ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !

Εικόνα
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σου καπετάνιο!! Καλημέρα παίδες!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Kαλημέρα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Για σας ποιοτικοί κυνηγοί
Παρακολουθώ από μακριά τον καθρέφτη της κοινωνίας μας και του εσωτερικού μας κόσμου σαν Κύπροι με αυτά που περιγράφετε
Μια κοινωνία εξελιγμένη τεχνολογικά και τραπεζικά (χαχαχα) αλλά με τόσα κόμπλεξ και άλυτα διαχρονικά ψυχολογικά που βρίσκονται στο ζενίθ τους με την οικονομική κρίση ,την κρίση αξιών και το χάλασμα του χάρτινου μας πύργου
Μου πήρε τον λαγό,να μοιράσουμε την τζίκλα,δώσμου το φυσίγγιο κτλ
Ζήλια, φθόνος και μετά όλα τα δικά μας κάτω από το χαλί
Χαίρομαι για τα σωστά παιδιά του φόρουμ και τους κύριους στο βουνό που μπορούν και βάζουν τόπο στα νεύρα και δεν δημιουργούν επεισόδιο το οποίο θα φέρει ίσως και το μοιραίο
Ενώ οικογένειες κάθονται και σχολιάζουν άλλες οικογένειες στο φατσοβιβλίο και δεν βλέπουν τα χάλια τους θα ήθελα και εγώ να σας ευχηθώ να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι και να μην ξαναμπούμε στις σπηλιές με τα Mercedes αυτή την φορά
Ο νους μας δουλεύει λάθος και θέλουμε πολλή δουλειά όπως και λάθος τον κάναμε με τα χρόνια να δουλεύει
Η καλή δουλειά και ο 13ος δεν θα μας φέρουν χαρά ,αυτά θα μας τα φέρει η καλυτέρευση μας σαν άνθρωποι
Παρακολουθώ τα ζώα να κυνηγούν ζώα στο βουνό και με στεναχώρια βλέπω γιατί σταμάτησα το κυνήγι την πρώτη φορά
Οι αγέλες κυνηγών με αγέλες σκύλλων (Power in numbers) κρύβουν την φτώχεια και την δειλία τους προσωρινά,μετά πάνε σπίτι και βλέπουν ότι όλα εκεί είναι μαζεμένα και βουνό
Ήνταμπου είπες για τους σκύλλους μου ρε, έπιας μου το περτίτζι κτλ ενώ τα παιδιά του μεγαλώνουν μόνα τους και θα έχουν και αυτά χειρότερα προβλήματα στη ζωή
Ας κάνουμε μια αυτοκριτική αυτές τις μέρες και το μερίδιο μας ας το αναλάβουμε
Και όχι δεν υπονοώ τίποτε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Γιατρός έγραψε:Για σας ποιοτικοί κυνηγοί
Παρακολουθώ από μακριά τον καθρέφτη της κοινωνίας μας και του εσωτερικού μας κόσμου σαν Κύπροι με αυτά που περιγράφετε
Μια κοινωνία εξελιγμένη τεχνολογικά και τραπεζικά (χαχαχα) αλλά με τόσα κόμπλεξ και άλυτα διαχρονικά ψυχολογικά που βρίσκονται στο ζενίθ τους με την οικονομική κρίση ,την κρίση αξιών και το χάλασμα του χάρτινου μας πύργου
Χαίρομαι για τα σωστά παιδιά του φόρουμ και τους κύριους στο βουνό που μπορούν και βάζουν τόπο στα νεύρα και δεν δημιουργούν επεισόδιο το οποίο θα φέρει ίσως και το μοιραίο
Ενώ οικογένειες κάθονται και σχολιάζουν άλλες οικογένειες στο φατσοβιβλίο και δεν βλέπουν τα χάλια τους θα ήθελα και εγώ να σας ευχηθώ να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι και να μην ξαναμπούμε στις σπηλιές με τα Mercedes αυτή την φορά
Ο νους μας δουλεύει λάθος και θέλουμε πολλή δουλειά όπως και λάθος τον κάναμε με τα χρόνια να δουλεύει
Η καλή δουλειά και ο 13ος δεν θα μας φέρουν χαρά ,αυτά θα μας τα φέρει η καλυτέρευση μας σαν άνθρωποι
Παρακολουθώ τα ζώα να κυνηγούν ζώα στο βουνό και με στεναχώρια βλέπω γιατί σταμάτησα το κυνήγι την πρώτη φορά
Οι αγέλες κυνηγών με αγέλες σκύλλων (Power in numbers) κρύβουν την φτώχεια και την δειλία τους προσωρινά,μετά πάνε σπίτι και βλέπουν ότι όλα εκεί είναι μαζεμένα και βουνό
Ήνταμπου είπες για τους σκύλλους μου ρε, έπιας μου το περτίτζι κτλ ενώ τα παιδιά του μεγαλώνουν μόνα τους και θα έχουν και αυτά χειρότερα προβλήματα στη ζωή

πετα ρε γιατρε πετα γαμωτο +100000000000000000000000000000000
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γιατρός έγραψε:Για σας ποιοτικοί κυνηγοί
Εχεις δικιο φιλε αλλα νομιζω το πουλι επετασε...το παιγνιδι χαθηκε για πολλους και ειναι ανεπιστρεπτι...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αυτοκριτική => κρίνω τον εαυτό μου και τις πράξεις μου.

Αυτή η ενδοσκόπιση(ένδον+σκοπεύω-παρατηρώ) δεν είναι εύκολη υπόθεση,αλλά χρειάζεται κουράγιο και δύναμη για να μπορούμε να παραδεχτούμε τα ελλατώματα μας,τις αδυναμίες μας,τις ατέλειές μας και να μην εφευρούμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά για ότι δε μας συμφέρει.
Η δημιουργία και η καλλιέργεια μιας ψεύτικης εικόνας για τον εαυτό μας είναι πολύ αρνητική και ενέχει επικινδυνότητα,αφού δεν οδηγεί στην αυτογνωσία.
Ένας άλλος παράγοντας που μας εμποδίζει να κάνουμε αυτογνωσία και αυτοκριτική είναι η απουσία χρόνου και οι έντονοι ρυθμοί ζωής και εργασίας που δεν μας επιτρέπουν την συνομιλία με τον εαυτό μας και την βαθύτερη αναζήτησή του.
Παρόλα αυτά,αξίζει η προσπάθεια του ανθρώπου να υπερπηδήσει όλα αυτά τα εμπόδια και να έρχεται σε καθημερινή αναμέτρηση με τον εαυτό του,εξετάζοντας σχεδόν τι καλό ή κακό έκανε,αλλά και τι δεν έπρεπε να κάνει.
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από marios10 »

Καλημερα σε ολους.
Γιατρε πολλα δυνατες η κουβεντες σου.Μπραβο
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Καλιμερίζω τα παιδιά έπειτα από μπουρίνι! 8-)
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Καλημέρα σας αγαπητοί μου φίλοι , να γιατί γράφω εδώ και σας κάνω παρέα θέλετε δεν θέλετε :lol: γιατί είστε παλικάρια με σοφό νου , σήμερα με αυτές τις αράδες που διάβασα αλήθεια έγινα ποιο σοφός να είστε καλά πάντα φίλοι μου , μετρημένα λόγια με πολύ ουσία !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”