1 ζευγαρι περνουσαν απο το δασος τη νυχτα. αποφασισαν να το κανουν στο δασος. σταματησαν καπου και αρχισαν μεσα στο αυτοκινιτο. καποια στιγμη τους κτυπα το τζαμι ενας αστυνομικος. τι κανεται εδω??? σεξ με τη γυναικα μου κανω λεει ο αντρας. ναι αλλα ειναι δημοσιος χωρος και πρεπει να σας γραψω εξωδικα!!! τους γραφει λοιπον 50 ευρω για τον αντρα και 150 για τη γυνεκα του. λεει ο αντρας καλα ρε φιλε εγω γιατι 50 και η γυνεκα μου 150???? αστυνομικος= ειναι η τριτη φορα που την πιανουμε εδω κυριε
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Ήταν ένας τύπος ο οποίος επισκέφτηκε ένα petshop για να κάνει δώρο στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της. Άρχισε λοιπόν να ρωτάει τον καταστηματάρχη για διάφορα ζώα. Ο καταστηματάρχης καθώς του έδειχνε διάφορα ζώα του έλεγε και τις αντίστοιχες τιμές:
- Καναρίνι 50 ευρώ, παπαγάλος 230 ευρώ, κουνέλι 150 ευρώ, …, χρυσόψαρα 100 ευρώ …, βάτραχος 1000 ευρώ!
Έκπληκτος ο τύπος διακόπτει τον καταστηματάρχη:
- Ορίστε; Μα καλά, είσαι σοβαρός; Ένας βάτραχος 1000 ευρώ; Το καναρίνι, να το καταλάβω, κελαηδάει! Ο παπαγάλος μιλάει! Ο βάτραχος τί στο καλό κάνει και τον πουλάς 1000 ευρώ;
- Μα και ο βάτραχος κάνει κουάξ κουάξ κύριε! λέει ο καταστηματάρχης
Ο άνθρωπος αγανακτισμένος:
- Μα καλά είσαι ηλίθιος; Ποιός θα δώσει 1000 ευρώ για το κουάξ κουάξ του βατράχου σου;
Ο καταστηματάρχης τον πλησιάζει, σκύβει και του λέει στο αυτί:
- Μη με παρεξηγήσετε, αλλά ξέρετε κύριε, ο βάτραχος αυτός δεν κάνει μόνο κουάξ κουάξ. Κάνει και πολύ ωραίες πίπες.
Ο τύπος μένει έκπληκτος:
- Μα είναι δυνατόν; Πίπες ο βάτραχος;
– Σας διαβεβαιώ πως ναι κύριε και μάλιστα πολύ καλές!
Αφού ο τύπος σκέφτεται για λίγο και δεν είχε βρεί κάποια άλλη λύση για τα γενέθλια της γυναίκας του λέει:
– Θα τον πάρω κύριε και εύχομαι να λέτε αλήθεια! Ετοιμάστε τον για δώρο.
Φεύγει λοιπόν από το petshop ο άνθρωπος και πάει τρέχοντας το δώρο στη γυναίκα του!
– Γυναίκα, γυναίκα σου έφερα δώρο για τα γενέθλιά σου!
– Ω άντρα μου σ’ευχαριστώ!
Ανοίγει το δώρο η γυναίκα και μόλις αντικρίζει το βάτραχο μένει έκπληκτη, αλλά δε λέει τίποτα μη στεναχωρήσει τον άντρα της.
Την άλλη μέρα το μεσημέρι, γυρνώντας σπίτι ο άντρας από τη δουλειά, παίρνει το βάτραχο και πηγαίνει στο μπάνιο. Η γυναίκα δε δίνει ιδιαίτερη σημασία.
Την άλλη μέρα, πάλι μετά τη δουλειά, ο άντρας παίρνει το βάτραχο και πάει στο μπάνιο. Και την άλλη μέρα το ίδιο, και την παράλλη επίσης.
Κάθε μέρα γινόταν το ίδιο πράγμα.
Κάποια μέρα η γυναίκα δεν άντεχε άλλο την περιέργεια και αποφασίζει να σταθεί έξω από την πόρτα του μπάνιου για να δει τί έκανε κάθε μέρα ο άντρας της με το βάτραχο μέσα εκεί!
Βάζει λοιπόν το αφτί στην πόρτα του μπάνιου και ακούει τη φωνή του άντρα της:
- Αφού βράσει το νερό ρίχνουμε το ρύζι με τον αρακά και λίγο λάδι και ανακατεύουμε. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε και το κρεμμύδι με τη σάλτσα … Σερβίρουμε με ελιές και πατάτες …
Η γυναίκα ακούγοντας αυτά, η περιέργειά της μεγαλώνει και δεν αντέχει, ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και τι να δει: Ο βάτραχος έκανε πίπα στον άντρα της και εκείνος κρατούσε το τσελεμεντέ και διάβαζε στο βάτραχο συνταγές!
Οπότε γυρίζει ο άντρας και τη λέει:
- Καλά έτσι και του μάθω και να μαγειρεύει κιόλας έχεις πάρει τον πούλο από εδώ μέσα!!!
-Γιε μου σου βρήκα μια κοπέλα να παντρευτής πάρα πολύ γλυκιά ...
-Δεν γίνεται ρε μάνα ..
-Γιατί ?
-Εχω διαβήτη !!!
-Καλά ρε μ****α αφού είστε μαζί τόσους μήνες πως δεν κάνατε sex ακόμα?
-Μου λέει συνεχώς όχι ,μη μ'αγγίζεις , μη αυτό ,μη το άλλο .Ακόμα και το αίμα της είναι 0 αρνητικό ...
-Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου ??
-Η μητέρα μου .Εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία στο λιμάνι Λεμεσου από τις 8.00-5.00 ,τα απογεύματα διδάσκει μαθηματικά σε φροντηστήριο .Τα βράδυα κάνει εξτρα δουλεια στο σπίτι που φέρνει από το γραφείο .Αυτή μας παίρνει και μας φέρνει σχολείο ,μας μαγειρεύει ,μας διαβάζει .Τα σαββατοκυρίακα βρήκε κι' αλλη δουλειά για να μπορέσουμε να αγοράσουμε έπιπλα . Δουλεύει και μέσω internet τα βράδυα..
-Καλά ο πατέρας σου?
-Είναι Δημόσιος υπάλληλος ...
πηγε μια κοπελα σε καφετερια και παραγγειλε 1 καφε. τον φερνει το γκαρσονι και η κοπελα μολις τον εφερε κοντα στο στομα της τον κατεβαζει και φωναζει ξανα το γκαρσονι= να παρεις τον καφε που μου εφερες στο μαστρο σου και να του πεις οτι ο καφες μου μυριζει πεος. τον περνει το γκαρσονι στο μαστρο του. το μυριζεται ο μαστρος και λεει= να της τον δωσεις πισω και να της πεις να το πιασει με το αλλο χερι
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Μια μέρα εμφανίσθηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.
Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάιδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα για να αγοράσει οποιοδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι 500 ευρώ! Και αποχώρησε.
Την επόμενη μέρα ανέθεσε στον συνέταιρό του το κοπάδι των γαϊδάρων που είχε αγοράσει και τον έστειλε στο ίδιο χωριό με εντολή να τα πουλήσει όλα στην τιμή των 400 ευρώ το ένα. Οι κάτοικοι βλέποντας την δυνατότητα να κερδίσουν 100 ευρώ την επόμενη εβδομάδα, αγόρασαν ξανά τα ζώα τους 4 φορές πιο ακριβά από ότι τα είχανε πουλήσει, και για να το κάνουν αυτό, αναγκάστηκαν να ζητήσουν δάνειο από την τοπική τράπεζα.
Όπως φαντάζεστε, μετά την συναλλαγή οι δύο επιχειρηματίες έφυγαν διακοπές σε έναν φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, ενώ οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν υπερχρεωμένοι, απογοητευμένοι, και με τα γαϊδούρια στην κατοχή τους που δεν άξιζαν πλέον τίποτα.
Φυσικά οι αγρότες προσπάθησαν να πουλήσουν τα ζώα για να καλύψουν τα χρέη. Μάταια. Η αξία τους είχε πατώσει. Η τράπεζα λοιπόν κατάσχεσε τα γαϊδούρια και εν συνεχεία τα νοίκιασε στους πρώην ιδιοκτήτες τους.
Ο τραπεζίτης όμως πήγε στον δήμαρχο του χωριού και του εξήγησε ότι εάν δεν ανακτούσε τα κεφάλαια που είχε δανείσει θα κατέρρεε και αυτός, και κατά συνέπεια θα ζητούσε αμέσως το κλείσιμο της ανοικτής πίστωσης που είχε με τον δήμο. Πανικόβλητος ο δήμαρχος και για να αποφύγει την καταστροφή, αντί να δώσει λεφτά στους κατοίκους του χωριού για να καλύψουν τα χρέη τους, έδωσε λεφτά στον τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως . ήταν κουμπάρος του δημοτικού συμβούλου.
Δυστυχώς όμως ο τραπεζίτης αφού ανέκτησε το κεφάλαιό του, δεν έσβησε το χρέος των κατοίκων, και ούτε το χρέος του δήμου, ο οποίος φυσικά βρέθηκε ένα βήμα πριν την πτώχευση. Βλέποντας τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και στριμωγμένος από τα επιτόκια, ο δήμαρχος ζήτησε βοήθεια από τους γειτονικούς δήμους. Αυτοί όμως του έδωσαν αρνητική απάντηση, γιατί όπως του είπαν είχαν υποστεί την ίδια ζημιά με τους δικούς τους γαιδάρους!!…
Ο τραπεζίτης τότε έδωσε στον δήμαρχο την «ανιδιοτελή» συμβουλή / οδηγία να μειώσει τα έξοδα του δήμου: λιγότερα λεφτά για τα σχολεία, για το νοσοκομείο του χωριού, για την δημοτική αστυνομία, κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων, της έρευνας, μείωση της χρηματοδότησης για καινούρια έργα υποδομών. Αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης, απολύθηκαν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημαρχείου, έπεσαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι.
Ήταν έλεγε αναπόφευκτο, αλλά υποσχόταν με αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές «να βάλει τάξη στη λειτουργία του δημοσίου, να βάλει τέλος στις σπατάλες» και να . ηθικοποιήσει το εμπόριο των γαϊδάρων.
Η ιστορία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μαθεύτηκε πως οι δυο επιχειρηματίες και ο τραπεζίτης είναι ξαδέρφια και μένουν μαζί σε ένα νησί κοντά στις Μπαχάμες, το οποίο και αγόρασαν . με τον ιδρώτα τους. Ονομάζονται οικογένεια Χρηματοπιστωτικών Αγορών, και με μεγάλη γενναιότητα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν την εκλογική εκστρατεία των δημάρχων των χωριών της περιοχής.
Σε κάθε περίπτωση η ιστορία δεν έχει τελειώσει γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι έκαναν μετά οι αγρότες. Εσύ τι θα έκανες στην θέση τους; Τι θα κάνεις εσύ;
I believe half of what I see and nothing of what I hear
FRANCHI έγραψε:Εσύ τι θα έκανες στην θέση τους; Τι θα κάνεις εσύ;
Πήγα στο Σύνταγμα μαζί με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μου να διαμαρτυρηθώ έξω απ' τη βουλή και μας πλακώσαν στα χημικά και το ξύλο( http://www.youtube.com/watch?v=rmbsQ8Ba-pQ), προσπάθησα να κλείσω δρόμους για να τους πιέσω αλλά κι εκεί χημικά και ξύλο (http://www.youtube.com/watch?v=ZytePO4QARs), διαμαρτυρήθηκα που πούλησαν τον τόπο μου σε πολυεθνικές και μπήκαν στην πόλη μου και στο σπίτι μου σαν κατακτητές (http://www.youtube.com/watch?v=53Mt_Dzls3A).
Για την ώρα κατάφεραν και με φίμωσαν. Ελπίζω ότι δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Κάποια στιγμή θα χρειαστώ μια καινούρια ανάσα και τότε.........
Πηγαίνει ένας τύπος στον κουρέα και του λέει:''πόσα κοστίζει το κούρεμα?''
και ο κουρέας του απαντάει:''15 ευρώ''.
και τον ξαναρωτά:'' το ξιούρισμα?''
ο κουρέας του απαντάει:''5 ευρώ''.
Τότε ο τύπος του λέει:'' ξιούρισμου την κελλέ μου''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!