ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Για να είμαστε δίκαιοι..:
Τελικά εβάλαν αυτοκόλλητα (αρκετά!) και στις 4 πλευρές του roudabout
Μάλλον τα πρώτα ήταν δοκιμαστικά..κάτι έτσι.
Φυσικά έννεν σε ούλλο το μήκος των ηχοπετασμάτων, εν επικεντρωμένα κοντά στο roudabout, αλλά ΟΚ.
Σίγουρα ολοκληρωμένη δουλειά, θα ήταν αν εμπαίναν σε όλο το μήκος, ειδικά στην ανατολική πλευρά που βλέπουμε συνέχεια τα πουλιά τα σκοτωμένα.

Σημασία έχει ότι τούτην την φορά ακούσαν μας, και έγινε κάτι. Το ότι επήρε τόσο καιρό, εν θα το σχολιάσω..ξέρουμε πως λειτουργεί τούτο το "κράτος". Επίσης δεν ξέρω αν έγινε και σε άλλα σημεία...
Ελπίζω να δουλέψει, θα το παρακολουθούμε..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

canastas έγραψε:παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????
DOUBLE
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
canastas έγραψε:παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????
DOUBLE
Αν ππέσει η πρώτη δεν ρίχνεις την 2η χαρτούτσια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εχω την αποψη οτι αυτο το θηραμα θα ειναι το μελλον του κυνηγιου μας,εαν το προστατευσουμε οπως καναμε οι περισσοτερη μεχρι σημερα νομιζω οτι παει πολη καλα.Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!Παντα αφιερωνω καποιο χρονο απο το κυνηγι μου μετα το μεσημερι για να την κυνηγισω και ομολογω οτι ειναι ενα κυνηγι πολυ εντυπωσιακο!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

christy2000 έγραψε:...Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!....
ΏΠΑ! Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Θήρας, δεν συστήνεται να πυροβολείς φραγκολίνες που είναι σε περιοχές που δεν συναντούνται συχνά!!! Εν καθαρόν!!!
Εκτός αν προλαβαίνεις να κάμεις ένα τηλεφωνικό γκάλοπ την ώρα που εννα την κλειδώσει ο σιήλλος σου, να δεις αν εξαναπαίξαν στην περιοχή...τζαι μετά να του πεις "Μέσα!"
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Koutsofteros έγραψε:
christy2000 έγραψε:...Φετος ειχα την τυχη να συναντησω τις περισσοτερες φραγγολινες μεχρι σημερα απο το καιρο που κυνηγο και σε μερη που δεν πιστευα οτι υπαρχουν!....
ΏΠΑ! Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υπηρεσίας Θήρας, δεν συστήνεται να πυροβολείς φραγκολίνες που είναι σε περιοχές που δεν συναντούνται συχνά!!! Εν καθαρόν!!!
Εκτός αν προλαβαίνεις να κάμεις ένα τηλεφωνικό γκάλοπ την ώρα που εννα την κλειδώσει ο σιήλλος σου, να δεις αν εξαναπαίξαν στην περιοχή...τζαι μετά να του πεις "Μέσα!"
Ισως ετσι οπως το εγραψα να φενεται οτι συναντω 15-20 πουλια την εξορμηση :shock: :shock:
Δικο μου το λαθος :roll: ειχα την τυχη να συναντηθω με 4 πουλια εκ των οποιων καταφερα να καρποθω μονο το ενα,το ευχαριστω ομως ειναι οτι εκει που συναντουσα 1-2 την σεζων τωρα ειναι τα διπλασια.Παι δε γουει δεν κτυπω τα πουλια οταν κυνηγω λαγο και εαν δεν παω για το συγκεκριμενω θηραμα ;)
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Πειράζω σε ρε φίλε...
Εν την οδηγία της Θήρας που ήθελα να σχολιάσω :D

" Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί εποίκιση νέων περιοχών από φραγκολίνες. Για το λόγο αυτό η Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας καλεί τους κυνηγούς που θα εντοπίσουν φραγκολίνες σε περιοχές μακριά από τη συνήθη περιοχή εξάπλωσης τους, να μην επιχειρήσουν να τις θηρεύσουν για να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την τάση επέκτασης του είδους. "
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

spyrosspyrou851 έγραψε:
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
DOUBLE
Αν ππέσει η πρώτη δεν ρίχνεις την 2η χαρτούτσια :lol: :lol:
σκεφτειτε ρε παιδια οτι αμαν σκοτωσεις μονο την 1 φραγκολινα ειτε την αρσενικη ειτε την θυληκη αυτοματα αφηνεις χηρα η χηρο το αλλο πουλι με αποτελεσμα την στεναχωρια του και την ασχημη ψυχολογικη του κατασταση που μπορει να οδηγησει σε μαρασμο και θανατο απο φυσικα αιτια :lol:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΠΟΥΛΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ 4-5 ΘΗΛΥΚΑ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 12 ΔΕΚ.ΔΕΝ ΚΤΥΠΩ ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΟΜΩΣ,ΚΑΤ'ΑΚΡΙΒΙΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΥΝΟ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. :(
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ισως η μεγαλητερη αρσενηκια που καρπωθηκα στην σεζον που μας περασε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ”