ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- Γιατρός
- Full Member
- kypros
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
kypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!

- APOLLON_1
"αμαναμου" κοπελια "ετσιλισεσε" "πουκατο" ρε σωτήρη πρόσεχεkypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!

EPANIEL POWER
- Artemis G.
- Full Member
kypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!
εισαι ωραιος ρε κυπρο.... αν και εν του φιλου μου που την εκατσες τουτο το σχολιο δεν ειναι οτι να νε...ειναι οτι πρεπει....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Αν μεν ειχαν τζιε καμια ψευδοπανολη πανω τους τζιε γυρευκαν τοπο να ψοφισουνAPOLLON_1 έγραψε:"αμαναμου" κοπελια "ετσιλισεσε" "πουκατο" ρε σωτήρη πρόσεχεkypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!![]()
![]()
![]()

Σωτηρακι μου παντα φιλικα .

- sotiris!129
Ε κυπρο μου τα γιαλια που σου εβαλα εν για να τα δεις καλητερα την εικονα εν ζε κουτουρου μεν τα φκελεις 

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Anthimos
- Moderator
[quote="sotiris!129"]Ε κυπρο μου τα γιαλια που σου εβαλα εν για να τα δεις καλητερα την εικονα εν ζε κουτουρου μεν τα φκελεις
[/quote
Ο kypros μια χαρα θωρει μικρε μου φιλε...
Δυστηχως η απειρια σου και τα λιγα θηραματα που εχεις κτυπησει στα λιγα χρονια που κυνηγας σε κανουν να νομιζεις οτι κτυπας περδικοδεινοσαυρους και ενα ππαλαζι φραγκολινας διπλα τους φενεται τερας.......

Ο kypros μια χαρα θωρει μικρε μου φιλε...
Δυστηχως η απειρια σου και τα λιγα θηραματα που εχεις κτυπησει στα λιγα χρονια που κυνηγας σε κανουν να νομιζεις οτι κτυπας περδικοδεινοσαυρους και ενα ππαλαζι φραγκολινας διπλα τους φενεται τερας.......

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- sotiris!129
Μην με αναγκασεται να ανοιξω την αβαταρ μου γιατι μετα θα πειτε οτι το σκυλι εχει μικρο κεφαλι σε σχεση με το σομα του και ειναι δυσμορφια λογο του οτι ειναι ιμιαιμο!
Οπως ειπες και εσυ καποτε

Οπως ειπες και εσυ καποτε
Anthimos έγραψε: ο Σωτηράκης ως τα τωρα εποσταρεν ενα φορτηγο θηραματα με το Μπερεττα.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- APOLLON_1
"εφερμαρεμου" "φραγγολινα" σήμερα ο μικρός "εντιποσιασεμε" μπορώ να πω ήταν η πρώτη φορα που τον έβγαζα έξω μονο του και δείχνει ότι έχει πολύ δυνατή μούτι και δεν ξέρω άρχισα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πουλήσω αλλα δυστυχώς δεν έχω τις ώρες να του αφιερώσω όπως έκανα με τον απόλλων. πάντως γενικά βλέπω πολύ αυξημένη την "φραγγολινα" φέτος
EPANIEL POWER