Κατασκευή Κλουβιού
-
- Full Member
Κατασκευή Κλουβιού
Ρε παιδεία εκαμα ενα κλουβι σχετικα μεγαλο και θελω να βαλω μεσα πουλια. Μπορειτε να μου πειτε τη να βαλω?
-
- Full Member
Re: Κατασκευή Κλουβιού
Σκεφτουμε να βαλω ορτυκια αλλα αμαν γεννησουν μπορω να τα ξαπωλησω στην φυση?
-
- Full Member
εγω παντος προτιμω περδικια.. 

Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
-
- Full Member
Eyxaristo file gia tin idea sou pisteuo ine kalitera ta perdikia giati einai prosarmosmena sto klima tis kiprou kai den 8a exoun provlima. 

-
- Full Member
και αλλο να τα ακουης να κακκαριζουν το προι τα περτιτζια και αλλο τα ορτυκια
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
-
- Full Member
E nai re file eshis dikaio

- beretta682
- Full Member
Πρώτα απόλα σε καλωσορίζω στο φόρουμ. Tζαιγώ σκέφτουμαι να φέρω κανένα πουλλί σπίτι τζαξ σκέφτουμαι για ορτύκια. Το κακόν τους εν οτι εν εκκολάπτουν τα αφκά τους εκτός αν τα πιάσεις άγρια. Εν να χρειάζεσαι μηχανούα για να τα ξυπουλιάζεις
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
Φιλε καλοσορισες και καλα Χριστουγεννα!!!
Τι διαστασεις ειναι το κλουβι σου και ποσα περιπου πουλια σκευτεσε να τοποθετησεις???
Τι διαστασεις ειναι το κλουβι σου και ποσα περιπου πουλια σκευτεσε να τοποθετησεις???
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΕΝΔΙΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΩΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΞΥΔΑΤΑ.antonispointer έγραψε:εγω παντος προτιμω περδικια..
+ οτι τα κινα ορτικια ΔΕΝ επιβιονουν στην φυση δεν εχουν καμεια απολιτος σχεση με τα ορτικια της αποδημιας δεν πετουν σχεδον καθολου και δεν θα ζησουν περισοτερο απο 1 μερα! οπως ειπα ο κυριος Μιχαλης κανουν μονο για αυγα ξυδατα!miky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΕΝΔΙΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΩΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΞΥΔΑΤΑ.antonispointer έγραψε:εγω παντος προτιμω περδικια..
οσο για τα περδικια δεν στο συνηστο φιλε εν η κουβεντα που ακουεις "πελα εν ειχες πελα εν να αγκονιστης"
δοκιμασε με ορτικια καλιτερα που εχει αρκετα ειδη και ειναι και νομιμα!