ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ

Δημοσίευση από πανικος »

Γερμανοί κατά Κύπρου για τη λαθροθηρία
Αποστολή με emailΕκτυπώστε την σελίδα
0 0
Γερμανοί κατά Κύπρου για τη λαθροθηρία
Λευκωσία: Εκστρατεία εναντίον της Κύπρου πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στη Γερμανία για το πρόβλημα της λαθροθηρίας αμπελοπουλιών, που έχει ως αποτέλεσμα τη μη επιλεκτική παγίδευση και θανάτωση πουλιών. Δύο οργανώσεις μαζεύουν διαδικτυακά υπογραφές για τον τρόπο εξόντωσης των πουλιών. Πρόκειται για την Επιτροπή Ενάντια στη Σφαγή των Πουλιών (Committee Against Bird Slaughter - CABS) και το Ίδρυμα για Προστασία της Βιοποικιλότητας (Stiftung Pro Artenvielfalt - SPA).

Οι Γερμανοί πολίτες καλούνται να υπογράψουν ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου για πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας κυπριακής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Στο μήνυμα αναφέρεται: «Αξιότιμε κ. υπουργέ, με την ένταξή της στην ΕΕ το 2004 η Κυπριακή Δημοκρατία έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα Πουλιά του 1979. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια άγρια πτηνά παγιδεύονται και θανατώνονται κάθε χρόνο παράνομα με ξόβεργα και δίχτυα. Απαιτώ την υιοθέτηση και εφαρμογή μιας πολιτικής μηδενικής ανοχής ενάντια στην παράνομη παγίδευση, θανάτωση και εμπορία προστατευόμενων μεταναστευτικών πουλιών στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Στην ιστοσελίδα των οργανώσεων, που πραγματοποιούν εκστρατείες στην Κύπρο σε μια προσπάθεια πάταξης της λαθροθηρίας, δημοσιεύονται και σχετικά βίντεο, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τους τρόπους παγίδευσης αμπελοπουλιών, και άλλων ειδών άγριας ζωής.
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/koinonia ... Puvsr.dpuf
τωρα τελευταια ολοι ασχολουνται με το κυνηγι και την λαθροθηρια στην κυπρο απο τον καρολο τους εγγλεζους τωρα οι γερμανοι ουλλοι εκτος οι κυπραιοι :D παντως στον φιλελευθερο η πιο κατω φωτογραφια που συνοδευει το αρθρο αποκλειεται να ειναι στην κυπρο δεν νομιζω να χρησιμοποιουν στην κυπρο αυτο τον τροπο παγιδευσης .απο οτι φαινεται ειναι δυο ττελια στον πευκο κατι σαν σχοινι περασμενο πανω και παγιδευεται μονο μια τζικλα πανω.εδω στην κυπρο δεν παγιδευεται μια μια τζικλα αφου πρεπει να ειναι πολλες χιλιαδες για να πιαστουν με αυτο τον τροπο.ας κοιταξουν και σε αλλλες χωρες τι γινεται και ισως δουν οτι στην κυπρο ισως και να γινεται πολυ πιο λιγη ζημια απο αλλου απλα αλλου ειναι τεραστιες οι εκτασεις πολλα τα πουλια και δεν φαινονται οι αριθμοι που παγιδευονται,απλα εδω στον τοπο μας ολα βγαινουν στην φορα απο λαθροθηρια μεχρι κλεψιμο καταθεσεων χωρις να τιμωρειται κανενας αρεσκει μας ο πασιαμας και η κουβεντα και ετσι φτανει στα αυτια των κατα τα αλλα νομιμων και σωστων οικολογων του εξωτερικου,ας δουν ποσα πυρινικα ραδιενεργα αποβλητα χυνονται στον πλανητη καθε μερα ποσα δαση καταστρεφονται για ευρεση χρυσου,διαμαντιων,ποσοι ποταμοι μολυνονται και μετα ασχολουνται με τα αμπελοπουλια και τες τζικλες.διευκρινιζω οτι δεν υποστηριζω την λαθροθηρια για εμποριο και την αχορταγια απλα 20-30 πουλια αν πιασει καποιος να κανει τον μεζε του δεν εξαφανιζουν το ειδος απο τον πλανητη :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Jaegerr
Full Member

