ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Αν θελεις αγιασμο 50 ευρω να σε κανονισω.... μαλλον ενα θελεις γιατι εσυρεν σου την τουτος ο παρεας σου 

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
εχω 2Rai έγραψε:Συνέχισε να τον βάλλεις μές τις ποταμοσιές και εν να μάθει να βρίσκει και άλλα πράγματα...
Αν θέλεις αντιοφικόν ορό με 100 ευρο μπορώ να σε κανονίσω.
Φιλικά
Rai

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Rai
- Full Member
2 σκύλους μπορεί και να έχεις .Το ίδιο μπορεί και να ισχύει και για τα μπαλάκια μέσα στο παντελόνι σου.sotiris!129 έγραψε:εχω 2Rai έγραψε:Συνέχισε να τον βάλλεις μές τις ποταμοσιές και εν να μάθει να βρίσκει και άλλα πράγματα...
Φιλικά
Rai
Για τους ορούς που σου λέω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- sotiris!129
o θειος Σωτηρης ποτε δεν κανει λαΘος , ειπα 2 ... 2 ΤΕΛΟΣ !Rai έγραψε:2 σκύλους μπορεί και να έχεις .Το ίδιο μπορεί και να ισχύει και για τα μπαλάκια μέσα στο παντελόνι σου.sotiris!129 έγραψε:εχω 2Rai έγραψε:Συνέχισε να τον βάλλεις μές τις ποταμοσιές και εν να μάθει να βρίσκει και άλλα πράγματα...
Φιλικά
Rai
Για τους ορούς που σου λέω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ
-
ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΘΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΝΤΗ ΦΟΡΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΗΠΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΝ ΤΟ ΔΩ.

ΗΠΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΝ ΤΟ ΔΩ.

- sotiris!129
μεν μου φοασε μαστρε, αν ηταν ετσι με τα πραματα που ειδες τοσα χρονια αν τα εβαλες σε video ηταν να μπλοκαρει το φορουμ και να θελει ο Μαρινος 5-6 μερονυχτα να το ξεμπλοκαρει !miky55 έγραψε:ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΑΘΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΝΤΗ ΦΟΡΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΗΠΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΝ ΤΟ ΔΩ.![]()
![]()

- kypros
Re sotiri kofkis? 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- sotiris!129
μα τουτεςkypros έγραψε:Re sotiri kofkis?

εν σε τουτες δαμε με τα 2 κοτσια και το διπλασιο size που τα περτιζια που δυσκολευομαι λιον... γιατι εν τες φορει μες το στομα του Λακη να τες φερει πισω μετα την τουφετσια !

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Anthimos
- Moderator
....'' ππουτ δε κοτ νταουν ".........sotiris!129 έγραψε:μα τουτεςkypros έγραψε:Re sotiri kofkis?![]()
![]()
??? α ρε γατακι οχι απλα κοφκω ΑΛΛΑ οσπου εν εχουν κοτσια και εν στο size του περτικου οπως τουτες που εβαλες εσυ, διω τους 10 λεπτα προβαδισμα + μονο μια χαρτουτσια μες το οπλο...
εν σε τουτες δαμε με τα 2 κοτσια και το διπλασιο size που τα περτιζια που δυσκολευομαι λιον... γιατι εν τες φορει μες το στομα του Λακη να τες φερει πισω μετα την τουφετσια !δεν ξερω και κατα ποσο μπορεις να με καταλαβεις δλδ οχι τπτ αλλο...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin