ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Απάντηση
axerkwtis

Re: ΤΗΡΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ναξαρι να του κοντεψουμε και το να το ρεξουμε αποκλειεται..
Το μονο λυπηρο ειναι το φαινομενο κλουβας που παρατηρουμε καθε πρωτη κυριακη..αν μπορεσει να το ελεγξει το ταμειο αφου γνωριζει που υπαρχουν κ ποσα απελευθερωμενα πουλια εχει μπορει με εφοδο να συλλαβει επ αυτοφορο τους παραβατες για να σταματησει ο το καρκινωμα σφαγης
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

γενικά το στάμα της κλούβας πρέπει να ελεγχθεί διότι εκει γίνετε πολλή ζημιά χωρίς καμία προσπάθεια.

Γυρίζει και ενας ανώφελος 65αρις πέρσι και λαλεί μου, ε ατε ανεβείτε εσείς που εχετε σκύλους πανω να μας σύρετε τους περτικους κατω.

Ηρτε μου να του κάτσω τη κοντακιά
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Σωστα , παρα να με βουρα εμενα ο θηροφυλακας που την πρωτη κυριακη αν εχω αδεια ας παει να καμει σταμα και κεινος στες κλουβες να δει ποσους ενα γραψει... και ας ερτει την τεταρτη να μου καμει ελεγχο για την αδεια.....
εμενα ενα με εβρει και την τεταρτη ενω τα περδικια εν θα τα εβρει....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Artemis G. έγραψε:Σωστα , παρα να με βουρα εμενα ο θηροφυλακας που την πρωτη κυριακη αν εχω αδεια ας παει να καμει σταμα και κεινος στες κλουβες να δει ποσους ενα γραψει... και ας ερτει την τεταρτη να μου καμει ελεγχο για την αδεια.....
εμενα ενα με εβρει και την τεταρτη ενω τα περδικια εν θα τα εβρει....
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ.+10000
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Απλα καποια πραγματα εναποκοινται στη συνειδηση του καθ'ενος απο εμας και τη νοημοσυνη μας.
Προσωπικα ειδα ανθρωπο που κτυπησε λαγο,πηγε για μεσημερι στο σπιτι του και οταν θα ξανα εφευγε για να παει το απογευμα ειχε κρεμασμενο το λαγο πανω στην ζωνη του :o Ηταν διατεθημενος να κουβαλα των λαον γιατι?για να διχτει,για πιο λογο να κανει καποιος τουτο το πραμα? :shock: να επειδικνιω το σκοτωμενο θηραμα με καμνει καλυτερο κυνηγο?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

κοπελια
μα είναι και σαν να κυνηγώ σε άλλη χωρα εγώ αλοπος

επιετε ποτε σας πρώτη κυριακή οπουδήποτε και ο κόσμος δηλαδή ήταν τόσος, ώστε, να μπορούν να ξεκινήσουν ΟΛΟΙ παγανιές όμορφα και ωραία?

κάποιες φορες είναι και αδύνατο να γίνει

το στάμα την πρώτη κυριακή είναι αναπόφευκτο - έχτος σε τόπους που θα είσαι εσύ και τα βουνά (πράμα σπάνιο)

δεν λέω να πάεις να σταθείς διπλα από το ττέλι τις κλούβας αλλα κάπου, μέχρι να ξημερώσει καλά , να δεις τι παίζει και προς τα που να κινηθείς

σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο αυτό είναι και ο πιο ακριβος τρόπος για να πάς κυνήγι φασιανού η πέρδικας

το driven shooting το λεγόμενο με τα πουλια σε πολλές περιπτώσεις να πετούν σε οριακό ύψος για τα όπλα (εννοώ πολύ ψιλά)

στην κύπρο πως το εκαταντισαμε μάστιγα - δεν μπορώ να καταλάβω

αλλα έννα μου πείτε
υπάρχει κάτι στην κύπρο όπου δεν το διαλύσαμε
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

christy2000 έγραψε:Απλα καποια πραγματα εναποκοινται στη συνειδηση του καθ'ενος απο εμας και τη νοημοσυνη μας.
Προσωπικα ειδα ανθρωπο που κτυπησε λαγο,πηγε για μεσημερι στο σπιτι του και οταν θα ξανα εφευγε για να παει το απογευμα ειχε κρεμασμενο το λαγο πανω στην ζωνη του :o Ηταν διατεθημενος να κουβαλα των λαον γιατι?για να διχτει,για πιο λογο να κανει καποιος τουτο το πραμα? :shock: να επειδικνιω το σκοτωμενο θηραμα με καμνει καλυτερο κυνηγο?
απαπαπαπαπαπα

κρίμας που παν και διούν οι λαοί!!!!!!!!!!!!!!!!
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

marinos.a έγραψε:γενικά το στάμα της κλούβας πρέπει να ελεγχθεί διότι εκει γίνετε πολλή ζημιά χωρίς καμία προσπάθεια.

Γυρίζει και ενας ανώφελος 65αρις πέρσι και λαλεί μου, ε ατε ανεβείτε εσείς που εχετε σκύλους πανω να μας σύρετε τους περτικους κατω.

Ηρτε μου να του κάτσω τη κοντακιά
φιλε Μαρινο εχτως απο εμας τους νεους και ωραιους υπαρχουν και οι μεγαλοι σε ηλικεια ανθρωποι η αρωστοι που δεν μπορουν να ανεβουν τα κακαφα που ανεβενουμε εμεις!
δηλαδη τι αυτοι δεν θα κυνηγισουν η εκοτσανιασαν σου τα περτιζια?
οσο ειναι νομιμοι δεν τυθεται θεμα συζητησης ! :ugeek:
φιλικα Σωτηρης
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Δημοσίευση από Artemis G. »

ναι ρε παιχτη μου , να κατσουν σταμα αν δεν μπορουν.... εντζιε εχει νομο να το απαγορευει.... αλλα το θεμα εν το κοτα.... ενε αναγκη να σιεστουν που τους περτικους
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ QUOTA???

Δημοσίευση από Γιατρός »

Όταν παίρνετε παραπάνω θήραμα να φωνάζετε τους φίλους για να τα κρεμάζετε πάνω τους ή να πηγαίνετε σπίτι για να κάνετε restart
Δυστυχώς ο νους του Κυπραίου δεν αλλάζει και η προσπάθεια ορισμένων δεν αρκεί παιδιά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”