Δημοσίευση από Jaegerr »

Σε χθεσινό άρθρο κυπριακής εφημερίδας, ανέφερε ότι στην Γερμανία ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει την κτηνοβασία και ότι δημιουργηθήκαν και αρκετοί οίκοι ανοχής νόμιμοι με ζώα. Τώρα εύλογα διερωτάται κανείς με ποιο δικαίωμα έχουν τα ζώα εκεί να υποφέρουν και ποιοι τελικά είναι ζωόφιλοι. Ας μαζέψουν λοιπόν υπογραφές στην Ευρώπη Και ιδιαίτερα στην Γερμανία για την κτηνοβασία!. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της μαζικής εξόντωσης με τεράστια χρηματικά κέρδη που κάνουν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι στην Κύπρο εκθέτοντας με αυτό τον τρόπο το τόπο τους, αλλά να μην υπερβάλλουμε βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι.
Jaegerr
Full Member

Δημοσίευση από Jaegerr »

Σε χθεσινό άρθρο κυπριακής εφημερίδας, ανέφερε ότι στην Γερμανία ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει την κτηνοβασία και ότι δημιουργηθήκαν και αρκετοί οίκοι ανοχής νόμιμοι με ζώα. Τώρα εύλογα διερωτάται κανείς με ποιο δικαίωμα έχουν τα ζώα εκεί να υποφέρουν και ποιοι τελικά είναι ζωόφιλοι. Ας μαζέψουν λοιπόν υπογραφές στην Ευρώπη Και ιδιαίτερα στην Γερμανία για την κτηνοβασία!. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της μαζικής εξόντωσης με τεράστια χρηματικά κέρδη που κάνουν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι στην Κύπρο εκθέτοντας με αυτό τον τρόπο το τόπο τους, αλλά να μην υπερβάλλουμε βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε παιδια καταλαβετε ορισμενα πραγματα και ξυπνατε.

η δεκαετια που περασε αλλα και αυτη που ζουμε ηταν η περιοδος δημιουργιας - ανθισης και αναπτυξης τουτων των οργανωσεων που απομιζουν τεραστια περιβαλοντολογικα κ.λ.π κεφαλαια για να δραστηριοποιουνται απο την Ευρωπαικη ενωση.

Τεραστιες χορηγιες - επιχορηγησεις κλπ στο βωμο των περιβαλοντολογικων οργανωσεων, οι οποιες στης πλειοψηφια τους δεν κανουν καποιο εργο αλλα ανακινουν τα νηματα και χρησιμοποιουν ευκαιριες, απλα για να δικαιολογουν την παραγωγη εργου και να συνεχιζουν να επιχοτηγουνται.

Ειδαν οτι το αμπελοπουλι εχει ψουμι και εδωκαν πανω .

Νομιζετε οτι ειναι η καλη τους η καρκια? ξεγελιεστε οικτρα. Την πουγκα τους εχουν πισω απο ολα αυτα, και τα φτωχα μυαλουδακια των αθκιασερων Ευρωπαιων με του παχουλους μισθους και τα ευελικτα ωραρια που ψαχνουν τροπους να γεμισουν τις ωρες τους για να μην σκεφτονται τα ψυχολογικα τους.
Τους γεμιζουν το μυαλο με αρλουμπες και τους λενε εφκατε εξω και καμετε θορυβο, για να ερτει χρημα, στον βωμο της ταχα μου περιβαλοντολογικης ευαισθησιας.

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑς ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΟΜΩς ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΛΠ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΤΡΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Απλα λεμε πεξε πελλο και θα περασει...ενν βαρεθουν. δΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ.
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΚΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Θα ήθελα να αναφέρω ένα παράδειγμα για το θέμα της παρεξήγησης του ονόματος ή της άδικης αντιμετώπισεις των σωστών και νόμιμων κυνηγών απο κάποιους οι οποίοι μας συνδέουν με την παρανομία.

Προχθές ήμουν στην βουλή ως εκπρόσωπος των ερασιτεχνών ψαράδων μαζί με τους επαγγελματίες τους τρατάρηδες τους ιχθυοκαλλιεργητές και τις αγροτικές οργανώσεις και συζητούσαμε πώς να διατεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την αλιεία. Εγώ τόνισα ότι πρέπει ένα μέρος να δαπανηθεί για την αστυνόμευση καθώς η λαθραλιεία είναι η μεγαλύτερη μάστιγα της θάλασσας. Με αφορμή την δήλωση μου και οι επαγγελματίες και οι τρατάρηδες και οι ιχθυοκαλλιεργητές υποστήριξαν αυτή την άποψη. Ρώτησαν οι βουλευτές καλά ποιοί λαθροαλιεύουν οι επαγγελματίες ή οι ερασιτέχνες. ΄Τότε ο πρόεδρος των επαγγελματιών είπε Όχι τούτοι οι ερασιτέχνες (και με έδειξε)ί είναι απο τους άλλους που νιάζονται για την θάλασσα. Ο άνθρωπος δέν υποστήριξε τους επαγγελματίες στους οποίους ανήκει που σίγουρα αρκετοί δέν είναι σωστοί αλλά πήρε αυθόρμητα τον λόγο για να με υπερασπιστεί εμένα ξέροντας ότι οι περισσότερες παρανομίες είναι απο υποτιθέμενους ερασιτέχνες ψαράδες αλλά εμείς προσπαθούμε για το καλό της θάλασσας και δέν έχουμε σχέση με μπουκαλάκηδες της νύχτας και με παράνομους.

Εκείνη την ώρα ένιωσα την χαρά και ικανοποίηση . 9 χρόνια κόπου, αγώνα και δουλειάς δικαιώθηκαν . Ο διαχωρισμός του σωστού ερασιτέχνη ψαρά και του παράνομου είναι σαφείς και καθαρός ακόμη και στα μυαλά των επαγγελματιών. Η ποιό σημαντική κατά την πολιτεία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα οι επαγγελματίες υπερασπίζονται μέσα στην βουλή τους σωστούς ερασιτέχνες. Αυτό το παράδειγμα φίλοι μου θέλω να το αναφέρω γιατί κάποιοι βάζουν μπροστά το όνομα και τον όγκο των κυνηγών για να εξυπηρετούν τα οικονικά και άλλα συμφέροντα τους απο την εμπορία αμπελοπουλιών , πωλήσεις σκύλλων και διάφορες άλλες παράνομες ή ανήθικες ενέργειες. Κάποιοι πάνε σε πολιτικούς και ζητούν χάρες και χατήρια με τον τίτλο του κυνηγού και ο πολιτικός που δέν μπορεί να διαχωρίσει τον σωστό και τον παράνομο κυνηγό μας βάζει όλους σε ένα καλάθι. Για εμάς το παραδοσιακό κυνήγι αμπελοπουλιού όπως το μάθαμε ήταν εκείνο με το φλοπεράκι κάτω απο τον τρέμιθο που πηγαίναμε χωρίς μηχανούες και άλλα συνακλίκια να παίξουμε 10-12 πουλιά να τα φάμε, άτε και κανένα βερκί που μας έκαμνε ο παππούς μας καμιά μάτσα . Η μαζική θανάτωση εκατομμυρίων πουλιών με τα δίκτυα δέν είναι ούτε παράδοση ούτε κυνήγι . Εάν αύριο οι πολιτικοί δούνε τους σωστούς κυνηγούς να διαμαρτύρονται για τα δίκτυα τότε θα λάβουν άλλα μυνήματα και θα δώσουν περισσότεροι σημασία στο τί είναιι σωστό και τι λάθος. Αλλά είναι διατεθημένοι οι οργανωμένοι και σωστοί κυνηγοί να αντιδράσουν αυτό είναι το ερώτημα. Ας μη ξεχνάμε ότι απο στατιστικές και υπολογισμούς η τυσίκλα στην Κύπρο έχει μείωση 70% τα τελευταία 5 χρόνια και περίπου 2-3 εκκ πουλιά σφαγιάζονται στα δίκτυα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

admin έγραψε:Θα ήθελα να αναφέρω ένα παράδειγμα για το θέμα της παρεξήγησης του ονόματος ή της άδικης αντιμετώπισεις των σωστών και νόμιμων κυνηγών απο κάποιους οι οποίοι μας συνδέουν με την παρανομία.

