ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από virtualgreek »

Πήρα μία επίσημη επιστολή από ένα γνωστό δικηγορικό γραφείο όπου ζητούσε κατ'επείγον συνάντηση μαζί μου.

Την αγνόησα διότι νόμισα ότι θα ήταν καμιά από αυτές τις κομπίνες από Κένυα και Νιγηρία που τάχα βρέθηκα κληρονόμος από κάποιο θείο εκατομμυριούχο κλπ.

Μετά από παρέλευση μερικών ημερών, δέκτηκα τηλεφώνημα από το ίδιο δικηγορικό γραφείο όπου επέμεναν σε συνάντηση. Τους είπα ότι δεν έχω ούτε όρεξη.. ούτε σκοπό να έρθω.

Τελικά χθές κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού.. και ήταν ένα κύριος με κουστούμι και χαρτοφύλακα, συνοδευόμενος από την γραμματέα του (καθώς πρέπει κυρία). Λέω, "πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα...."

Πέρασαν μέσα και μου είπαν ότι οι πελάτιδες τους έφαγαν τον κόσμο να με βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί μου διότι θέλουν να τις πάρω μαζί μου κυνήγι την πρώτη Κυριακή. Είναι πρόθυμες μάλιστα να με πληρώσουν για να έρθουν βουρκάτορες. Ο μόνος όρος είναι ότι πρέπει να έρθει μαζί μου ο Γιατρός... (δεν έχουν το θάρρος να επικοινωνήσουν μαζί του απευθείας διότι είναι ο ήρωας τους).
camo_girl.jpg
..πως να πείσω τώρα τον Γιατρό ? :roll:

Σ. :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

virtualgreek έγραψε:Πήρα μία επίσημη επιστολή από ένα γνωστό δικηγορικό γραφείο όπου ζητούσε κατ'επείγον συνάντηση μαζί μου.

Την αγνόησα διότι νόμισα ότι θα ήταν καμιά από αυτές τις κομπίνες από Κένυα και Νιγηρία που τάχα βρέθηκα κληρονόμος από κάποιο θείο εκατομμυριούχο κλπ.

Μετά από παρέλευση μερικών ημερών, δέκτηκα τηλεφώνημα από το ίδιο δικηγορικό γραφείο όπου επέμεναν σε συνάντηση. Τους είπα ότι δεν έχω ούτε όρεξη.. ούτε σκοπό να έρθω.

Τελικά χθές κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού.. και ήταν ένα κύριος με κουστούμι και χαρτοφύλακα, συνοδευόμενος από την γραμματέα του (καθώς πρέπει κυρία). Λέω, "πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα...."

Πέρασαν μέσα και μου είπαν ότι οι πελάτιδες τους έφαγαν τον κόσμο να με βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί μου διότι θέλουν να τις πάρω μαζί μου κυνήγι την πρώτη Κυριακή. Είναι πρόθυμες μάλιστα να με πληρώσουν για να έρθουν βουρκάτορες. Ο μόνος όρος είναι ότι πρέπει να έρθει μαζί μου ο Γιατρός... (δεν έχουν το θάρρος να επικοινωνήσουν μαζί του απευθείας διότι είναι ο ήρωας τους).
camo_girl.jpg

Αταξίες όλοι σας. Ελάτε δα... Εικόνα

Δεν πέφτει έτσι χαμηλά ο γιατρός. Εννοείτε πως η απάντηση του γιατρού στην πρόσκληση σου θα είναι...

Εικόνα

Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Γιατρός »

virtualgreek έγραψε:Πήρα μία επίσημη επιστολή από ένα γνωστό δικηγορικό γραφείο όπου ζητούσε κατ'επείγον συνάντηση μαζί μου.

camo_girl.jpg

Κοπέλλες κρατηθείτε ...
Έρχομαι

http://youtu.be/bICjbZbpejk
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ε γιατρε τουτες με τι χαρτουτσιες και ποσες ινζες οπλο πεφτουν????????
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μουχτι
Όλα Μούχτι σε αυτή την χώρα
Είδα τους λοαρκασμούς του μηνός σήμερα…..μούχτιν
Ρεύμα,νερό,φόροι, μούχτιν πιο κάτω έν έσιη
Πεζίνα βάλλω ώσπου να ξεσιιλισι τζε να κάμει και ρυάκι 43 μέτρα μετρημένο με range finder,πιτό τζαι πάστα τζάμια τζαι πλυννίσκω και την περιοχή με 98 οκτάνια,ωχχχχ μούχτι
Φαγητό,ποτά , μούχτιν αφήνω και 100 ευρώ τιπς
Σχολεία μωρών, ιατροί μούχτιν αφού όποτε περνούμε μπαίνουμε μέσα, τζαι τζαμέ τιπς ολάν
Ασφάλειες, πισίνες,γκάζια,θέρμανση , μούχτιν
Εαρ κοντίσιον αφήνω τα μέρα νυχτα έτσι μούχτιν και έβαλα και έξω στην βεράντα ολάν
Θέρμανση όλο τον χειμώνα ενδοδαπέδια και 12 τζάκια να ανάφκουν ,μούχτιν σας λέω
Σέρβις αυτοκινήτων μούχτι
Πάω για κούρεμα ,μούχτιν κάμνει με παντου για να αφήκω 150 ευρώ
Λαοί παντού μέσα στο σπίτι αφού εν μούχτι η άδεια φυσίγγια όπλα
Δουλειά (δουλία) δουλέφκουμε μούχτι ολάν
Φίλους ούλλι φτηνοί και μούχτιν ;
Γυναίκες μούχτιν
Κοινωνία με αξίες μούχτιν
Πιάννεις την βέργα και σου δίνουν σαμσουνγκ μούχτιν ολά…

Και ερωτώ….. γιατί παραπονιέμαι ;;;
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ANTROS BREDA έγραψε:ε γιατρε τουτες με τι χαρτουτσιες και ποσες ινζες οπλο πεφτουν????????
Άντρο παλιά τις κυνηγούσα σε πυκνό καβάλλα με 26" 1-1 τσιοκ και rotwail paparail 36 gr dispersande

Τώρα ιδιογόμωση 30" 5-4 τσιοκ καβάλλα αλλά όχι σε πυκνό διότι κουτουλλώ πάστα δέντρα συχνά
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΒΑΛΛΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: :lol:
πολύ γέλιο φίλε Νίκο :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”