οποτε εβλεπα την φερμα εστρινιαζα

ετσι σοβαρα αν δεν εκρατουν μπερεττα ηταν να τον σειρνω χαμε και να φκαλο φωτογραφιες....

Α...! και ακομα κατι.... φετος σκεφ

φιλε εισαι σαχλος !Artemis G. έγραψε:εγω να δειτε ενταλος σας νιωθω.... την περσινη σεζον που της κυνηγησαμε με τον αδερφο μου 2-3 εξορμησεις προς το τελος... εκαταλαβα την διαφορα.... οπως λαλει και ο μαστρος οτι και να ναι εν η φερμα.....
οποτε εβλεπα την φερμα εστρινιαζα![]()
![]()
ετσι σοβαρα αν δεν εκρατουν μπερεττα ηταν να τον σειρνω χαμε και να φκαλο φωτογραφιες....![]()
![]()
![]()
Α...! και ακομα κατι.... φετος σκεφτουμε να πω καποιου φιλου να μου καμει φυσιγγια που αντι σκαγια , να εχουν μεσα στρασακια....
σκεφτητε το και σεις... να πεξετε τον αρσενικο και να τον καμετε πιο ομορφο απο οτι ενει...
Αμαν ειπε ο Valentinos οι καλητεροι σκυλοι εν οι brack που ιχνηλατουν γιατι συζητουμε ακομα δεν εκαταλαβα !Artemis G. έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδες οτι με σκυλο φερμας δεν καταλαβεις την συμπεριφορα της φραγκολιναςAnthimos έγραψε:Η συμπεριφορα της φραγκολινας μοιαζει με αγριο ορτυκι. Τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα επειδη αρσενικο και θυληκο ειναι συνηθως μαζι και πιθανον να σταυρωσουν το ενα το αλλο μες το ιδιο χωραφι!! Συνηθως το αρσενικο πετασσετε πρωτο και το θυληκο λουφαζει/κρυφει ....