Τζιαμέ που είμαι εννά έρτεις

ΥΓ. Έσιε υπόψη σου ένα πράμα ....να πας τα μέτρα σου που την αρκή, όϊ να μου λαλείς μετά ότι έσου κάθετε το γαμ........ πας το βουνό

Στεφανε, κερδισες αυτο το φυσιγγιο.....Breda Pegaso έγραψε:Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...
Φκαλω τετρακαπουλη ιταλιδα Fabarm και ισπανιδα AYA.
Παντως και οι 2 ειναι εκτος Μουντιαλ!
Επιασα τιποτε?
Αν το έπεζες σε μπούκκικο το στοιχημα τούτο θα έχανες πάντωςBreda Pegaso έγραψε:Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...
Επιασα τιποτε?
mouzouris έγραψε:Μέχρι να πάω να φάω τζιαι νάρτω, ήβραμεν τζιαι εξωγήινους !!!!![]()
ΥΓ. Αντρέα από του χρόνου θα ενοικιάζω όπλα με special steel για να λύσουμε σε όσους έχουν πρόβλημα με τα φυσίγγια τους στην Κύπρο μας !! . (θα κάμω τα παλλούτζια μου χρυσά τωρά που το σκέφτουμε![]()
)
andreas78 έγραψε:Στεφανε, κερδισες αυτο το φυσιγγιο.....Breda Pegaso έγραψε:Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...
Επιασα τιποτε?![]()
Για τα περάσματα των τρυγονιών στην Λαρνακα, θα τους ρίχνεις απο την Λευκωσια και θα γλιτώνεις τα πετρέλαια για την μεταφορά σου εκει...!!!!!
Με μονο 1000m/s V10 mtr και μονο 64γρ., το μπαρούτι ειναι ειδική παραγγελία και κανει ακόμη και σε περιοχές με υψηλά μαγνητικά πεδία ή και σε περιοχές με αυξημένη εξωγηινη δραστηριότητα..!!!!!
Breda Pegaso έγραψε:andreas78 έγραψε:Στεφανε, κερδισες αυτο το φυσιγγιο.....Breda Pegaso έγραψε:Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...
Επιασα τιποτε?![]()
Για τα περάσματα των τρυγονιών στην Λαρνακα, θα τους ρίχνεις απο την Λευκωσια και θα γλιτώνεις τα πετρέλαια για την μεταφορά σου εκει...!!!!!
Με μονο 1000m/s V10 mtr και μονο 64γρ., το μπαρούτι ειναι ειδική παραγγελία και κανει ακόμη και σε περιοχές με υψηλά μαγνητικά πεδία ή και σε περιοχές με αυξημένη εξωγηινη δραστηριότητα..!!!!!
Μα φαινεται μου λιον αργη ρε φιλε. Εν μπορω εν να θελω προσκοπευση μετα. Εγω συνηθως πεζω πισω τους!