Καλυτερη μαρκα δεντροκοπτικη - αλυσοπριονο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Καλυτερη μαρκα δεντροκοπτικη - αλυσοπριονο

Δημοσίευση από Laurona »

Καλησπεριζω την παρεα

Ο χειμωνας εχει αρχισει σιγα σιγα να κανει την εμφανιση του και ειδικα οσοι μενουμε σε χωρια αρχισαμε να τον νιωθουμε.

Χειμωνας για μενα συνεπαγεται τζακι, καλη παρεα, κοκκινο κρασι η ζιβανα και τσιμπιμα :lol:

Για το τζακι ομως θελουμεν και ξυλα :lol: Το οικολογικο εν καμνει για ψημαν :lol:

Μεχρι τωρα δανειζομουν μηχανη, τωρα σχεδιαζω να παρω μιαν δικη μου, :)

Γιαυτο θα παρακαλουσα να πει ο καθε ενας γνωστης ποια μαρκα προτιμα, και γιατι γιατι επικρατει χαος στο παζαρι.

Μεχρι τωρα απο την δικη μου ερευνα οι καλυτερες ειναι η Στιλ και Χασβαρνα( εαν προφερετε ετσι στο Ελληνικα)

Τι λετε εσεις παιδια?

Την Μακαλω την δουλεψα, αλλα ηταν πολυ προβληματικη, ισως επειδη ηταν 20 χρονων :lol: Παντως φαινετε οτι εχει χασει εδαφος :lol:

Επεισης εαν ειναι δυνατο ας περιοριστουμε στις βενζινοκινητες και οχι στις ηλεκτρικες μηχανες :)

Ακουω οτι και η Μακιτα εχει μπει δυναμικα στο παζαρι τον δεντροκοπτικων με μια νεα συνεργασια που εκανε.

Ακουω τις γνωμες σας :)

Σωτηρη, βαλλω το κρασιν, το τζακιν, και το μπουζουκιν, βαρτες τζικλουες τζιε τα ξυδατα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Καλυτερη μαρκα δεντροκοπτικη - αλυσοπριονο

Δημοσίευση από marinos.a »

οι Dolomar από οτι ακούω ειναι καλές μηχανές επίσης.

Πάντως να ξέρεις οτι ισχύει το οτι πληρώσεις παίρνεις.

Εγω εχω μια Power Plus Κινέζικη με oregon αλυσίδα που τη χρησιμοποιώ 4-5 φορές το χρόνο και είναι μια χαρουλλα.
Si vis pacem, para bellum
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Εγω ειμαι υπερ της stihl

φυσικα και οι husqvarna εν καλες αποτι ακουω dolmar -makita παλε εν καλες, αλλα και εδω εν λλιον οπος τον σιεπεττον αμαν τζινος που την κρατει ξερει να την δουλεψει σωστα και με ασφαλεια τοτε ολα καλα. :D
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΕΓΩ ΠΑΙΘΚΙΑ ΖΗΛΕΥΚΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA.
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΕΚΕΙ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΜΕΝ ΠΑΙΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΩΣΕΙ.
ΕΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΗΚΟΤΗΤΑΣ :twisted:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

1000 LIKE απο μενα
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Laurona έγραψε:Καλησπεριζω την παρεα

Ο χειμωνας εχει αρχισει σιγα σιγα να κανει την εμφανιση του και ειδικα οσοι μενουμε σε χωρια αρχισαμε να τον νιωθουμε.

Χειμωνας για μενα συνεπαγεται τζακι, καλη παρεα, κοκκινο κρασι η ζιβανα και τσιμπιμα :lol:

Για το τζακι ομως θελουμεν και ξυλα :lol: Το οικολογικο εν καμνει για ψημαν :lol:

Μεχρι τωρα δανειζομουν μηχανη, τωρα σχεδιαζω να παρω μιαν δικη μου, :)

Γιαυτο θα παρακαλουσα να πει ο καθε ενας γνωστης ποια μαρκα προτιμα, και γιατι γιατι επικρατει χαος στο παζαρι.

Μεχρι τωρα απο την δικη μου ερευνα οι καλυτερες ειναι η Στιλ και Χασβαρνα( εαν προφερετε ετσι στο Ελληνικα)

Τι λετε εσεις παιδια?

Την Μακαλω την δουλεψα, αλλα ηταν πολυ προβληματικη, ισως επειδη ηταν 20 χρονων :lol: Παντως φαινετε οτι εχει χασει εδαφος :lol:

Επεισης εαν ειναι δυνατο ας περιοριστουμε στις βενζινοκινητες και οχι στις ηλεκτρικες μηχανες :)

Ακουω οτι και η Μακιτα εχει μπει δυναμικα στο παζαρι τον δεντροκοπτικων με μια νεα συνεργασια που εκανε.

Ακουω τις γνωμες σας :)

Σωτηρη, βαλλω το κρασιν, το τζακιν, και το μπουζουκιν, βαρτες τζικλουες τζιε τα ξυδατα :lol:
ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΤΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε έχω μια stihl και μια makita, η πρώτη εν 5 χρονών και ειμαι πολλά ευχαριστημένος, η δεύτερη είναι 2 χρονών και επίσης πολλά ευχαριστημένος. πάντος σε όσους εσύστησα την makita ως τωρά εν έχουν κανένα παράπονο.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Rai έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΘΚΙΑ ΖΗΛΕΥΚΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LAURONA.
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΕΚΕΙ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....
ΚΑΙ ΜΕΝ ΠΑΙΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΩΣΕΙ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΕ ΤΣΙΑΚΚΟ ΝΑ ΕΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ . ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΙΛΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ ΕΝΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΕΣΑΙ .
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ .
ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΤΑ .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

LOUIS SETTER έγραψε:
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΕ ΤΣΙΑΚΚΟ ΝΑ ΕΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ . ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΙΛΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ ΕΝΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΕΣΑΙ .
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ .
ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΤΑ .
ΔΕΝ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ.ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΚΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Rai έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΤΑ .
ΔΕΝ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ.ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΚΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ , ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”