Προχθές ήμουν στην βουλή ως εκπρόσωπος των ερασιτεχνών ψαράδων μαζί με τους επαγγελματίες τους τρατάρηδες τους ιχθυοκαλλιεργητές και τις αγροτικές οργανώσεις και συζητούσαμε πώς να διατεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την αλιεία. Εγώ τόνισα ότι πρέπει ένα μέρος να δαπανηθεί για την αστυνόμευση καθώς η λαθραλιεία είναι η μεγαλύτερη μάστιγα της θάλασσας. Με αφορμή την δήλωση μου και οι επαγγελματίες και οι τρατάρηδες και οι ιχθυοκαλλιεργητές υποστήριξαν αυτή την άποψη. Ρώτησαν οι βουλευτές καλά ποιοί λαθροαλιεύουν οι επαγγελματίες ή οι ερασιτέχνες. ΄Τότε ο πρόεδρος των επαγγελματιών είπε Όχι τούτοι οι ερασιτέχνες (και με έδειξε)ί είναι απο τους άλλους που νιάζονται για την θάλασσα. Ο άνθρωπος δέν υποστήριξε τους επαγγελματίες στους οποίους ανήκει που σίγουρα αρκετοί δέν είναι σωστοί αλλά πήρε αυθόρμητα τον λόγο για να με υπερασπιστεί εμένα ξέροντας ότι οι περισσότερες παρανομίες είναι απο υποτιθέμενους ερασιτέχνες ψαράδες αλλά εμείς προσπαθούμε για το καλό της θάλασσας και δέν έχουμε σχέση με μπουκαλάκηδες της νύχτας και με παράνομους.

Εκείνη την ώρα ένιωσα την χαρά και ικανοποίηση . 9 χρόνια κόπου, αγώνα και δουλειάς δικαιώθηκαν . Ο διαχωρισμός του σωστού ερασιτέχνη ψαρά και του παράνομου είναι σαφείς και καθαρός ακόμη και στα μυαλά των επαγγελματιών. Η ποιό σημαντική κατά την πολιτεία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα οι επαγγελματίες υπερασπίζονται μέσα στην βουλή τους σωστούς ερασιτέχνες. Αυτό το παράδειγμα φίλοι μου θέλω να το αναφέρω γιατί κάποιοι βάζουν μπροστά το όνομα και τον όγκο των κυνηγών για να εξυπηρετούν τα οικονικά και άλλα συμφέροντα τους απο την εμπορία αμπελοπουλιών , πωλήσεις σκύλλων και διάφορες άλλες παράνομες ή ανήθικες ενέργειες. Κάποιοι πάνε σε πολιτικούς και ζητούν χάρες και χατήρια με τον τίτλο του κυνηγού και ο πολιτικός που δέν μπορεί να διαχωρίσει τον σωστό και τον παράνομο κυνηγό μας βάζει όλους σε ένα καλάθι. Για εμάς το παραδοσιακό κυνήγι αμπελοπουλιού όπως το μάθαμε ήταν εκείνο με το φλοπεράκι κάτω απο τον τρέμιθο που πηγαίναμε χωρίς μηχανούες και άλλα συνακλίκια να παίξουμε 10-12 πουλιά να τα φάμε, άτε και κανένα βερκί που μας έκαμνε ο παππούς μας καμιά μάτσα . Η μαζική θανάτωση εκατομμυρίων πουλιών με τα δίκτυα δέν είναι ούτε παράδοση ούτε κυνήγι . Εάν αύριο οι πολιτικοί δούνε τους σωστούς κυνηγούς να διαμαρτύρονται για τα δίκτυα τότε θα λάβουν άλλα μυνήματα και θα δώσουν περισσότεροι σημασία στο τί είναιι σωστό και τι λάθος. Αλλά είναι διατεθημένοι οι οργανωμένοι και σωστοί κυνηγοί να αντιδράσουν αυτό είναι το ερώτημα. Ας μη ξεχνάμε ότι απο στατιστικές και υπολογισμούς η τυσίκλα στην Κύπρο έχει μείωση 70% τα τελευταία 5 χρόνια και περίπου 2-3 εκκ πουλιά σφαγιάζονται στα δίκτυα
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 100000000000000 ίσως αυτή να είνα η έναρξη για κτύπημα στους αληθηνά παράνομους κι όχι σε μάς που κρατούμε όλη μέρα ένα καλαμούι για να πιάμε 5 ψάρια ούτε σε μας που περπατούμε 10 χιλιόμετρα να παίξουμε 5 αμπελοπούλια....εν η παράδοση μας....όσο έγκλημα είναι τουτο τόσο έγκλημα είναι ο σουτζιούκκος η ζιβανία οι κυπριακοί χοροί το τραγούδι....
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Sergios έγραψε:
admin έγραψε:Θα ήθελα να αναφέρω ένα παράδειγμα για το θέμα της παρεξήγησης του ονόματος ή της άδικης αντιμετώπισεις των σωστών και νόμιμων κυνηγών απο κάποιους οι οποίοι μας συνδέουν με την παρανομία.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 100000000000000 ίσως αυτή να είνα η έναρξη για κτύπημα στους αληθηνά παράνομους κι όχι σε μάς που κρατούμε όλη μέρα ένα καλαμούι για να πιάμε 5 ψάρια ούτε σε μας που περπατούμε 10 χιλιόμετρα να παίξουμε 5 αμπελοπούλια....εν η παράδοση μας....όσο έγκλημα είναι τουτο τόσο έγκλημα είναι ο σουτζιούκκος η ζιβανία οι κυπριακοί χοροί το τραγούδι....

Φίλε Σέρκη είσαι ωραίος και σωστά τούτα που γράφεις....
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Έτσι είναι Κυριάκο μου....όποιος λογικά σκεπτόμενος το ίδιο εννα σου πεί και μένα ήρτε η θήρα να μου κάμει ιστορίες και 'επνιε με το δίκιο μου.....εγώ εννα παίξω 5 αμπελοπούλια ΑΑΑΑΝ τα παίξω είπα τους πιέννετε έβρετε τζίνους που κάμνουν ολόκληρες περιουσίες κι εμένα απλός στερείτε μου την ικανοποίηση να φάω και να παρουσιάσω ένα μεζέ σ ένα τραπέζι που εννα φάω με τους δικούς μου....ενω και την άδεια μου πληρώνω 77 ευρώ και κοτσιάνι τα όπλα μου έχουν και το ΚΟΤΑ τηρώ και τα κενα φυσίγγια συνάω....προστατεύω το θήραμα που αναπαράγετε Μάρτη Απρίλη με το να βγάζω τους σκύλους παραλιακά στη θάλασσα για τρέξιμο άθληση αντι να βουρω τους λαούς και μαζί τους να σηκώνουν τα περδίκια που τα αφκά....κάμνω τις αναγνωρίσεις μου πάντα ήσυχα χωρίς να ενοχλώ τον κόσμο και τις φάσσες είτε με φωνές η με πουρούες είμαι νομοταγής αλλά η θήρα τί μου προσφέρει? Ούτε καθαρούς βιότοπους ούτε διαχέιριση της άγριας ζωής και θηραμάτων τα οποία ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε η λαθροθηρία εν ανεξέλεγκτη κορακοειδή αλεπούδες εφάαν μας και να έρκετε να με λαπορτάρει εμένα? Οι φίλε μου τούτο εν ασέβεια και πώς εγώ να μήν είμαι προκαταλελειμένος και να τα έχω καλά μαζί τους?
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

συνφωνο φιλε Σεργιε αλλα μου ετυχε παρομιο περιστατικο και ο θυροφιλαΚΑς ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙς ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΙΕΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ε τοτε τα πειρα στο κρανιο αλλα κρατισα την ψηχραιμια μου και δεν εδωσα συνεχεια. αλλα φιλε ο θεος ενεν καμιλαρις , το ιδιο θυροφιλακα τον βρηκα σε μια ταβερνα με ενα γνωστο λαθροκυνηγο να τρωει και να πινει τζαι να καμνει τον ωραιο. Αυτα φιελ μου για να καταλαβεις οτι δεν εχουμε σωτηρια σε αυτο τον τοπο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”