mikros έγραψε:Αν εν τοσον μαγκας ο Τσακ Νορρις ας ερτει τωρα να φακησει την κκελλεν μου στο πληκτροοογκ4υγψνβ9χτγφ7οβνγψτγν 5ψγνψντμ3τψ4μμψχ7ωψννξ7ημψ ο6
mikros έγραψε:Αν εν τοσον μαγκας ο Τσακ Νορρις ας ερτει τωρα να φακησει την κκελλεν μου στο πληκτροοογκ4υγψνβ9χτγφ7οβνγψτγν 5ψγνψντμ3τψ4μμψχ7ωψννξ7ημψ ο6
ειχε μια φορα και εναν καιρο ενα εγγλεζο στο μπαρ μαζι με ενα Κυπραιο και Αμερικανο και εμαλλοναν πιος ειναι ο πιο θαραλλεως στρατος.Λαλει ο Εγγλεζος εμεις ειμαιστε οι πιο θαραλλεει βαλλε το χερι του πανω στο μπαρ και λαλει του μπαρμαν ¨μπαρμαν κοψετο¨ τελος παντων πιανει την παλλα κόφκι το.Λαλει ο Αμερικανος τουτο εν ειναι τιποτε βαλει το ποδι πανω στο μπαρ και λαλει του μπαρμαν ¨μπαρμαν κοψετο¨ τελος παντων κοφκι και το ποδι του Αμερικάνου με την πάλλα ε τορα ερκετε η σειρα του Κυπραίου σκεφτετε,σκεφτετε ε ιντα που να καμει ανοιγει το φερμουα φκαλει την πάνω τζαι λαλει του ο μπαρμαν κοψιμο και απαντα ο Κυπραίος όι γλίψιμο
Τι κάνει μια ξανθιά έξω απο την πιτσαρία η ωρα 2 τα ξημερώματα
Στις 2 η μια είναι δωρεάν
Απο που καταλαμβενεις ότι κάθετουν προηγουμένος μια ξανδιά στο ηλεκτρονικό υπολογιστή
Έχει τιπεξ η οθόνη