ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Μα τούτος εν ο ίδιος ο Χάσικος :shock:
Ναι! είναι το αγαλματίδιο που θα το προσφέρει ο ΚΟΚ τιμής ένεκεν. Μια μικρή προσφορά στα τόσα χρόνια που είναι δίπλα από τον κυνηγό
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κυνήγους Κύπριους εκκαθάρισους
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Αγαπητοί αναγνώστες
Σήμερα μετά από πολλή ανάλυση άλλων παραγόντων θα μιλήσουμε και διερευνήσουμε το φαινόμενο του αίματος στο θήραμα μετά τον πυροβολισμό.
Ακούμε δηλώσεις σαν ‘ πολλά ευχαριστημένος έπαιξα την και με αίμα με τίποτε το περδίκι’.
Το σώμα αποτελείται από αγγεία,φλέβες και αρτηρίες.
Με τον πυροβολισμό κανένα φυσίγγιο δεν κλείνει πίσω του σκαγιού την πληγή (μόνο στα έργα predator).
Επομένως αίμα φαίνεται όταν τρυπήσει το σκάι ζωτικά όργανα και αρτηρίες (στις φλέβες είναι με λιγότερη πίεση που κινείται το αίμα).
Κανένα πυροβόλο όπλο και πυρομαχικό δεν έχει την ικανότητα να τραβά το αίμα προς τα μέσα.
Ταινίες όπως του ξάδελφου Rambo 1,2,3,4 ξεκινά με την ονομασία Rambo first blood (αλοίμονο να έλεγε Rambo no blood).
Πολύ καλό το μάγκνουμ ξαδέλφι τον πυροβόλησα και με αίμα με τίποτε… λέει ο Κλιντ στον σύντροφο του (όχι κόμματος).
Φωτίστε με και εμένα λοιπόν τον ερασιτέχνη γιατί το αίμα στο θήραμα είναι κακό και γιατί το πυροβολούμε anyway αφού δεν θέλουμε αίμα.
Με την ευκαιρία της ενάρξεως να ευχηθώ σε όλους ασφαλισμένα κυνήγια και λίγα νεύρα.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γιατρός έγραψε:Αγαπητοί αναγνώστες
Σήμερα μετά από πολλή ανάλυση άλλων παραγόντων θα μιλήσουμε και διερευνήσουμε το φαινόμενο του αίματος στο θήραμα μετά τον πυροβολισμό.
Ακούμε δηλώσεις σαν ‘ πολλά ευχαριστημένος έπαιξα την και με αίμα με τίποτε το περδίκι’.
Με τον πυροβολισμό κανένα φυσίγγιο δεν κλείνει πίσω του σκαγιού την πληγή (μόνο στα έργα predator).
Επομένως αίμα φαίνεται όταν τρυπήσει το σκάι ζωτικά όργανα και αρτηρίες (στις φλέβες είναι με λιγότερη πίεση που κινείται το αίμα).
Κανένα πυροβόλο όπλο και πυρομαχικό δεν έχει την ικανότητα να τραβά το αίμα προς τα μέσα.
Ταινίες όπως του ξάδελφου Rambo 1,2,3,4 ξεκινά με την ονομασία Rambo first blood (αλοίμονο να έλεγε Rambo no blood).
Πολύ καλό το μάγκνουμ ξαδέλφι τον πυροβόλησα και με αίμα με τίποτε… λέει ο Κλιντ στον σύντροφο του (όχι κόμματος).
Φωτίστε με και εμένα λοιπόν τον ερασιτέχνη γιατί το αίμα στο θήραμα είναι κακό και γιατί το πυροβολούμε anyway αφού δεν θέλουμε αίμα.
Με την ευκαιρία της ενάρξεως να ευχηθώ σε όλους ασφαλισμένα κυνήγια και λίγα νεύρα.
Γιατρέ μου εγώ θα επικοινωνήσω με τον πρών Δ/τή, βολευτή, υπουργό κτλ κτλ κτλ κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου για να μου πει τα φυσίγια που χρησιμοποιεί.

'Εφαεν τζιαί έσπασεν τζιαί με αίμα με τίποτε. Εππέσαμεν ούλλοι σέκκοι.
Αντίθετα θα περνά όμορφα στην κλινική, να τον ταίζουν να τον ποτίζουν όμορφες νοσοκόμες με στρινγκ ως τα Χριστούγεννα που με την γέννηση του Σωτήρος μας θα πάρει προεδρική χάρη για να επιστρέψει στα εκατομμύρια του...

Νομίζω εν Beretta που έχει πάντως... :roll:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

MARIOSE έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Αγαπητοί αναγνώστες
Γιατρέ μου εγώ θα επικοινωνήσω με τον πρών Δ/τή, βολευτή, υπουργό κτλ κτλ κτλ κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου για να μου πει τα φυσίγια που χρησιμοποιεί.

'Εφαεν τζιαί έσπασεν τζιαί με αίμα με τίποτε. Εππέσαμεν ούλλοι σέκκοι.
Αντίθετα θα περνά όμορφα στην κλινική, να τον ταίζουν να τον ποτίζουν όμορφες νοσοκόμες με στρινγκ ως τα Χριστούγεννα που με την γέννηση του Σωτήρος μας θα πάρει προεδρική χάρη για να επιστρέψει στα εκατομμύρια του...

Νομίζω εν Beretta που έχει πάντως... :roll:
Στην περίπτωση Αρίστο με πόνο στο στήθος είχαμε:
-κολονοσκόπηση
-αναιμία
-σφράγισμα δοντιών

Περίπτωση Χριστοδούλου με πόνο στο στήθος έχουμε :
-γαστροσκόπηση
-ακμή στο πρόσωπο
-Καθάρισμα κεριού από αυτιά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ε γιατρε να τους αφηκουν μες την φυλακη να τους καμουν πραγματικη κολονοσκοπιση!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Έκλεψε 1 εκατομμύριο και εβαλαν του 5 μήνες φυλακή
Άρα σύμφωνα με τον Κάκκουφα ( :lol: ) να πάω να κλέψω και εγώ 200 χιλιάδες, να με βάλουν 2-3 εβδομάδες μέσα. Χαράς το πράμα!

Άβαταρ μέλους
Dimitris

Ωραίοι οι μιτσιοί. Μπράβο!

Εικόνα

Περιφρόνησαν και απαξίωσαν τους επίσημους που στέκονταν στην εξέδρα αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου Κύκκου στην Πάφο, θέλοντας να δείξουν το μέγεθος της απογοήτευσης τους σε όσους μας κυβερνούν και ευθύνονται για την κατάντια της κυπριακής οικονομίας που χρεοκόπησε το μέλλον μίας ολόκληρης γενιάς. - See more at: http://www.tothemaonline.com/koinonia/g ... HtRIo.dpuf

http://cyprusnews.eu/tothemaonline/2605954
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Dimitris έγραψε:Ωραίοι οι μιτσιοί. Μπράβο!

Εικόνα

Περιφρόνησαν και απαξίωσαν τους επίσημους που στέκονταν στην εξέδρα αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου Κύκκου στην Πάφο, θέλοντας να δείξουν το μέγεθος της απογοήτευσης τους σε όσους μας κυβερνούν και ευθύνονται για την κατάντια της κυπριακής οικονομίας που χρεοκόπησε το μέλλον μίας ολόκληρης γενιάς. - See more at: http://www.tothemaonline.com/koinonia/g ... HtRIo.dpuf

http://cyprusnews.eu/tothemaonline/2605954
Ναι μιλώ σου πρέπει να επρήστην το δεξί τους που την "απαξίωση", είδαμε και την απαξίωση του κυπριακού λαού στις ευρωεκλογές, είχε τόσο ψηλό ποσοστό αποχής αλλά πάλει τζίνοι που ήταν να φκουν εφκίκαν. Όσπου έχουν τις καρέκλες χέστηκαν για τις απαξιώσεις.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Αν τους έκοψεν ή όχι είναι άλλο θέμα. Εγώ συγχαίρω τους μαθητές για την πράξη τους, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”