ανέκδοτα περί κυνηγίου
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ανέκδοτα περί κυνηγίου
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν με έκπληξη το Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.
Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πώς βρέθηκες εδώ?
Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα από χθες το βραδάκι.
Και πως έγινε αυτό, του λένε.
Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε:
Κάνε ότι γουστάρεις!!!
Να ʽμαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν με έκπληξη το Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.
Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πώς βρέθηκες εδώ?
Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα από χθες το βραδάκι.
Και πως έγινε αυτό, του λένε.
Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε:
Κάνε ότι γουστάρεις!!!
Να ʽμαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Re: ανέκδοτα περί κυνηγίου

Δύο κυνηγοί βαδίζουν αμέριμνοι σ΄ έναν ερημικό δρόμο, όταν τους πλησιάζει ένας χωροφύλακας και ζητά τις άδειες του κυνηγιού. Τότε ο ένας από τους δύο το βάζει ξαφνικά στα πόδια. Ο χωροφύλακας τον καταδιώκει και όταν καταφέρνει τελικά να τον πιάσει στην κορυφή του λόφου, του ζητά με έντονο ύφος την άδειά του. Τότε ο κυνηγός βγάζει από την τσέπη την άδειά του και πρόθυμα του τη δείχνει.
- Μα γιατί άνθρωπέ μου το'' βαλες στα πόδια αφού έχεις άδεια; ρώτησε ο χωροφύλακας εκνευρισμένος.
- Γιατί δεν είχε άδεια ο σύντροφός μου...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δύο φίλοι κυνηγοί συναντιούνται κάθε Κυριακή βράδυ σε ένα κοινό καφενείο. Τι χτύπησες λέει ο ένας στον άλλο. Απαντά ο δεύτερος. Μια αρκούδα , τρία αγριογούρουνα και 5 ελάφια, εσύ; Τίποτα απαντάει ο άλλος . Αυτο συνέβαινε για αρκετό καιρό ώσπου μια μέρα λέει ο ένας κυνηγός στον συνάδελφο του. Ρε φίλε πές μου κανένα μυστικό να πάρω και εγώ κάποιο ζώο σπίτι γιατί η γυναίκα μου δέν με πιστεύει ότι πάω κυνήγι την Κυριακή, νομίζει ότι έχω φιλενάδα. Ο άλλος γέλασε και του λέει' Να σου πώ τι να κάνεις να πέξεις μια αρκούδα, άκου προσεκτικά, θα πάς στο βουνό εκεί που τελειώνει το δάσος και θα γυρέψεις να βρείς μια τρύπα στο βουνό. Εκεί κάνουν τις φωλιές τους. Τότε θα βάλεις το κεφάλι σου μέσα στην τρύπα και θα φωνάξεις ουουουουου και ξανά ουουου, θα σου κάνει και αυτή πίσω ουου ουου ουου και τότε θα δείς δύο άσπρα πράγματα να έρχονται γρήγορα και με βία κατα πάνω σου. Σημάδεψε ανάμεσα στα δύο φωτεινά της μάτια και πυροβόλα η αρκούδα θα σωριαστέι. ' Ο άλλος όλο χαρά περίμενε πώς και πώς να έρθει η Κυριακή. Μετά απο 2-3 βδομάδες ο κυνηγός που πήγε για να παίξει αρκούδα δέν ερχόταν πλέον στο καφενείο , ανύσηχος ο φίλος του πήγε απο το σπίτι του. Χτυπάει την πόρτα και ανοίγει η γυναίκα του βουτηγμένη στο κλάμα. ΄Πού είναι ο άντρας σου ρωτάει ο κυνηγός΄'Στην εντατική απαντάει εκείνη και ξεσπάει σε λυγμούς΄' Πάει λοιπόν ο κυνηγός στο νοσοκομείο και βρίσκει τον φίλο του διασωληνομένο να παλέυει για την ζωή του. ' Φίλε μου τι ΄έπαθες του λέει' Πήγες για αρκούδες και ο άρρωστος ανταποκρίνεται με ένα γνέψιμο του κεφαλιού. Ξαναρωτάει ο άλλος βρήκες την σπηλιά στο βουνό; και πάλι γνέφει με το κεφάλι ο άρρωστος. Τις έκανες ουου ουου ουου και πάλι γνέφει ναι ο άρρωστος, σου έκανε και εκείνη ουου ουου; ναι απαντάει πάλι ο άρρωστος. Είδες τα δύο φωτεινά της μάτια να έρχονται κατα πάνω σου; ρωτά ο κυνηγός ναι του γνέφει ο άλλος Πυροβόλησες; ρωτά με αγωνία ο κυνηγός ναι γνέφει ο άλλος έ τότε τι έγινε. Τότε ο άρρωστος βάζει όλη του την δύναμη βγαζει την μάσκα οξυγόνου και του λέει με αδύναμη φωνή. ' Με πάτησε το τρένο ρε μ....'
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Ο ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ
ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΛΟ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΛΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.-ΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ?ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΝΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΙΣΤΟΥ ΤΟΝ.ΟΚ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕΝ ΤΟΝ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΡΕΣΕΕΙ Ο ΜΑΚΡΙΝΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΞΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ...ΤΣΑΚ ΕΚΟΨΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ....ΑΜΑΝΑΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ? ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΤΟΥ ΤΟ.ΚΟΦΚΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ,ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΙΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΡΕΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ...ΤΣΑΚ ΕΠΙΑΝ ΤΟ ΦΤΙΝ ΤΟΥ Η ΠΠΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ 3 ΕΣΕΝΑ 4 ΚΟΦΚΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ,ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΚΥΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΣΙΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ... ΕΤΣΙ ΕΜΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ 3.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΚΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ 1.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΝ ΕΚΑΜΝΑΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΒΟΛΟ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΣΑΚ ΕΦΚΑΛΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ....ΕΜΑΡΑΖΟΣΑΝ ΕΝΕΒΡΙΑΣΑΝ ΕΣΚΕΦΤΟΥΝΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΠΙΑΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΝ ΤΖΑΙ ΚΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!1
ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΛΟ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΛΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.-ΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ?ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΝΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΙΣΤΟΥ ΤΟΝ.ΟΚ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕΝ ΤΟΝ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΡΕΣΕΕΙ Ο ΜΑΚΡΙΝΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΞΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ...ΤΣΑΚ ΕΚΟΨΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ....ΑΜΑΝΑΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ? ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΤΟΥ ΤΟ.ΚΟΦΚΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ,ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΙΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΡΕΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ...ΤΣΑΚ ΕΠΙΑΝ ΤΟ ΦΤΙΝ ΤΟΥ Η ΠΠΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΛΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ 3 ΕΣΕΝΑ 4 ΚΟΦΚΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ,ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΚΥΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΣΙΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ... ΕΤΣΙ ΕΜΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ 3.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΚΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΜΑΤΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ 1.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΝ ΕΚΑΜΝΑΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΒΟΛΟ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΣΑΚ ΕΦΚΑΛΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ....ΕΜΑΡΑΖΟΣΑΝ ΕΝΕΒΡΙΑΣΑΝ ΕΣΚΕΦΤΟΥΝΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΠΙΑΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΝ ΤΖΑΙ ΚΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!1
- Beretta
- Full Member
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- "Χρήστο, έχεις δύο επιλογές" του λέει, "ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ."
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμάει τη ζωή οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα . Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί. Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- "Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο," του λέει το γκρίζλι,
"Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ."
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- "Παραδέξου το, Χρήστο", του λέει η αρκούδα "δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;"
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- "Χρήστο, έχεις δύο επιλογές" του λέει, "ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ."
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμάει τη ζωή οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα . Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί. Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- "Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο," του λέει το γκρίζλι,
"Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ."
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- "Παραδέξου το, Χρήστο", του λέει η αρκούδα "δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;"
-
- Full Member
βλεπει ενας κυνηγος τον σκυλλο καπιου συνκυνηγου του και τον ρωτα
-οραιος ο σκυλλος σου α!! φενετε πολλα καλος ,κε ρωτα .Τι επιαεν ως τωρα??
απαντα του ο δικος μας ΤΣΙΒΙΤΖΙΑ
-οραιος ο σκυλλος σου α!! φενετε πολλα καλος ,κε ρωτα .Τι επιαεν ως τωρα??
απαντα του ο δικος μας ΤΣΙΒΙΤΖΙΑ

- XS^PRESTIGE
- Full Member
-
- Full Member
ηταν 3 κυνηγοι και σηζυτουσαν για το θυραμα που ειχαν πιασει...
λαλει ο πρωτος ρε κοπελια εγω εκοψα ενα σμινος που στρουθους εσιρα μια με τον σηιπετο τζε επεσαν 4....ε χαρας το πραμα λαλει ο δευτερος,εγω λαλει ο δευτερος σαν επερπατουσα εσικοστικαν που μπροστα 42 περτιτζοι εσιρα μια με τον σηιπετο μου τζε επεσαν 36 ρε πελε...εντα λαλει ο τριτος ισαστεν τζε οι 2 καλοι,εγω λαλει εφκαλεν μου ο σηιλος ενα λαο εγιρισεν μου τον γυρο που τον θαμνο συρνω του 2.φεφκει μου 3ανα γυριζει μου τον ο σηιλος μου γιρο που τον θαμνο ξανα συρνω του ξανα φεφκει μου ξανα γιριζει μου τον ο σηιλος σιρνο του ακομα 2 ξανα φεφκει μου τζε ξανα φερνει μου τον ο σηιλος ξανα σιρνο του ε κανι ρε κουμπαρε λαλει ο δευτερος ποσες φορες ενα σου τον γιρισει ο σηιλος?ρε φιλε οσπου να λιανεις τους περτικους εγω ειναι αξιος να φακω τον λαο γιρο που τον θαμνο ωςτα αυριο....
λαλει ο πρωτος ρε κοπελια εγω εκοψα ενα σμινος που στρουθους εσιρα μια με τον σηιπετο τζε επεσαν 4....ε χαρας το πραμα λαλει ο δευτερος,εγω λαλει ο δευτερος σαν επερπατουσα εσικοστικαν που μπροστα 42 περτιτζοι εσιρα μια με τον σηιπετο μου τζε επεσαν 36 ρε πελε...εντα λαλει ο τριτος ισαστεν τζε οι 2 καλοι,εγω λαλει εφκαλεν μου ο σηιλος ενα λαο εγιρισεν μου τον γυρο που τον θαμνο συρνω του 2.φεφκει μου 3ανα γυριζει μου τον ο σηιλος μου γιρο που τον θαμνο ξανα συρνω του ξανα φεφκει μου ξανα γιριζει μου τον ο σηιλος σιρνο του ακομα 2 ξανα φεφκει μου τζε ξανα φερνει μου τον ο σηιλος ξανα σιρνο του ε κανι ρε κουμπαρε λαλει ο δευτερος ποσες φορες ενα σου τον γιρισει ο σηιλος?ρε φιλε οσπου να λιανεις τους περτικους εγω ειναι αξιος να φακω τον λαο γιρο που τον θαμνο ωςτα αυριο....

-
- Full Member
αληθινη κουβεντα:
μεσα στον καφενε μετα την σεζον του κυνηγιου.
- ρε κουμπαρε πως τα επιε φετος το κυνηγι?
- μια χαρα ρε κουμπαρε δοξα σι ο Θεος εφορτοθηκαμε.
- μπραβο κουμπαρε, θελεις να πεις ποσους λαους επεξες φετος εσυ και η παρεα σου.
- 99 κουμπαρε μου 99 κομμαθκια
- ε καλα ρε κουμπαρε γιατι εν μου λαλεις 100 ρε κουμπαρε και λαλεις 99??
- ε καλα ρε κουμπαρε για 1 λαο να πω ψεματα?? τα μαυρογεριμα

μεσα στον καφενε μετα την σεζον του κυνηγιου.
- ρε κουμπαρε πως τα επιε φετος το κυνηγι?
- μια χαρα ρε κουμπαρε δοξα σι ο Θεος εφορτοθηκαμε.
- μπραβο κουμπαρε, θελεις να πεις ποσους λαους επεξες φετος εσυ και η παρεα σου.
- 99 κουμπαρε μου 99 κομμαθκια
- ε καλα ρε κουμπαρε γιατι εν μου λαλεις 100 ρε κουμπαρε και λαλεις 99??
- ε καλα ρε κουμπαρε για 1 λαο να πω ψεματα?? τα μαυρογεριμα

-
- Full Member