Γιατρέ

Τον καιρό μας υπήρχε μόνο η βαζελίνη και η πομπούαSilverPigeonS έγραψε:Διαφήμιση σε περιοδικό κυνηγίου του 2000!!!![]()
![]()
Γιατρέ
Απόλυτα σωστός.Γιατρός έγραψε:Βγήκα έξω για τα ψώνια του σπιτιού
Ένα συν ένα,δύο συν τρία και 30% λιγότερα λιπαρά από το τίποτε(της δίαιτας)
Μια φρενίτιδα από αυτοκίνητα ,άνθρωπους χαμένους,αγχωμένους ,όλοι βιαστικοί να προλάβουν ένα τρένο που δεν σταματά ποτέ αλλά ούτε και ελαττώνει ταχύτητα
Παιδιά αχόρταγα και υπερδανεισμένοι γονείς για να καλύψουν όλες τις ψεύτικες ανάγκες
Δείπνα ,φαγητά , ποτά ,δώρα και το πνεύμα των Χριστουγέννων στο περίπου
Ποιο είναι αυτό πραγματικά ; …
Οικογένειες να μην μιλούν μεταξύ τους και γέροι ξεχασμένοι στα γεροκομεία
Διαφημίσεις παλαβές για παλαβό κοινό ,εμάς , τζάμπο σου λέει πάρε τα μπαλάκια μου
Ο τάδε έφαεν τόσα, ο τάδε τόσα,ακόμα και στην απατεωνιά το φαγητό μέσα στην μέση
Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και γυρεύω παραδείγματα, ίσως όχι στην επώδυνη βάναυση καθημερινότητα
Εχώρησε ο τάδε ο τάδε και ο τάδε
Άδε κόρη πως περνούν τις γιορτές οι celebrities πατημένοι στα ναρκωτικά και πάντα χαρούμενοι
Να φάμε να πιούμε τζαι ένα χάπι της χοληστερόλης πουπάνω
Πάμε στους κουμπάρους και φίλους φιλοξενούμενοι τζαι μετά στολίζουμεν τους τζαι πουπάνω, ‘μα ποια ενόμισεν ότι εν τούτη’, ‘άδε τον ήντα που μας τάισε’ και δώστου ευχές που έρχονται πίσω και μας βρίσκουν
Τα μωρά καλά στην υγεία, ως εκεί
Εμείς με τους ζωντανούς
Ένα όπλο μάρεσε αλλά δεν το δικαιολογώ
Για φωτογράφηση πας ή για κυνήγι ; Γιατί δεν είσαι σαν τους υπόλοιπους ;
Ναι κολλάς ή δεν κολλάς ; Να παίζεις γκόλφ
Πήγα και πήρα τα αναγκαία, ο Άης Βασίλης τι θες να σου φέρει αγάπη μου ; εεεεεε ίσως να χάσω ορισμένα πράγματα για να εκτιμήσω τι έχω ;
Όι ρε να χαρούμε με τα μωρά θέλουμε
Τελικά ποια είναι τα μωρά ; Και ο Άης Βασίλης πως έκανε σκεμπέ σαν Κυπραίος ;
Δεν πήρα χαρτούτσιες του βορκά και ομίχλης (αυτό και αν είναι εφεύρεση)
Το range rover Holland & Holland εν υπερβολικό να ζητήσω από τον santa claus ?
Θυμάσαι που επηένναμε Αθήνα τα τριήμερα ;;; ώπα μα την Βέργα μου
Ήρτα πίσω και συσταρίζω
Πρέπει να πάω να καθαρίσω και την μπυραρία,τόσοι άνθρωποι θέλουν το καλό μας…αμαρτία
Απόψε θα πιω single malt και θα σκέφτομαι μόνο καλές εμπειρίες
Ότι θέλετε να αποκτήσετε και να δώσετε και πάρακάτω
Άτε και κοντεύουμε προς το τέλος
Εξαιρετικός τραγουδιστήςMARIOSE έγραψε:Απόλυτα σωστός.Γιατρός έγραψε:Βγήκα έξω για τα ψώνια του σπιτιού
Ένα συν ένα,δύο συν τρία και 30% λιγότερα λιπαρά από το τίποτε(της δίαιτας)
Μια φρενίτιδα από αυτοκίνητα ,άνθρωπους χαμένους,αγχωμένους ,όλοι βιαστικοί να προλάβουν ένα τρένο που δεν σταματά ποτέ αλλά ούτε και ελαττώνει ταχύτητα
Παιδιά αχόρταγα και υπερδανεισμένοι γονείς για να καλύψουν όλες τις ψεύτικες ανάγκες
Δείπνα ,φαγητά , ποτά ,δώρα και το πνεύμα των Χριστουγέννων στο περίπου
Ποιο είναι αυτό πραγματικά ; …
Οικογένειες να μην μιλούν μεταξύ τους και γέροι ξεχασμένοι στα γεροκομεία
Διαφημίσεις παλαβές για παλαβό κοινό ,εμάς , τζάμπο σου λέει πάρε τα μπαλάκια μου
Ο τάδε έφαεν τόσα, ο τάδε τόσα,ακόμα και στην απατεωνιά το φαγητό μέσα στην μέση
Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και γυρεύω παραδείγματα, ίσως όχι στην επώδυνη βάναυση καθημερινότητα
Εχώρησε ο τάδε ο τάδε και ο τάδε
Άδε κόρη πως περνούν τις γιορτές οι celebrities πατημένοι στα ναρκωτικά και πάντα χαρούμενοι
Να φάμε να πιούμε τζαι ένα χάπι της χοληστερόλης πουπάνω
Πάμε στους κουμπάρους και φίλους φιλοξενούμενοι τζαι μετά στολίζουμεν τους τζαι πουπάνω, ‘μα ποια ενόμισεν ότι εν τούτη’, ‘άδε τον ήντα που μας τάισε’ και δώστου ευχές που έρχονται πίσω και μας βρίσκουν
Τα μωρά καλά στην υγεία, ως εκεί
Εμείς με τους ζωντανούς
Ένα όπλο μάρεσε αλλά δεν το δικαιολογώ
Για φωτογράφηση πας ή για κυνήγι ; Γιατί δεν είσαι σαν τους υπόλοιπους ;
Ναι κολλάς ή δεν κολλάς ; Να παίζεις γκόλφ
Πήγα και πήρα τα αναγκαία, ο Άης Βασίλης τι θες να σου φέρει αγάπη μου ; εεεεεε ίσως να χάσω ορισμένα πράγματα για να εκτιμήσω τι έχω ;
Όι ρε να χαρούμε με τα μωρά θέλουμε
Τελικά ποια είναι τα μωρά ; Και ο Άης Βασίλης πως έκανε σκεμπέ σαν Κυπραίος ;
Δεν πήρα χαρτούτσιες του βορκά και ομίχλης (αυτό και αν είναι εφεύρεση)
Το range rover Holland & Holland εν υπερβολικό να ζητήσω από τον santa claus ?
Θυμάσαι που επηένναμε Αθήνα τα τριήμερα ;;; ώπα μα την Βέργα μου
Ήρτα πίσω και συσταρίζω
Πρέπει να πάω να καθαρίσω και την μπυραρία,τόσοι άνθρωποι θέλουν το καλό μας…αμαρτία
Απόψε θα πιω single malt και θα σκέφτομαι μόνο καλές εμπειρίες
Ότι θέλετε να αποκτήσετε και να δώσετε και πάρακάτω
Άτε και κοντεύουμε προς το τέλος
"Does anybody know what we are looking for?..." Freddy Mercury The show must go on...