ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Artemis G. »

εγω να δειτε ενταλος σας νιωθω.... την περσινη σεζον που της κυνηγησαμε με τον αδερφο μου 2-3 εξορμησεις προς το τελος... εκαταλαβα την διαφορα.... οπως λαλει και ο μαστρος οτι και να ναι εν η φερμα.....
οποτε εβλεπα την φερμα εστρινιαζα :lol: :lol:
ετσι σοβαρα αν δεν εκρατουν μπερεττα ηταν να τον σειρνω χαμε και να φκαλο φωτογραφιες.... :lol: :lol: :lol:
Α...! και ακομα κατι.... φετος σκεφ :roll: τουμε να πω καποιου φιλου να μου καμει φυσιγγια που αντι σκαγια , να εχουν μεσα στρασακια.... :D σκεφτητε το και σεις... να πεξετε τον αρσενικο και να τον καμετε πιο ομορφο απο οτι ενει...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:εγω να δειτε ενταλος σας νιωθω.... την περσινη σεζον που της κυνηγησαμε με τον αδερφο μου 2-3 εξορμησεις προς το τελος... εκαταλαβα την διαφορα.... οπως λαλει και ο μαστρος οτι και να ναι εν η φερμα.....
οποτε εβλεπα την φερμα εστρινιαζα :lol: :lol:
ετσι σοβαρα αν δεν εκρατουν μπερεττα ηταν να τον σειρνω χαμε και να φκαλο φωτογραφιες.... :lol: :lol: :lol:
Α...! και ακομα κατι.... φετος σκεφ :roll: τουμε να πω καποιου φιλου να μου καμει φυσιγγια που αντι σκαγια , να εχουν μεσα στρασακια.... :D σκεφτητε το και σεις... να πεξετε τον αρσενικο και να τον καμετε πιο ομορφο απο οτι ενει...
φιλε εισαι σαχλος ! :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αμαν ειπε ο Valentinos οι καλητεροι σκυλοι εν οι brack που ιχνηλατουν γιατι συζητουμε ακομα δεν εκαταλαβα !
ειπεν brack? brack TEΛΟΣ !!!
κατι ξερει παραπανω μας :P
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Δεν εχω πολλες εμπειριες με φραγκολινες αλλα νομιζω ο σκυλλος πρεπει να βαλλει μουτη χαμε για να την σηκωση και να ιχνηλατη πολυ γρηγορα για να μην του βαλλη πολλα μετρα μπροστα τζε να των καθηστερη στα ψευτικα φωλιασματα.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Κοπέλια εμένα ο σκύλος μου που είναι ημίαιμος εσήκωσε μου δυο προχτές αλλά με παραξάνεψε ο τρόπος που το έκανε.Σημειώστε ότι ο σκύλος δεν είχε συναντηθεί ξανά με αυτό το θήραμα και γενικά δεν είναι έμπειρο.
Επιασε μυρωδιά απο ένα σημείο και τον οδήγησε σε ένα κομμάτι χωράφι με ψηλά χόρτα, έψαχνε όπως τον πελλό και σε μια φάση αρχισε να τρέχει γυρω και μέσα σε όλο το χωράφι, σανα και προσπαθούσε να καλύψει όλο το χώρο, και να πηδά με την κεφαλή τεντωμένη προς τα πάνω, για να βλέπει φαντάζομαι.Το αποτέλεσμα ήταν να δώκει πάνω τους και να τις σηκώσει.
Ήταν αντίδραση ενθουσιασμού;ή τακτικής του συγκεκριμμένου σκυλιού;
Ότι και να ήταν πάντως εχάρηκα τον πολλά!! :D :D
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

φίλε, το πιθανότερο είναι το πουλί να έτρεχε μέσα στο χωραφι κάτω που τα χόρτα. Τι σκυλί είναι και τι ηλικία έχει;
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εγω νομιζω τα σκυλια που ιχνιλατουν ,επειδη η φραγκολινα τρεχη παρα να πετα την αντιμετοπιζουν οπως το λαγο που προβουρα,δλδ αυξανουν την ενταση γιατι το θηραμα ποδαρωνη και πισω του αφινη φρεσκα ιχνοι.Το πουλι αφου εχει ενα προβαδισμα προσπαθει να ξεφιγει βουριτο αλλα οταν ο σκυλλος ειναι γρηγορος την αναγκαζη σε πτηση.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Η συμπεριφορα της φραγκολινας μοιαζει με αγριο ορτυκι. Τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα επειδη αρσενικο και θυληκο ειναι συνηθως μαζι και πιθανον να σταυρωσουν το ενα το αλλο μες το ιδιο χωραφι!! Συνηθως το αρσενικο πετασσετε πρωτο και το θυληκο λουφαζει/κρυφει ....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Anthimos έγραψε:Η συμπεριφορα της φραγκολινας μοιαζει με αγριο ορτυκι. Τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα επειδη αρσενικο και θυληκο ειναι συνηθως μαζι και πιθανον να σταυρωσουν το ενα το αλλο μες το ιδιο χωραφι!! Συνηθως το αρσενικο πετασσετε πρωτο και το θυληκο λουφαζει/κρυφει ....
ειδες οτι με σκυλο φερμας δεν καταλαβεις την συμπεριφορα της φραγκολινας :lol: !
το ορτικι μολις σε νιωσει τσουφονει !
η φραγκολινα μολις καταλαβει οτι εισαι στην περιοχη της , πρην καν ο σκυλος πιασει την μαλαη της... τρεχει καμιαν 50-100 μετρα αναποδα που εσενα αρχιζει να κανει σβουρες και 2-3 ψευτοκουτσοματα και μετα στρεφεται κατα πανω σου και πολλες φορες μπορει να περασει ακριβος απο διπλα σου και να βρεθει απο πισω σου αν την βοηθα η βλαστηση ! στα εκπαιδευτικα ως τωρα τα τελευταια 3 χρονια εφκαλα αρκετες φραγκολινες και αλλες στο κυνηγι ... απο αυτες παραπανω που τες μισες μου εκαναν τουτο το κολπο και μονο 1 εκαταφερα να δω που ερκετουν κατα πανω μου οπως την ποντικα μες τα χορτα για να περασει πουπισω μου και να γελασει του σκυλου αλλα τες αλλες φορες ;) απλα εκαρτερουν το σκυλο να καμει κυκλο και να στραφει πισω και να την φκαλει σχεδον που ζιαμε που επειασε την μαλαη!
α και Ανθημε , αν το αρσενηκο καμει 100 μετρα δρομο και 5-10 λεπτα να το φκαλεις το θυλικο θα καμει 200+ μετρα με ποιο δυσκολη ιχνηλασια και ξεφολιασμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ”