οι ρε λευτερη μου εν τσε "επελανα" ακόμα εγώ εν μέσα που την αριστερή πλευρά πίσω που τα corcards που έπια που την άλλη εγώ σκύλο εν περνού ούτε να με πλήρωσηςlefteris έγραψε:Που την απέναντι πλευρά εννοώ από τον δρόμο τζαι δεξιά ( αν εν τζιαμε που νομίζω που επιε ο Πέτρος) λεουν οι παλιοί που κυνηγούσαν τζιμεσα ότι εν η μάνα τους και οτι ηβραν την πιο μεγάλη φίνα
ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
EPANIEL POWER
- lefteris
- Full Member
Εγώ πάντως και χειμώνα εφοουμουν να μπω τζιμεσα. Άμα σε κοψουν οσπυ να φκεις που την άλλη μπορεί να σε ακκσουν τζαι 50 φορές
- Anthimos
- Moderator
επηα να σε " φουμισω " τζαι γινεις φοινιτζια, μικρο φορτηγο εννουσα ρε.....ποτζεινο που πουλουν τωρα με τις σικλουδες για την παραλια....sotiris!129 έγραψε:Μην με αναγκασεται να ανοιξω την αβαταρ μου γιατι μετα θα πειτε οτι το σκυλι εχει μικρο κεφαλι σε σχεση με το σομα του και ειναι δυσμορφια λογο του οτι ειναι ιμιαιμο!![]()
Οπως ειπες και εσυ καποτεAnthimos έγραψε: ο Σωτηράκης ως τα τωρα εποσταρεν ενα φορτηγο θηραματα με το Μπερεττα.

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- sotiris!129
ΑΝ και εξω που το σπιτι μου δεν εκυνηγισα ποτε ζιαμε, επεια μονο μια φορα φετος που την αρηστερη μερια την τελευταια εξωρμιση το απογευμα αλλα τπτ 1 φασσα ειδα μονο! ομως οποτε περνω που ζιαμε για να παω σπιτι κυνηγουν πολλοι ζιαμε, ειδικα τεταρτες απογευμα και μαλιστα που την μερια που λαλουν για τες κουφαεςlefteris έγραψε:Εγώ πάντως και χειμώνα εφοουμουν να μπω τζιμεσα. Άμα σε κοψουν οσπυ να φκεις που την άλλη μπορεί να σε ακκσουν τζαι 50 φορές

anws αμπα ζε καμω τους την φετος μες τες πρωτες εξωρμησεις να δουμε αν εν καλες οι φραγκολινες του χωρκου

ε Ανθημε επειες να πεις ζε ειπες... οκ ενεν τρειλερ αλλα οι ζε πλαστικο της θαλασσας , ετω κανενα διπλοκαμπινο ασενAnthimos έγραψε:επηα να σε " φουμισω " τζαι γινεις φοινιτζια, μικρο φορτηγο εννουσα ρε.....ποτζεινο που πουλουν τωρα με τις σικλουδες για την παραλια....sotiris!129 έγραψε:Μην με αναγκασεται να ανοιξω την αβαταρ μου γιατι μετα θα πειτε οτι το σκυλι εχει μικρο κεφαλι σε σχεση με το σομα του και ειναι δυσμορφια λογο του οτι ειναι ιμιαιμο!![]()
Οπως ειπες και εσυ καποτεAnthimos έγραψε: ο Σωτηράκης ως τα τωρα εποσταρεν ενα φορτηγο θηραματα με το Μπερεττα.![]()

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- sotiris!129
ακομα μια νεκρη θυληκια φραγκολινουα σημερα διπλα απο τον αυτοκινητοδρομο κατω απο την γιαλενη περιφραξη
ως ποτε θα παει αυτη η κατασταση
ξαναεπειασα στο 1414 να κανω το παραπονο μου και ο τυπος στην γραμμη μου λεει " ε ρε φιλε εν ζεν εμεις που εβαλαμε τα γιαλια αρα ενεν ευθυνη μας"
στα πολλα λαλει μου "οκ φιλε μου θα το αναφερω και πιασε μετα που λιες μερες να δεις τι εγινε.... "
thnx ρε πελλε !!!
ξαναεπειασα στο 1414 να κανω το παραπονο μου και ο τυπος στην γραμμη μου λεει " ε ρε φιλε εν ζεν εμεις που εβαλαμε τα γιαλια αρα ενεν ευθυνη μας"
στα πολλα λαλει μου "οκ φιλε μου θα το αναφερω και πιασε μετα που λιες μερες να δεις τι εγινε.... "
thnx ρε πελλε !!!
- Savvas
- Full Member
Φίλε ο πιο αρμόδιος και επίσημος φορέας κατά την άποψη μου είναι η ΚΟΚ & ΔΑΖ. Εκείνους να ενοχλήσεις. Και κράτα και κανένα στοιχείο με αυτούς που θα μιλήσεις.sotiris!129 έγραψε:ακομα μια νεκρη θυληκια φραγκολινουα σημερα διπλα απο τον αυτοκινητοδρομο κατω απο την γιαλενη περιφραξη
thnx ρε πελλε !!!
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- APOLLON_1
νεκρή "φραγγολινα" θηλύκια πρέπει να είναι τσιλιμένη εψές την νύχτα γιατί ήταν τέλεια φρέσκα στο δρόμο μαζωτού ag.θεόδωρου βρήκα πριν καμια ώρα κάποιος την χτύπησε και ίσος δεν κατάλαβε τι κτύπησε
EPANIEL POWER
- Koutsofteros
- Full Member
Στα μισά της εξόδου των Λατσιών έννεν? Εκτός αν εν άλλη τούτη....γιατί προχτές την είδα.sotiris!129 έγραψε:ακομα μια νεκρη θυληκια φραγκολινουα σημερα διπλα απο τον αυτοκινητοδρομο κατω απο την γιαλενη περιφραξη
thnx ρε πελλε !!!
Μια αρσενική νομίζω...
Ματζελλιό! Ένα γαμ...νο τζιάμι 200μ, κάμνει τόση ζημιά!!
Έχω μιαν υποψία ότι στο επόμενο ντέρπι στο ΓΣΠ, εννα την πληρώσουν τα τζιάμια...

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- sotiris!129
ναι εν ζινη και απλα ακομα να λυσει... εν θυληκια μικρη εχει κανενα μηνα και που εν ζιαμε και απλα ουτε καν την εμαζεψαν οπως ουτε εμαζεψαν την προιγουμενη και το καφε περιστερι που ειναι λιγο ποιο πανω!Koutsofteros έγραψε:Στα μισά της εξόδου των Λατσιών έννεν? Εκτός αν εν άλλη τούτη....γιατί προχτές την είδα.sotiris!129 έγραψε:ακομα μια νεκρη θυληκια φραγκολινουα σημερα διπλα απο τον αυτοκινητοδρομο κατω απο την γιαλενη περιφραξη
thnx ρε πελλε !!!
Μια αρσενική νομίζω...
Ματζελλιό! Ένα γαμ...νο τζιάμι 200μ, κάμνει τόση ζημιά!!
Έχω μιαν υποψία ότι στο επόμενο ντέρπι στο ΓΣΠ, εννα την πληρώσουν τα τζιάμια...
μα ζε να παω ζιαμε ρε πανικο τι εν να γινει? επειασα τηλεφωνο παραπανω που 4-5 φορες φετος και τιποτε δεν εγινε
- Breda Pegaso
Οριστε θεμα για το περιοδικο στο επομενο τευχος...! Περκει ανοιξουν τα μαθκια τους!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