τα καρβουνα του μερακλη!!!
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
ατε να ξεκινησουμε σιγα σιγα!εν σωννω να φαω αλλο και ξεκινησαν κ οι παρενεργιες συρνω εδαφους αερος..νομιζω βαλει και λιο μελι μεσα η γιαγια το στιφαδο της παντα εν παιζεται
- Captain theodoros
- Δημοσιεύσεις: 1716
- Εγγραφή: 01 Ιούλ 2011, 07:45
- Τοποθεσία: ΜΗΛΕΣΙ !
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- LOUIS SETTER
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 583
- Εγγραφή: 18 Αύγ 2011, 13:08
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 112
- Εγγραφή: 24 Οκτ 2010, 18:25
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
Captain πες μας τη συνταγη και ερχονται Χριστουγεννα και ο παππους περιμενει μεζε!! 

Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
- Captain theodoros
- Δημοσιεύσεις: 1716
- Εγγραφή: 01 Ιούλ 2011, 07:45
- Τοποθεσία: ΜΗΛΕΣΙ !
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
Λεβέντες μου σας αγαπώ




<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 36
- Εγγραφή: 16 Νοέμ 2012, 17:29
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
Κοπελλια καλησπερα μανιταρκα της βανουκας ξυδατα πως τα καμνουμε βραζζουμεν τα λιο η απευθειας οπως ενι μες το ξυδι?
- giorgos80
- Δημοσιεύσεις: 1000
- Εγγραφή: 20 Σεπ 2010, 10:33
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
βαλε νερο να βρασει μολις χογλασει σβηστο βαρτα μεσα 1 λεπτο.στραγγιστα και αφηστα να κρυωσουν.βαρτους ξυδι και λιγο κρασι,που πανω τελεια βαλε λιγο λαδι καλο και 5-6 κοκκους αρτηματα και εισαι κομπλε.αν θες στο νερο βαλε και αλατι
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 77
- Εγγραφή: 07 Δεκ 2012, 11:03
για τους μερακλήδες των μανιταριών
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέττες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέττες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρή μάτσα μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λεμόνι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Σβήνουμε την φωτιά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμ
Καλή Όρεξη!
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέττες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέττες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρή μάτσα μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λεμόνι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Σβήνουμε την φωτιά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμ
Καλή Όρεξη!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 646
- Εγγραφή: 17 Αύγ 2010, 14:10
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
ΚΟΛΟΚΑΣΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ
κολοκασι κομενο σε φεττες τα αλατοπιπερονουμε και τα τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο τα βαζουμε στο τζακι για κανενα 20λεπτο , οταν ψηθει του βαζουμε λιγο λαδι καλο και τραβουμε τη μπουκαλα του κρασιου κοντα και ξεκινουμε .
κολοκασι κομενο σε φεττες τα αλατοπιπερονουμε και τα τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο τα βαζουμε στο τζακι για κανενα 20λεπτο , οταν ψηθει του βαζουμε λιγο λαδι καλο και τραβουμε τη μπουκαλα του κρασιου κοντα και ξεκινουμε .

- marinos.a
- Site Admin
- Δημοσιεύσεις: 1804
- Εγγραφή: 24 Αύγ 2010, 10:55
- Τοποθεσία: Λευκωσία
Re: Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
Εν που τα αγαπημένα μου μεζεκλικιαΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΚΟΛΟΚΑΣΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ
κολοκασι κομενο σε φεττες τα αλατοπιπερονουμε και τα τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο τα βαζουμε στο τζακι για κανενα 20λεπτο , οταν ψηθει του βαζουμε λιγο λαδι καλο και τραβουμε τη μπουκαλα του κρασιου κοντα και ξεκινουμε .
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum