ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μεν φοασε εχω το νου μου :lol: ειμαι συνεχια σαννα και βαστα μαλαι ο σκυλλος να δω ποθθεν εννα πετακτει!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες!

Ψεσινή εξόρμηση για ποδόσφαιρο κατέληξε άσχημα αφού πάλε τραυματίστηκα (πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι ότι είμαι 43 πλέον... :? ). Έπνιξα τον πόνο μου με κοκκινομανίταρα στο φόυρνο + στρουθκιά με τα αυγά μαζεμένα από τον πατέρα μου όλα! 8-)
ΠΑΡΕΤΑ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΤΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.....ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΕΛΕΝΧΟΣ...ΑΤΟΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ;)

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ,ΚΟΛΥΜΠΙ,ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,ΒΑΔΙ,ΤΡΟΧΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ...ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ.....ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ....ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΘΛΑΣΗ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΥ....ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ(ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ)ΟΤΑΝ ΕΤΣΟΥΛΛΟΕΚΑΘΟΥΜΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ :?

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΧΕΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΙΕΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ......ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ :D

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΡΙΒΩ ΚΡΕΜΑ ΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ.....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ :cry:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ :cry: ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έχεις απόλυτο δίκαιο Σόλωνα μου, επαράκαμα το... Μόλις ήρτα που το γιατρό τωρά τζιαί εν να μου φάει κανένα μήνα να επανέλθω...περισσότερο εν η ταλαιπωρία, κάθε μέρα φυσιοθεραπεία..

Εν πειράζει, εν περαστικά τούτα όμως, μακάρι να εν πάντα περαστικά! :D

Άτε περαστικά μας Σόλωνα, και όπως έλεγε ο καπετάνιος "και τούτο θα περάσει" ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αμαν γερασει το πλασμα φταιν' του ουλλα...ετσι μου λαλει η γυναικα μου οποτε με πιασει κανενας πονος...εμενα εχει τωρα κανενα μηνα γεματο επελανε με το γονατο μου...μολις αλλαξε λιο ο καιρος επιασε με οπως πριν την εγχειρηση...αστα κοπελια αμαν γερασει το πλασμα!!;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Καλημέρα σας , τζιαι καλό Σαββατοκυρίακο να έχετε !!!
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Pathfinder έγραψε:Αμαν γερασει το πλασμα φταιν' του ουλλα...ετσι μου λαλει η γυναικα μου οποτε με πιασει κανενας πονος...εμενα εχει τωρα κανενα μηνα γεματο επελανε με το γονατο μου...μολις αλλαξε λιο ο καιρος επιασε με οπως πριν την εγχειρηση...αστα κοπελια αμαν γερασει το πλασμα!!;)

Κράτα καλά, τζιαι είσαι μιτσής ακόμα για να λαλείς ότι έσιης πονούθκια : ))
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Αμαν γερασει το πλασμα φταιν' του ουλλα...ετσι μου λαλει η γυναικα μου οποτε με πιασει κανενας πονος...εμενα εχει τωρα κανενα μηνα γεματο επελανε με το γονατο μου...μολις αλλαξε λιο ο καιρος επιασε με οπως πριν την εγχειρηση...αστα κοπελια αμαν γερασει το πλασμα!!;)

Κράτα καλά, τζιαι είσαι μιτσής ακόμα για να λαλείς ότι έσιης πονούθκια : ))
Καλως τον καλωσορισε:)....που εχαθηκες εσυ κυριε?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΣΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από marios10 »

Καλα κυνηγια σε ολους και παντα με ασφαλεια.:grin:
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα λεβέντες! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”