ΤΡΟΙΚΑ !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΤΡΟΙΚΑ !!!

Δημοσίευση από Artemis G. »

VALENTINOS έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡ@@@ΜΟΦΑΣΙ@@@ΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΑΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΔΗΛΟ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΚΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΣΣΟΥΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ.

Ρε φιλε να σε παρακαλεσω τα επιθετα και τους χαρακτηρισμους περι πολιτικου περιεχομενου να μεν τα λαλεις...οι πως εθιχτικα απλα ενε σωστο...

Παντα φιλικα
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.....ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

μακαρι ρε σολωνα να γινει κατι καλο........ γιατι αν χρεωκοπησουμε θα ερτουν πολυ ασχημες μερες :(
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Artemis G. έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡ@@@ΜΟΦΑΣΙ@@@ΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΑΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΔΗΛΟ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΚΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΣΣΟΥΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ.

Ρε φιλε να σε παρακαλεσω τα επιθετα και τους χαρακτηρισμους περι πολιτικου περιεχομενου να μεν τα λαλεις...οι πως εθιχτικα απλα ενε σωστο...

Παντα φιλικα
ρε φιλε μα ενεν για τους πολιτικους μας τα επιθετα
. εν για τους γερμανους ρε φιλε. αλλα κ για τους πολιτικους να ηταν εχουμεν ελευθερια λογου. δλδ σιγα τα προσωπα οι ποκιτικοι μας που θελουν κ σεβασμο. κ το αλλο εν εγραψα τπτ ξεκαθαρο ρε φιλε. εξτος κ αν εισαι τπτ κανενας βουλευτης πε μου το να σου τα πω μανι μανι. αμα εν αναφερομαι σε προσωπα φιλε μ μεν καμνεις τον δικηγορο διοτι στο τελος παρεξηγησαι ξαι δημιουργεις θεμα απο εκει που δεν υπαρχει.
παντα φιλικα
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

VALENTINOS έγραψε:
Artemis G. έγραψε:

Παντα φιλικα
ρε φιλε μα ενεν για τους πολιτικους μας τα επιθετα
. εν για τους γερμανους ρε φιλε. αλλα κ για τους πολιτικους να ηταν εχουμεν ελευθερια λογου. δλδ σιγα τα προσωπα οι ποκιτικοι μας που θελουν κ σεβασμο. κ το αλλο εν εγραψα τπτ ξεκαθαρο ρε φιλε. εξτος κ αν εισαι τπτ κανενας βουλευτης πε μου το να σου τα πω μανι μανι. αμα εν αναφερομαι σε προσωπα φιλε μ μεν καμνεις τον δικηγορο διοτι στο τελος παρεξηγησαι ξαι δημιουργεις θεμα απο εκει που δεν υπαρχει.
παντα φιλικα
ρε φιλε εν ειμαι ουτε βουλευτης ουτε δικηγορος... απλα με το να πεις την λεξη βρωμοφασιστες η και το αντιθετο υπαρχουν ατομα τα οποια θιγουντε-παρεξηγουνται και ολοι το ξερουμε πολλα καλα τουτο... δαμε αν φερμαρει μια ρατσα και καμουν ολοκληρο θεμα και ενα σωρο αντιπαραθεσεις....εγω εν σου απαγορευσα να μιλας η κατι γιατι οπως ειπες υπαρχει η ελευθερια λογου...απλα ειπα οτι ενε σωστο.... οτι ειπες ομως εχεις δικαιο και συμφωνω μαζι σου....
τελος παντων οπως νομιζεις φιλε....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

<<<ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ >>>

Εικόνα
images
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟΝ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ !!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μην ξεχνάτε ποιου απόγονος είναι ο καθένας πχ. τωρινοί γερμανοί 'εταίροι',δουλεύω 19 χρόνια με γερμανούς και ξέρω ;)
Επίσης ελπίζω όντως οι Έλληνες πολιτικοί να είναι μαζί μας για τον κόσμο δεν αμφιβάλλω
Για μας θέλει ομόνοια και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες,δεν διαφέρει αυτό που περνάμε από ένα πόλεμο
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Απο πελλο τζιε απο γιατρο μαθαινεις την αληθεια ;)
12345678
Full Member

Δημοσίευση από 12345678 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:μακαρι ρε σολωνα να γινει κατι καλο........ γιατι αν χρεωκοπησουμε θα ερτουν πολυ ασχημες μερες :(
Και μεις στην ελλαδα που δε χρεωκοπησαμε ,και σωθηκαμε πραγματι ,δεν ειδαμε ασχημες μερες ειδαμεΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
ιδιαιτερα ο ιδιωτικος τομεασ.
Δε ξερω αν γνωριζετε οι αυτοκτονιες ειναι σε ημερησια διαταξη!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”