οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία
- Rai
- Full Member
Re: οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
50000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ 50000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
50000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ 50000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Anthimos
- Moderator
Rai έγραψε:ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Φιλε ειμαστε ανα αναλογια πλυθησμου πανω κάτω οσοι ειναι κυνηγοι σε παρα πολλες χωρες του κοσμου.
Αυτο που ειναι πικρη αληθεια ειναι ότι πληρωνουμε πολυ λιγα χρήματα για να βγαλουμε αδεια και με μια αυξηση της τάξης των 30 ευρω και λιγο οραμα θα καμναμε του κυνηγοτοπους παράδεισο.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Rai
- Full Member
ΑΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.Anthimos έγραψε:Rai έγραψε:ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Φιλε ειμαστε ανα αναλογια πλυθησμου πανω κάτω οσοι ειναι κυνηγοι σε παρα πολλες χωρες του κοσμου.
Αυτο που ειναι πικρη αληθεια ειναι ότι πληρωνουμε πολυ λιγα χρήματα για να βγαλουμε αδεια και με μια αυξηση της τάξης των 30 ευρω και λιγο οραμα θα καμναμε του κυνηγοτοπους παράδεισο.
ΑΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- 'petros'
Αυτα ολα που λετε συμφωνω και επαυξανω αλλα αυριο τις πρωτες εξορμισεις να δειτε τι εχει να γινει εξω στα βουνα με τους κυνηγους που θα τσακωνονται μεταξυ τους, σκυλους που θα εχει ο καθε ενας μια μαντρα οπως τες αιγιες,το λιγοστο θηραμα σε πολλες περιοχες και τις αντιπαραθεσεις μεταξυ κυνηγων και ταμειου θηρας στα μπλοκα που πιστευω τουτο θα καμει μπαμ φετος
Ειμαι περιεργος να δω τις αποψεις οσων επιμενουν οτι τα πραγματα ειναι ετσι επειδη δεν εχουμε παιδεια και οτι με 30-50 ευρω περισσοτερα στο Ταμειο θηρας θα γινει η Κυπρος παραδεισος.
Δεν βλεπει κανεις οτι αυτοι εφεραν την καταντια τη σημερινη με την απραξεια τους και τις ανευθυνες πραξεις τους (Καταστρεψαν τα περδικια και λαγους με απελευθερωσεις αρρωστων περδικιων βλεπε περιοδο 2003-04 μεχρι σημερα παμε πισω πισω)
Πρεπει να καταλαβουμε οτι η παιδεια θα ερθει θελωντας και μη με βαρια προστιματα και οχι των 300-400 ευρω γιατι σε μια νυχτα με το αυτοκινητο, η 2 δυχτια , η 3 ματσες βερκα εφκαλεντα και συνεχιζει ακαθεκτος. Αναδιοργανωση των νομων γιατι με τους υφισταμενους αφηνουν παραθυρα σε πολλους
Αλλαγη στο τροπο Διαχειρησης πανιδας
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω με 6.000.000 ευρω το χρονο και κονδυλια καμνω πολλα πραματα εξω στη φυση χωρις να χρειαστει να αφησω περδικια εκτροφης και μεν μου αρκεψετε πανε σε μισθους και ξερω εγω τι αλλο.Πιστευω μενει ενα πολυ σεβαστο ποσο και για την πανιδα Πληρωνεις τα 80 ευρω σου για να πανε και στην πανιδα και οχι στο μισθο του οποιουδηποτε και απο 2000 το μηνα να πιανουν επι 70 ατομα=1.400.000 τα υπολοιπα που πανε μηπως στα εκτροφια περδικιων??? που??????
Με το να ψηφιζουν νομους τους οποιους να αφηνουν ---- κενο το σημειο που γραφει ποσους σκυλους δικαιουσε να περνεις στο κυνηγι για εμενα ειναι αδικαιολογητο γιατι με αυτο το τροπο ειναι η πιο Νομιμη Λαθροθηρια που εδωσαν στους κυνηγους που καθε αλλο κυνηγοι ειναι αυτοι που θα το εφαρμοσουν και πιστεψτε δεν ειναι λιγοι αλλα δεν τους αδικω δικαιουνται αλλα εμεις ειμαστε οι μαλακες που τα ανεχομαστε αλλα οχι για πολυ ελπιζω να ξεσηκωθει το συνολο με το περας αυτης της σεζον και να τους τσιλησουμε μες το λαιμο να γινουν τα πραγματα οπως πρεπει.
Και κατα τα αλλα θελουν αυτοι οι ανθρωποι Ταμειο Θηρας και Σια να καταπολεμισουν την λαθροθηρια απλα αυτου του ειδους την εκαναν ΝΟΜΙΜΗ
Τρεις παρεες των 5-6 ατομων με 30 σκυλους να κατεβουν σε μια περιοχη του χρονου καληνυχτα θα πουν οτι η περιοχη εχασε το θηραμα της απο μια ψευδοαρρωστια και τελειωσε το παναηρι.
Το να δινουν την ευκαιρια σε ολους μας να κανουμε αυτο το πραγμα τοτε ποιος ο λογος να μιλαμε για παιδεια στους κυνηγους και πελαρες απο τη στιγμη που δεν θα παω εγω θα παει καποια αλλη παρεα ΝΟΜΙΜΑ
Ειμαι περιεργος να δω τις αποψεις οσων επιμενουν οτι τα πραγματα ειναι ετσι επειδη δεν εχουμε παιδεια και οτι με 30-50 ευρω περισσοτερα στο Ταμειο θηρας θα γινει η Κυπρος παραδεισος.
Δεν βλεπει κανεις οτι αυτοι εφεραν την καταντια τη σημερινη με την απραξεια τους και τις ανευθυνες πραξεις τους (Καταστρεψαν τα περδικια και λαγους με απελευθερωσεις αρρωστων περδικιων βλεπε περιοδο 2003-04 μεχρι σημερα παμε πισω πισω)
Πρεπει να καταλαβουμε οτι η παιδεια θα ερθει θελωντας και μη με βαρια προστιματα και οχι των 300-400 ευρω γιατι σε μια νυχτα με το αυτοκινητο, η 2 δυχτια , η 3 ματσες βερκα εφκαλεντα και συνεχιζει ακαθεκτος. Αναδιοργανωση των νομων γιατι με τους υφισταμενους αφηνουν παραθυρα σε πολλους
Αλλαγη στο τροπο Διαχειρησης πανιδας
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω με 6.000.000 ευρω το χρονο και κονδυλια καμνω πολλα πραματα εξω στη φυση χωρις να χρειαστει να αφησω περδικια εκτροφης και μεν μου αρκεψετε πανε σε μισθους και ξερω εγω τι αλλο.Πιστευω μενει ενα πολυ σεβαστο ποσο και για την πανιδα Πληρωνεις τα 80 ευρω σου για να πανε και στην πανιδα και οχι στο μισθο του οποιουδηποτε και απο 2000 το μηνα να πιανουν επι 70 ατομα=1.400.000 τα υπολοιπα που πανε μηπως στα εκτροφια περδικιων??? που??????
Με το να ψηφιζουν νομους τους οποιους να αφηνουν ---- κενο το σημειο που γραφει ποσους σκυλους δικαιουσε να περνεις στο κυνηγι για εμενα ειναι αδικαιολογητο γιατι με αυτο το τροπο ειναι η πιο Νομιμη Λαθροθηρια που εδωσαν στους κυνηγους που καθε αλλο κυνηγοι ειναι αυτοι που θα το εφαρμοσουν και πιστεψτε δεν ειναι λιγοι αλλα δεν τους αδικω δικαιουνται αλλα εμεις ειμαστε οι μαλακες που τα ανεχομαστε αλλα οχι για πολυ ελπιζω να ξεσηκωθει το συνολο με το περας αυτης της σεζον και να τους τσιλησουμε μες το λαιμο να γινουν τα πραγματα οπως πρεπει.
