ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από mouzouris »

Ετσιάκκαρα τα προσόντα της μάνη-μάνη. Πιάστην να ηρεμήσεις τζιαι σου τζιαι γιω. Εκάμαν της μιαν μιτσιά δίαιτα !!
Τζιαμέ που είμαι εννά έρτεις :D :roll: :roll:

ΥΓ. Έσιε υπόψη σου ένα πράμα ....να πας τα μέτρα σου που την αρκή, όϊ να μου λαλείς μετά ότι έσου κάθετε το γαμ........ πας το βουνό :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μακαρι να εχουμε το μερακι κ την ορεξη σου υστερα που 15 χρονια φιλε μου :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...

Φκαλω τετρακαπουλη ιταλιδα Fabarm και ισπανιδα AYA.

Παντως και οι 2 ειναι εκτος Μουντιαλ!

Επιασα τιποτε?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Breda Pegaso έγραψε:Προσπαθωντας να σπασω τους κωδικες...

Επιασα τιποτε?
Στεφανε, κερδισες αυτο το φυσιγγιο..... :lol:
Για τα περάσματα των τρυγονιών στην Λαρνακα, θα τους ρίχνεις απο την Λευκωσια και θα γλιτώνεις τα πετρέλαια για την μεταφορά σου εκει...!!!!!
Με μονο 1000m/s V10 mtr και μονο 64γρ., το μπαρούτι ειναι ειδική παραγγελία και κανει ακόμη και σε περιοχές με υψηλά μαγνητικά πεδία ή και σε περιοχές με αυξημένη εξωγηινη δραστηριότητα..!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Μέχρι να πάω να φάω τζιαι νάρτω, ήβραμεν τζιαι εξωγήινους !!!! :lol: :lol:

ΥΓ. Αντρέα από του χρόνου θα ενοικιάζω όπλα με special steel για να λύσουμε σε όσους έχουν πρόβλημα με τα φυσίγγια τους στην Κύπρο μας !! . (θα κάμω τα παλλούτζια μου χρυσά τωρά που το σκέφτουμε :roll: :roll: )
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Επιασα τιποτε?
Αν το έπεζες σε μπούκκικο το στοιχημα τούτο θα έχανες πάντως :lol: :lol:
andreas78

mouzouris έγραψε:Μέχρι να πάω να φάω τζιαι νάρτω, ήβραμεν τζιαι εξωγήινους !!!! :lol: :lol:

ΥΓ. Αντρέα από του χρόνου θα ενοικιάζω όπλα με special steel για να λύσουμε σε όσους έχουν πρόβλημα με τα φυσίγγια τους στην Κύπρο μας !! . (θα κάμω τα παλλούτζια μου χρυσά τωρά που το σκέφτουμε :roll: :roll: )

Για τους εξωγήινους, θα σε στεναχωρησω, δεσμεύομαι και δεν μπορω να δώσω περισσοτερες πληροφορίες....... :roll:

Όσον αφορά τα παλούκια μας, εγω θα φέρνω σκαγια Νο. 00Β απο μπλέ ατσάλι....., για φάσσες, τσικλες, τρυγόνια και θα κανω και εγω τα παλούκια μου χρυσά, αλλα με χειροποίητες χαραξεις και με διακόσμηση με διαμάντια.....!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

andreas78 έγραψε:

Επιασα τιποτε?
Για τα περάσματα των τρυγονιών στην Λαρνακα, θα τους ρίχνεις απο την Λευκωσια και θα γλιτώνεις τα πετρέλαια για την μεταφορά σου εκει...!!!!!
Με μονο 1000m/s V10 mtr και μονο 64γρ., το μπαρούτι ειναι ειδική παραγγελία και κανει ακόμη και σε περιοχές με υψηλά μαγνητικά πεδία ή και σε περιοχές με αυξημένη εξωγηινη δραστηριότητα..!!!!!

Μα φαινεται μου λιον αργη ρε φιλε. Εν μπορω εν να θελω προσκοπευση μετα. Εγω συνηθως πεζω πισω τους!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Breda Pegaso έγραψε:
andreas78 έγραψε:

Επιασα τιποτε?

Μα φαινεται μου λιον αργη ρε φιλε. Εν μπορω εν να θελω προσκοπευση μετα. Εγω συνηθως πεζω πισω τους!

Αγαπητέ μου φίλε Στεφανε,
Θα σε στεναχωρησω και εσένα, διότι την γρήγορη έκδοση δεν μπορω να την δημοσιεύσω ακομα.....για ευνόητους λόγους, αλλα και επιδή εχει καταχωρηθεί ως πατέντα με το όνομα....." Doctor's Black Death cartriges", ήθελε να γράψει και το " Ανεφ ξυφτερισματος", αλλα το ειχε καπελώσει άλλος..... ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

νυχτερινο ψαρεμα ψες ευτυχως δεν ειχε αστυνομια οταν φευγαμε ασχοληθηκαμε μονο με τις μπυρες το μονο που τσιμπουσε ηταν οι σκνιπες :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”