ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από πανικος »

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩς ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡ@@@ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑΤΕς ΠΟΥΤ@@ΑΡΧ@#@@ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΚΚΙΝΟΝΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ 16 ΛΑΓΟΥΣ 18 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟς ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΕΣ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ :?:
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ :| :evil:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

Δημοσίευση από admin »

Φίλε πολύ σωστά τα λές να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί απο όλους. Τώρα κάποια πράγματα κάποιοι τα θεωρούν σωστά και κάποιοι λάθος. Είναι απόψεις αυτές.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

πανικος έγραψε:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩς ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡ@@@ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑΤΕς ΠΟΥΤ@@ΑΡΧ@#@@ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΚΚΙΝΟΝΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ 16 ΛΑΓΟΥΣ 18 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟς ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΕΣ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ :?:
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ :| :evil:
+100000
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

φιλε πανικο με ολο το σεβασμο

αλλα καποιος με κυνηγετικη παιδεια και σκεπτομενος με σεβασμο απεναντι στο θηραμα και γενικα σε οτι εχει να καμει με το κυνηγι μας δεν θελει και πολλα για να καταλαβει αν ειναι λαθος ή σωστο..

εδω δεν εχει να κανει ουτε με κοκκινοχ..ουτε με παφιτες ουτε με λευκ...

εδω ειναι θεμα διαχειρισης...
μπραβο τους και συγχαριτηρια στον οποιονδηποτε μερακλη καταφερνει να βγαλει σκυλια τρατες...ομως σκεφτου αν στην συγγεκριμενη περιοχη παιξεις 10 15 λαγους σκεφτου ποση ζημια κανεις στην εν λογω περιοχη..δεν παμε για το κρεας δηλαδη αν παιξουμε 1-2-3 λαους εν θα γελασουμε δεν θα καμουμε το κεφι μας...αν το θεσουμε μαθηματικα το θεμα αν καρπωθεις 2 απο τους 16 λαγους σημαινει οτι θα εχεις να παιζεις θηραμα για ακομα 8 εξορμησεις..και εκτος αυτου δινεις το δικαιωμα και σε αλλους συνκυνηγους να καρπωθουν θηραμα...

το να βαζεις στοιχηματα κατι χιλιαδες κατω στο τραπεζι για το ποιος θα παιξει τους πιο πολλους τοτε ξεφευγουμε απο την απλοτητα και την αγνοτητα του κυνηγιου..
Άβαταρ μέλους
'petros'

Α και κατι αλλο πες ο οποιοσδηποτε απο εμας παει στο κυνηγι και η τυχη τον ευνοησει και κτυπησει 2 λαγους ως τες 9 και κατα τη διαρκεια της μερας βρεθει με λαγο ( που δεν προκειται να φυγει να παει σπιτι γιατι πηρε τους λαγους που δικαιουται αντιθετος θα φκαλουν φτερα τα ποδκια του οσο κουρασμενος και εαν ειναι) δεν θα τον κτυπησει και θα του πει που εφτομαδας ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα μπραβο του :!: :!:
Εγω προσωπικα θα τον κτυπουσα και τον 3ο και τον 4ο εαν εβρισκα και οποιος θελει ας με κατακρινει...
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καρτερα φετος να εβρω τον 1 ζε μετα σκεφτομε τον 3 και 4 :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
'petros'

Φιλε ειναι και θεμα τυχης αλλα εαν σου τυχει αυτο που αναφερα τι θα εκανες???? :?:
sotiris!129

ακριβος γιαυτο που σου λαλο επιδη εν θεμα τυχης !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

'petros' έγραψε:Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα
Εγώ δεν θα τους χτυπούσα.
Μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με αλλού είδους θηράματα να χτυπήσω αυτά που δικαιούμαι και να σταματήσω.
Μου έχει τύχει και με πέρδικες πρόπερσι να παίξω 5 πρώτη Κυριακή τζαι να τον διπλώσω.

Τζαι μάλιστα ικανοποιεί με να το καμνω διότι νιώθω οτι εχω αυτοέλεγχο και δεν καταντώ σαν εκείνους τους κυνηγούς που λαλούν οι άλλοι οτι είμαστε.

απο την αλλη, ο καθένας απο το δώμα του όπως θελει κατεβαίνει
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

marinos.a έγραψε:
'petros' έγραψε:Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα
απο την αλλη, ο καθένας απο το δώμα του όπως θελει κατεβαίνει
ρε Μαρινο μα ζινο το παπαγαλο ακομα να τον φιις???
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”