Και κατα τα αλλα θελουν αυτοι οι ανθρωποι Ταμειο Θηρας και Σια να καταπολεμισουν την λαθροθηρια απλα αυτου του ειδους την εκαναν ΝΟΜΙΜΗ
Τρεις παρεες των 5-6 ατομων με 30 σκυλους να κατεβουν σε μια περιοχη του χρονου καληνυχτα θα πουν οτι η περιοχη εχασε το θηραμα της απο μια ψευδοαρρωστια και τελειωσε το παναηρι.
Το να δινουν την ευκαιρια σε ολους μας να κανουμε αυτο το πραγμα τοτε ποιος ο λογος να μιλαμε για παιδεια στους κυνηγους και πελαρες απο τη στιγμη που δεν θα παω εγω θα παει καποια αλλη παρεα ΝΟΜΙΜΑ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Rai
- Full Member
ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΞΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΙΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ 14 ΛΑΓΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.......
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.......
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ .
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
Παιδιά, πείτε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε να μιλά κάποιος εκ του ΚΟΚ & ΔΑΖ, πότε μας υποστήριξε κάποιος εκ των αρμοδίων, πια είναι τα έργα τους?
Στους πλείστους κυνηγετικούς συλλόγους οι πρόεδροι και τα μέλη είναι λαθροθήρες και υπάρχουν τρανά παραδείγματα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από εμάς τους ίδιους, στα μάτια του απλού πολίτη είμαστε όλοι λαθροθήρες για χάριν αυτών που λαθροθηρεύουν και των αρμοδίων που δεν κάνουν τίποτα.
Πάρτε όλες τις απόψεις που έχουν ειπωθεί εδώ και θα δείτε το μόνοι σας πως όλες είναι σημαντικές καταθέσεις αλλά στο τέλος όλα εξαρτώνται και από εμάς που ενώ τα βλέπουμε όλα αυτά δεν παίρνουμε δραστικά μέτρα.
Κάποιος έγραψε για τις ειδήσεις και πολύ ορθά, μπορούμε άνετα να κάνουμε καταγγελίες και παράπονα για θέματα και καταστάσεις που συμβαίνουν, θίγοντας τους αρμοδίους, με ένα απλό email.
Στους πλείστους κυνηγετικούς συλλόγους οι πρόεδροι και τα μέλη είναι λαθροθήρες και υπάρχουν τρανά παραδείγματα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από εμάς τους ίδιους, στα μάτια του απλού πολίτη είμαστε όλοι λαθροθήρες για χάριν αυτών που λαθροθηρεύουν και των αρμοδίων που δεν κάνουν τίποτα.
Πάρτε όλες τις απόψεις που έχουν ειπωθεί εδώ και θα δείτε το μόνοι σας πως όλες είναι σημαντικές καταθέσεις αλλά στο τέλος όλα εξαρτώνται και από εμάς που ενώ τα βλέπουμε όλα αυτά δεν παίρνουμε δραστικά μέτρα.
Κάποιος έγραψε για τις ειδήσεις και πολύ ορθά, μπορούμε άνετα να κάνουμε καταγγελίες και παράπονα για θέματα και καταστάσεις που συμβαίνουν, θίγοντας τους αρμοδίους, με ένα απλό email.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ο Αριθμός των 50 000 είναι πλασματικός και τον χρησιμοποιούμε όλοι απλά για να δείξουμε την δύναμη του κυνηγόκοσμου. Ανανεώνονται κοντά στις 45000 άδειες εκ των οποίων οι μισοί πάνε κυνήγι πρώτη Κυριακή και Τετάρτη και μετα καρτερούν αν έρτει καμιά τσίκλα και γεμώσουν οι τόποι να πάνε, αυτό φάινεται απο πολλές στατιστικές. Αν τα κρητίρια του να είσαι κυνηγός θεσμοθετηθούν σωστά, αριθμός σκύλων- αναγκαστική εγγραφή-τσίπ-νομοθεσίες-αστυνόμευση-ποινές είναι πολλοί που θα τα διπλώσουν. Αν χτίσουμε και παιδεία τότε μιλούμε για ποιοτικούς μελλοντικούς κυνηγούς. Αν το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι το 70%+ των κυνηγών είναι παράνομοι και η μόνη τους έγνοια είναι η εύκολη κάρπωση. Παράδειγματα πολλά. όλα όσα είπαμε εδώ συσχετίζονται. Σωστή και ουσιαστική αστυνόμευση-Επιβολή αυστηρών ποινών στους παρανομούντες-Καλλιέργεια παιδείας-Εμπλοκή των οργανωμένων ποιό ουσιαστικά και επένδυση στην προστασία και ποιότητα των θηραμάτων-όλα αυτά και θα μειώσουν των αριθμό των κυνηγών και θα αυξήσουν το θήραμα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
andreas78 έγραψε:Παιδιά, πείτε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε να μιλά κάποιος εκ του ΚΟΚ & ΔΑΖ, πότε μας υποστήριξε κάποιος εκ των αρμοδίων, πια είναι τα έργα τους?
Φίλε Ανδρέα μην τα μηδενίζουμε όλα γιατί υπάρχουν σύλλογοι και άτομα που βοηθούν και προσπαθούν πολύ, εγώ να σου κάνω εσένα μια ερώτηση σε ποιόν σύλλογο ανήκεις και ποιά είναι η τελευταία φορά που πήγες σαν οργανωμένο σύνολο να κάνεις κάτι?Το τελευταίο διάστημα πήγα σε 3 διαφορετικές ομιλίες τις Κ.Ο.Κ ια την επεξήγηση των νέων νόμων κυνηγίου, πήγα σε εκδήλωσεις της Κ.Ο.Κ και ξέρω και για αρκετά άλλα πράγματα τα οποία προγεαμματίσζονται αλλά πρέπει να είμαστε και εμείς εκεί για να τα βλέπουμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Phinix
διάβασα όλα τα πιο πάνω με προσοχή και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν έτσι απόψεις
οι τρόποι είναι πολλοί όπως πολλές φορές κατατέθηκαν σε διαφορα post σε αυτό το forum
το μεγαλύτερο όπλο όμως είναι η συνείδηση και θα σας πω ένα παράδειγμα
πέρσι σε ένα ταξίδι μου στην αγγλία είχα την ευκαιρία να πάω κυνήγι
το θήραμα άφθονο, λαγοι, φασιανοι , φάσσες, πάπιες κτλ,
σε κάποια φάση βλέπω ένα περδίκι - ονομάζεται Grey Partridge η English Partridge και επομισα κανονικά να σημαδέψω
και άκουω μιαν φωνή δυνατή σταματαααααααααα
ήταν ο ξάδερφος, μόνιμος κάτοικος ΗΒ και ιδιοχτήτης τις φάρμας
μου λέει για αυτό το είδος υπάρχει άγραφος νομος μεταξύ τον κυνηγών και κανένας δεν το παίζει γιατί μειώθηκαν παρα πολύ οι πληθυσμοί του
έμεινα με ανοιχτό το στόμα
κάλα λαλώ του
υπάρχει κάτι, ασπουμεν κάποιος νομος
λέει μου όχι - αλλα δεν τα πεζουμεν απλά για να τα φέρουμε στους πληθυσμούς εκει που πρέπει και μετά
έχτος απο τις πιο πάνω απόψεις σας στο τι θα μπορούσε να γίνει για να αναπτυχθεί η σωστή νοοτροπία ειδικά στους νεότερους κυνηγούς για μενα μια από τις προτάσεις μου είναι να γίνει υποχρεωτικό το να γράφετε ο κάθε κυνηγός σε κυνηγετικό σύλλογο.
ο σύλλογος να είναι υπεύθυνος για συναντήσεις σεμινάρια μαθήματα κτλ για να ξεκινήσει σιγά σιγά να καλλιεργείται η σωστή συνείδηση και να αλλάξει η οπτική γωνια που βλέπουν το κυνήγι οι περισσότεροι στην κύπρο
να δίνεις ένα ποσο παράδειγμα το χρόνο ΑΛΛΑ τα λεφτά αυτά να δαπανώνται αποκλειστικά σε σεμινάρια και διαλέξεις με υποχρεωτική παρακολούθηση
οι τρόποι είναι πολλοί όπως πολλές φορές κατατέθηκαν σε διαφορα post σε αυτό το forum
το μεγαλύτερο όπλο όμως είναι η συνείδηση και θα σας πω ένα παράδειγμα
πέρσι σε ένα ταξίδι μου στην αγγλία είχα την ευκαιρία να πάω κυνήγι
το θήραμα άφθονο, λαγοι, φασιανοι , φάσσες, πάπιες κτλ,
σε κάποια φάση βλέπω ένα περδίκι - ονομάζεται Grey Partridge η English Partridge και επομισα κανονικά να σημαδέψω
και άκουω μιαν φωνή δυνατή σταματαααααααααα
ήταν ο ξάδερφος, μόνιμος κάτοικος ΗΒ και ιδιοχτήτης τις φάρμας
μου λέει για αυτό το είδος υπάρχει άγραφος νομος μεταξύ τον κυνηγών και κανένας δεν το παίζει γιατί μειώθηκαν παρα πολύ οι πληθυσμοί του
έμεινα με ανοιχτό το στόμα
κάλα λαλώ του
υπάρχει κάτι, ασπουμεν κάποιος νομος
λέει μου όχι - αλλα δεν τα πεζουμεν απλά για να τα φέρουμε στους πληθυσμούς εκει που πρέπει και μετά

έχτος απο τις πιο πάνω απόψεις σας στο τι θα μπορούσε να γίνει για να αναπτυχθεί η σωστή νοοτροπία ειδικά στους νεότερους κυνηγούς για μενα μια από τις προτάσεις μου είναι να γίνει υποχρεωτικό το να γράφετε ο κάθε κυνηγός σε κυνηγετικό σύλλογο.
ο σύλλογος να είναι υπεύθυνος για συναντήσεις σεμινάρια μαθήματα κτλ για να ξεκινήσει σιγά σιγά να καλλιεργείται η σωστή συνείδηση και να αλλάξει η οπτική γωνια που βλέπουν το κυνήγι οι περισσότεροι στην κύπρο
να δίνεις ένα ποσο παράδειγμα το χρόνο ΑΛΛΑ τα λεφτά αυτά να δαπανώνται αποκλειστικά σε σεμινάρια και διαλέξεις με υποχρεωτική παρακολούθηση
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Phinix
+1000admin έγραψε:Ο Αριθμός των 50 000 είναι πλασματικός και τον χρησιμοποιούμε όλοι απλά για να δείξουμε την δύναμη του κυνηγόκοσμου. Ανανεώνονται κοντά στις 45000 άδειες εκ των οποίων οι μισοί πάνε κυνήγι πρώτη Κυριακή και Τετάρτη και μετα καρτερούν αν έρτει καμιά τσίκλα και γεμώσουν οι τόποι να πάνε, αυτό φάινεται απο πολλές στατιστικές. Αν τα κρητίρια του να είσαι κυνηγός θεσμοθετηθούν σωστά, αριθμός σκύλων- αναγκαστική εγγραφή-τσίπ-νομοθεσίες-αστυνόμευση-ποινές είναι πολλοί που θα τα διπλώσουν. Αν χτίσουμε και παιδεία τότε μιλούμε για ποιοτικούς μελλοντικούς κυνηγούς. Αν το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι το 70%+ των κυνηγών είναι παράνομοι και η μόνη τους έγνοια είναι η εύκολη κάρπωση. Παράδειγματα πολλά. όλα όσα είπαμε εδώ συσχετίζονται. Σωστή και ουσιαστική αστυνόμευση-Επιβολή αυστηρών ποινών στους παρανομούντες-Καλλιέργεια παιδείας-Εμπλοκή των οργανωμένων ποιό ουσιαστικά και επένδυση στην προστασία και ποιότητα των θηραμάτων-όλα αυτά και θα μειώσουν των αριθμό των κυνηγών και θα αυξήσουν το θήραμα.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν