτώσουν στον κάθε ιδιο-
κτήτη κτήματος με δέντρα ή θά-
μνους όπου γίνεται παγίδευση άγρι-
ων πτηνών από τον οποιονδήποτε εν
αγνοία του. Με βάση το μήνυμα του
ΚΟΑΠ, όταν κάποιος έχει ένα κτήμα
έστω και αρκετά χιλιόμετρα μακριά
από την κατοικία του, που το επισκέ-
πτεται μια φορά τη βδομάδα ή κάθε
δεκαπενθήμερο, αν κάποιος μπει
παράνομα μέσα και στήσει δίχτυα,
ξόβεργα, ηχοπαραγωγικές μιμητικές
συσκευές ή κάτι άλλο σχετικό, θα
τιμωρηθεί. Τα πιο πάνω, θα πει κά-
ποιος, είναι υπερβολές ή προϊόν
νοσηρής φαντασίας, δυστυχώς
όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.
Σχολιάζοντας το πιο πάνω μήνυμα
με κάποιο φίλο, μου ανέφερε ότι
απέκοψαν 15% από την επιχορήγη-
ση κάποιων φίλων γιατί βρέθηκαν
στον ελαιώνα τους δίχτυα. Ας σημει-
ωθεί ότι οι ιδιοκτήτες μένουν κάπου
50 χιλιόμετρα μακριά και βλέπουν
τον εν λόγω ελαιώνα κάθε τέσσερις
-πέντε μήνες (την περιποίησή του
ελαιώνα ανέλαβε συγγενικό τους
πρόσωπο που εργοδοτεί αλλοδα-
πούς). Ζητούν από τον κόσμο να
λάβει τα δέοντα μέτρα. Ποια είναι τα
δέοντα μέτρα; Ειλικρινά δεν μπορώ
να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να
διασφαλίσει και εννοώ μέσα σε λο-
γικά πλαίσια, ότι δεν θα μπουν στο
κτήμα του οι λαθροθήρες! Ο μόνος
τρόπος είναι η σύμβαση του κάθε
γεωργού με μια εταιρεία παροχής
ασφάλειας για φύλαξη του κτήματος
επί εικοσιτετραώρου βάσεως ή ο
ίδιος ο ιδιοκτήτης να φτιάξει καλύ-
βαν όπως τα παλιά χρόνια που φύλα-
γαν τα μποστάνια. Θέλω να πιστεύω
ότι η εν λόγω επιστολή στάληκε εν
αγνοία του κ. Πετρίδη
ρε παιθκια τα πραγματα ΝΑΙ ειναι χαλια, ο κομπος εφτασε στο χτενι ...τωρα το να προσπαθουμε να ριξουμε ευθύνες μονο στην Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ δεν καταφερνουμε τιποτα ! το ταμειο Θηρας ειναι υπερβολικα μικρο σε σχεση με τον αριθμο κυνηγων, κονδυλια για να αυξηθει ο αριθμος θηροφυλακων δεν υπαρχουν!
ζητουμε να ανοιξη το κυνηγι μπεκατσας με σκυλο εγω εσυ ο κωστης που ειμαστε νομοταγεις ομως αυτη την ευκαιρια ψαχνουν και τοσοι αλλοι λαθροθηρες για να κανουν παρτυ!
"ολοι" εχουμε γνωστους που λαθροθηρουν "ολοι" βλεπουμε παρανομιες "ολοι" πετασουμε τα τενεκουθκια του καφε εξω που το αυτοκινητο τες χαρτουτσιες μας μπλα μπλα μπλα "ολοι"πετασουμε τα ποτσιαρα μας χαμε και καρτερουμε που 1 Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ να τα σασει ολα!
φωτιες , εμπλουτισμο θηραματων, περιθαλψη θηραματων, αναδασοσης, σπορες, καθαρισμο βιοτοπων, επιτήρηση βιοτοπων, καταπολεμηση επιβλαβων κτλπ κτλπ και εμεις να τα βρισκουμε ολα ετοιμα!
ε παιθκια τα πραματα ενεν ετσι απλα, αν δεν τα εκαμαμε ΕΜΕΙΣ τουτα ουλλα τα πραματα θα ηταν ακομα ποιο εφκολα και για αυτους! εμεις δυσχερενουμε το εργο τους με μικροπραγματα με αποτελεσμα αρκετα μεγαλα να περνουν απαρατηρητα!
Παραδειγμα: φετος χαθηκαν αρκετα στρεματα δασους απο πυρκαγιες ...αν το 1/5 απο τους κυνηγους εφιτεφκεν 1 πεφκουην 5 λεπτα δουλεια και 2 ευρο κοστος!
θα ειχαμε ενα δασος με 10 000 δεντρα!
ζητουμε να ανοιξη το κυνηγι μπεκατσας με σκυλο εγω εσυ ο κωστης που ειμαστε νομοταγεις ομως αυτη την ευκαιρια ψαχνουν και τοσοι αλλοι λαθροθηρες για να κανουν παρτυ!
"ολοι" εχουμε γνωστους που λαθροθηρουν "ολοι" βλεπουμε παρανομιες "ολοι" πετασουμε τα τενεκουθκια του καφε εξω που το αυτοκινητο τες χαρτουτσιες μας μπλα μπλα μπλα "ολοι"πετασουμε τα ποτσιαρα μας χαμε και καρτερουμε που 1 Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ να τα σασει ολα!
φωτιες , εμπλουτισμο θηραματων, περιθαλψη θηραματων, αναδασοσης, σπορες, καθαρισμο βιοτοπων, επιτήρηση βιοτοπων, καταπολεμηση επιβλαβων κτλπ κτλπ και εμεις να τα βρισκουμε ολα ετοιμα!
ε παιθκια τα πραματα ενεν ετσι απλα, αν δεν τα εκαμαμε ΕΜΕΙΣ τουτα ουλλα τα πραματα θα ηταν ακομα ποιο εφκολα και για αυτους! εμεις δυσχερενουμε το εργο τους με μικροπραγματα με αποτελεσμα αρκετα μεγαλα να περνουν απαρατηρητα!
Παραδειγμα: φετος χαθηκαν αρκετα στρεματα δασους απο πυρκαγιες ...αν το 1/5 απο τους κυνηγους εφιτεφκεν 1 πεφκουην 5 λεπτα δουλεια και 2 ευρο κοστος!
θα ειχαμε ενα δασος με 10 000 δεντρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 01 Νοέμ 2012, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- πανικος
μπραβο φιλε μου μακαρι πολλοι να εκαναν εργα σαν εσενα και να σηκωνουν τα μανικια,αλλα δεν ειναι ετσι που παει το πραγμα αν ηταν ετσι ο καθενας θα εκανε οτι νομιζει σωστο ενω μπορει να ειναι ολεθριο λαθος παρε παραδειγμα τα αγριογουρουνα τα αγριοκουνελλα,υπαρχουν καποιοι υπευθυνοι για το θηραμα που μεταξυ τους ουτε καν συνεννοουνται και ειναι στα χερια απο οτι ολοι ξερουμε ,τιποτα δεν γινετε καλυτερο απο αυτους για μασ τους κυνηγους καθε χρονο και χειροτερα ασχετο αν φταιμε και εμεις σαν κυνηγοι οσο και αν προσπαθησουμε ενα 30 τισ εκατο να βοηθησουμε το αλλο 70 ειναι υπευθυνοι οι αρμοδιοι να το συμπληρωσουν.οι κυνηγετικοι συλλογοι απλα υπαρχουν ετσι για το ονομα στις παραπανω κοινοτητες και ουτε καν τους λαθροθηρες της κοινοτητασ τους δεν καταγγελουν που ειναι το πιο απλο που μπορουν να κανουνadmin έγραψε:Φίλε είμαι μέλος σε 3 κυνηγετικούς συλλόγους σε διαφορετικές επαρχίες ,χώρια απο το τι κάνω εγώ προσωπικά μέσο του περιοδικού για προστασία του θηράματος και βελτίωση των βιοτόπων, είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των μεγάλων λόγων , εγώ μέσο της εμπλοκής μου βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν αλλά παραπάνω βλέπω ανθρώπους απλα΄να γύρνουν πίσω και να ασκούν κριτική και μάλιστα γενική ...η κατάσταση αλλάζει αμμά κάμεις τα μανίκια πάνω τσαι δόκεις μέσα απο έξω δέν γίνετε δουλειά.πανικος έγραψε:φιλε admin και η κυβερνηση κανει γραπτες επιστολες στα ηνωμενα εθνη οποτε συλλαβουν καποιον η αμαν πετησουν αεροπλανα πανω που τον εναεριο μασ χωρο η οποτε εσκοτωναν εθνοφρουρο στην πρασινη γραμμη .ειδες να φυγουν οι τουρκοι![]()
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ(H ANAKOINΩSH) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ετσι για το θεαθηνε.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....