ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

APOLLON_1 έγραψε:"εφερμαρεμου" "φραγγολινα" σήμερα ο μικρός "εντιποσιασεμε" μπορώ να πω ήταν η πρώτη φορα που τον έβγαζα έξω μονο του και δείχνει ότι έχει πολύ δυνατή μούτι και δεν ξέρω άρχισα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πουλήσω αλλα δυστυχώς δεν έχω τις ώρες να του αφιερώσω όπως έκανα με τον απόλλων. πάντως γενικά βλέπω πολύ αυξημένη την "φραγγολινα" φέτος
E3ω ρε που τα σπερμενα μιαν εσυ μιαν ο γιατρος εν να μου τες αναστατοσεται τες "μικρες" μου!
Ε Αρτεμη εν καιρος να φκαλουμε σκοπιες νομιζω γιατι τουτοι οι τυποι εν μες τα χωρκα μας που αλονιζουν :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εγώ ποτιζω τες και ταίζω τες
Ο κατασκευαστής των Κκολούμπια λέει εν έσιης υπόθεση ;)
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Γιατρός έγραψε:Εγώ ποτιζω τες και ταίζω τες
Ο κατασκευαστής των Κκολούμπια λέει εν έσιης υπόθεση ;)
Οπως λαλει και ο rai " μιλουν οι νεκροι;"
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Και ο Γαβαλάς από φυλακή λέει 'το σαπούνι να μου πέσει'
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Γιατρός έγραψε:Και ο Γαβαλάς από φυλακή λέει 'το σαπούνι να μου πέσει'
Τουτο το avatar γιατρε κατι μου θυμιζει!!!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θήραμα από το πρόσφατο μου ταξίδι στην Ιταλία
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:"εφερμαρεμου" "φραγγολινα" σήμερα ο μικρός "εντιποσιασεμε" μπορώ να πω ήταν η πρώτη φορα που τον έβγαζα έξω μονο του και δείχνει ότι έχει πολύ δυνατή μούτι και δεν ξέρω άρχισα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πουλήσω αλλα δυστυχώς δεν έχω τις ώρες να του αφιερώσω όπως έκανα με τον απόλλων. πάντως γενικά βλέπω πολύ αυξημένη την "φραγγολινα" φέτος
E3ω ρε που τα σπερμενα μιαν εσυ μιαν ο γιατρος εν να μου τες αναστατοσεται τες "μικρες" μου!
Ε Αρτεμη εν καιρος να φκαλουμε σκοπιες νομιζω γιατι τουτοι οι τυποι εν μες τα χωρκα μας που αλονιζουν :lol:
ρε μα ήντα "αχονεσε" για εμενα αφού εγώ δεν τι κυνηγό αφού ποτε μου δεν τις κυνήγησα αλλα φέτος καμια tetartoua ένα την χτυπήσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

APOLLON_1 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
ρε μα ήντα "αχονεσε" για εμενα αφού εγώ δεν τι κυνηγό αφού ποτε μου δεν τις κυνήγησα αλλα φέτος καμια tetartoua ένα την χτυπήσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σιγα μην αχοθω κουβεντα να γινεται απλα για μεν νομιζεται οτι ησαστε αδεσποτοι :lol:
btw εχε λιον το νου σου γιατι ζιμεσα παιζουν φινες ...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ξερω "εσκοτοσε" ένα γερουί 1 που τον ήβρα "τσιαμε" πριν 3 μέρες ειπεμου
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Που την απέναντι πλευρά εννοώ από τον δρόμο τζαι δεξιά ( αν εν τζιαμε που νομίζω που επιε ο Πέτρος) λεουν οι παλιοί που κυνηγούσαν τζιμεσα ότι εν η μάνα τους και οτι ηβραν την πιο μεγάλη φίνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ”