ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
-
- Full Member
ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ρε κοπελια επειδη ενιξερω..καθε ποσο τζαιρο φκενει νεο περιοδικο? 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
κάθε κυνηγετική σεζόν Φάσσα-Πέρδικα λαγός-ΤσίκλαOmonoia99 έγραψε:Ρε κοπελια επειδη ενιξερω..καθε ποσο τζαιρο φκενει νεο περιοδικο?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
και για όσους ασχολούνται και με το ψάρεμα κυκλοφορεί και το άλλο μας περιοδικό το Σάββατο στα περίπτερα μαζί με κυπριακό DVD για ψάρεμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- AndreasDr
Εμάς ο Άριστος βάλλει μας εξώφυλλο λαούς και περτίτσια, άτε και κανένα παλιόσιυλλο, αλλά τους ψαράες βάλλει τους γοργόνες.... Εννα πιάννω τούτο το περιοδικό αντί το hunt&shoot, έχει πιο "αξιόλογα" θέματα 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AndreasDr την 11 Μάιος 2012, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Athos 1978
- Full Member
AndreasDr έγραψε:Εμάς ο Άνθυμος βάλλει μας εξώφυλλο λαούς και περτίτσια, άτε και κανένα παλιόσιυλλο, αλλά τους ψαράες βάλλει τους γοργόνες.... Εννα πιάννω τούτο το περιοδικό αντί το hunt&shoot, έχει πιο "αξιόλογα" θέματα

Open mind for a different view.
- beretta682
- Full Member
μα είδα το τζεγώ το πρωί τζε επέλλανα... βάλε άριστε μου καμιαν θεάν Άρτεμις τζε τους λαούς βάλλεις τους μες το περιοδικό...

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- Laurona
E Αριστε.........εν τζιε ειπα σου .....ειμαι φωτογραφος ρε φιλε, εχω μαστερ, καμια 50 αρκα φωτογραφικες και τεραστια πειρα........θελω να ερτω να σου δουλευκω μουκτιν ρε φιλε....δεχεσε????
Αν εν για να φωτογραφιζω ετσι κουκλες, εν θελω με μισθο με τιποτε
Ποτε εχουμε φωτογραφησην ειπαμε????

Αν εν για να φωτογραφιζω ετσι κουκλες, εν θελω με μισθο με τιποτε

Ποτε εχουμε φωτογραφησην ειπαμε????

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
και γω μαζι σου αλλα διευκρινιζω οτι η φασσα ειναι καλοκαιρινο κυνηγι και πρεπει να ειναι παλι με το μαγιοenglish setter έγραψε:το λοιπόν κύριε Aριστε , στο επόμενο τεύχος του Hunt & shoot αν δεν είναι η συγκεκριμένη κοπέλα ακριβώς όπως τωρά , να κρατα στο ένα χέρι 5 φάσσες τζαι στο αλλο τον σχιπεττο , εγώ δεν το αγοράζω![]()

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- kanaris
- Full Member
ουτε εγω!!!english setter έγραψε:το λοιπόν κύριε Aριστε , στο επόμενο τεύχος του Hunt & shoot αν δεν είναι η συγκεκριμένη κοπέλα ακριβώς όπως τωρά , να κρατα στο ένα χέρι 5 φάσσες τζαι στο αλλο τον σχιπεττο , εγώ δεν το αγοράζω![]()
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- AndreasDr
Εγώ δέχουμε να κάμνω το σιυλλούι δίπλα τηςenglish setter έγραψε:το λοιπόν κύριε Aριστε , στο επόμενο τεύχος του Hunt & shoot αν δεν είναι η συγκεκριμένη κοπέλα ακριβώς όπως τωρά , να κρατα στο ένα χέρι 5 φάσσες τζαι στο αλλο τον σχιπεττο , εγώ δεν το αγοράζω![]()

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....