πανικος έγραψε:οχι δεν ειμαι σιγουρος ας μας πει καποιος σιγουρα.το ιδιο και για μελισσοφαγους αφου προχθες καποιοι εγραψαν οτι επιτρεπονται.
Αν δεν κανω λαθος το κοινο σπουργιτι στο Ηνωμενο Βασιλειο εχει μειωθει ο αριθμος του δραματικα, οπως και σε αλλες πολλες χωρες !
ολα τα θηρευσιμα ειδοι αναγραφωνται στο χαρτη Κυνηγιου ... τπτ περισοτερο τπτ λιγοτερο
πανικος έγραψε:οχι δεν ειμαι σιγουρος ας μας πει καποιος σιγουρα.το ιδιο και για μελισσοφαγους αφου προχθες καποιοι εγραψαν οτι επιτρεπονται.
Αν δεν κανω λαθος το κοινο σπουργιτι στο Ηνωμενο Βασιλειο εχει μειωθει ο αριθμος του δραματικα, οπως και σε αλλες πολλες χωρες !
ολα τα θηρευσιμα ειδοι αναγραφωνται στο χαρτη Κυνηγιου ... τπτ περισοτερο τπτ λιγοτερο
πανικος έγραψε:ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ.ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥς
ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΞΑ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
...βραστα ρε πανικο μου???βαλτα πας την φουκου...εχε ετοιμο ενα κουππι με κρασι κοκκινο,2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο,2 κουννες σκορδου και μια φετα λεμονι...να τα αλοιφκεις συνεχεια κατα τη διαρκεια του ψησιματος...το ιδιο και με τις φασσες μονο που στις φασσες βαλε μεσα τους 1/4 κρεμμυδι η ενα κομματι μηλο(για να μεν στεγνωνει) μαζι με μια φετα ψιλοκκομενη λεμονι...
πανικος έγραψε:ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ.ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥς
ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΞΑ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
...βραστα ρε πανικο μου???βαλτα πας την φουκου...εχε ετοιμο ενα κουππι με κρασι κοκκινο,2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο,2 κουννες σκορδου και μια φετα λεμονι...να τα αλοιφκεις συνεχεια κατα τη διαρκεια του ψησιματος...το ιδιο και με τις φασσες μονο που στις φασσες βαλε μεσα τους 1/4 κρεμμυδι η ενα κομματι μηλο(για να μεν στεγνωνει) μαζι με μια φετα ψιλοκκομενη λεμονι...
πανικος έγραψε:ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ.ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥς
ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΞΑ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
...βραστα ρε πανικο μου???βαλτα πας την φουκου...εχε ετοιμο ενα κουππι με κρασι κοκκινο,2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο,2 κουννες σκορδου και μια φετα λεμονι...να τα αλοιφκεις συνεχεια κατα τη διαρκεια του ψησιματος...το ιδιο και με τις φασσες μονο που στις φασσες βαλε μεσα τους 1/4 κρεμμυδι η ενα κομματι μηλο(για να μεν στεγνωνει) μαζι με μια φετα ψιλοκκομενη λεμονι...
ΚΑΜΝΩ ΤΑ ΚΑΙ ΟΦΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.ΤΕς ΦΑΣΣΕς ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΤΕς ΕΚΑΜΑ ΟΦΤΕς ΠΟΤΕ.ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩς ΛΕΣ?ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ
..ναι!!!το κρεμμυδι η το μηλο μπαινει μεσα για να κρατα υγρασια...κανε και το μαγικο πολτο που σου ειπα...ανακατωσε τον καλα και να τις αλοιφκεις συνεχεια...τα πρωτα 5 λεπτα βαλτες χαμηλα στη φωθκια και μετα ψηλα και περιμενε κανενα 45λεπτο να ψηθουν καλα...καθε λιο ομως να αλοιφκεις...!!!ε μελι οι γεριμες...!!!!!
περνούμε τα τρυγωνια στην σουβλα κ τα βαζουμε ψηλα στην φουκού..Όταν αρχίσει να στάζει η μιλλούα βαζουμε τους καμποσο άλας κ λίγο αλευρούι να καπηρώσει η μιλλούα τους..Μην τα αφήσετε να ξεροψηθούν..
Τρυγωνια με λαχανικα
5 τρυγωνακια ανοιγμενα στην μεση
Φασολακι/κουνουπιδι/κρεμιδι/πρασο/καροτο/πατατα ολα ψιλοκομμενα
Ελαιολαδο/κρασι/νερο
Ανοιγουμε τα τρυγωνια απο την μεση και τα αλατοπιπερονουμε + σκορδο αλεσμενο
τα σοταρουμε σε δυνατη φωτια για 5-10 λεπτα μεχρι να παρουν χρωμα τα τρυγωνια μας , τα σβηνουμε με κοκκινο κρασι οπου και χαμηλωνουμε την φωτια για περιπου αλλα 10 λεπτα
Προσθετουμε τις πατατες και περιμενουμε ακομα 10 λεπτα μεχρι να παρουν και αυτες λιγο χρωμα
και μετα βαζουμε τα λαχανικα μας μαζι με ενα ποτηρι νερο , σκεπαζουμε την κατσαρολα μας και περιμενουμε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.