3 ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ
10 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΕΡΕΜΜΥΔΙΑ(ΜΕΤΡΙΑ)
1/2 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ
1/4 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΝΙΑΚ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ,ΣΚΟΡΔΟ,ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ Η ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ.
ΤΙ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ,ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ) ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 50 ΛΕΠΤΑ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΙΠΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΚΡΑΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ

Υ.Γ SILVER PIGEON S ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ
