
ΣΥΝΟΛΟ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΛΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ(ΣΚΟΡΔΟ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ,ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ)ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ Η ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ.... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.. ΑΛΑ ΚΡΙΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΛΑ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ.
ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΚΙΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ....
Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ.......ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ Η 1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΑΓΓΛΙΚΗ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΕΜΟΝΙ...ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ....
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ
