ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HUNT & SHOOT
-
- Full Member
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HUNT & SHOOT
Πολι καλο και παλι το περιοδικο με πολι ενδιαφερον θεματα!!!το μονο φιλε με αυτες τες μαυραναφεντες τες φινες διαφονω γιατι ινε πραγματικι δολοφονοι εκσω στιν φυσι και για εμας τους ανθροπους αλλα προπαντον για τους σκιλλους μας καθε χρονο χαννοντε αρκετον χιλλιαδον ευρω σκιλια απο τες μαυραναφεντες χασαμε το σκηλλο μας περσι πριν το κινιγι αγορας 1500 ευρω χριματικις ακσιας και αμετριτις σινεσθιματικις ακσιας φετος σε σινκεκριμενο τοπο στο χοριο μου ενα πεδι εχασε 3 σκιλια μια μερα απο δανκομα φινας και τιν επομενι αλλος που πιγε εκι εχασε αλλο σκιλλο!!!!Μεγαλο λαθος πιστευω που σιμπεριλιφθικε στα προστατευομενα ιδι ι φινα!!!!
Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HUNT & SHOOT
Φιλε μου συνφονω στα παραπανω που ζινα που γραφεις, εχω ζεγω σκυλο ζε φοουμε εξισου με σενα αμαν ειμαι στο βουνο
ομως τα τελευτεα χρονια ποσες φινες ειδες στο κυνηγι? εγω την 2ετια που επερασε 1 ειδα φετος στα τρυονια που την επαιξε ενας παρεας! ο κοσμος τες σκοτωνει με μανια με αποτελεσμα να λιγοστεψει αρκετα ο αρι8μος τους!
ομως τα τελευτεα χρονια ποσες φινες ειδες στο κυνηγι? εγω την 2ετια που επερασε 1 ειδα φετος στα τρυονια που την επαιξε ενας παρεας! ο κοσμος τες σκοτωνει με μανια με αποτελεσμα να λιγοστεψει αρκετα ο αρι8μος τους!
- Breda Pegaso
Εντελως φιλικά...
Απο θεματα παμε πολλα καλα!
Περιμενουμε καλυτερο σχεδιασμο...ειδικα στο εξωφυλλο!
Μπορει να φαινεται "ασημαντο" αλλα νομιζω ειναι πολυ σημαντικο οχι μονο αισθητικα αλλα και απο πλευρας marketing και πωλησεων. Δεν γινεται να βαλουμε μια φωτογραφια πισω τζιαι να κολλουμε πανω ενα σκυλλο, ενα λαο τζαι ενα περτικο! Και αυτα σε ενα τευχος πολυαναμενομενο αφου ειναι του ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ!
Αν και εμενα δε μου αρεσει οπτικα, εν με πολλοπειραζει γιατι ξερω το περιοδικο και το forum τι επιπεδο εχουν. Ενας άλλος ομως που το βλεπει στο περιπτερο και δεν ξερει το forum...το πιο πιθανο να αγορασει αλλα κυπριακο περιοδικο ασχετα αν τα θεματα του δεν ειναι καλα και καθε χρονο γραφουν τα ιδια πραματα και με τις ιδιες φωτογραφιες. (αν και το Hunt & Shoot παει ψηλα απο τι φαινεται)
η κριτικη μου ειναι καλοπροαιρετη...
Μπορει να φαινεται "ασημαντο" αλλα νομιζω ειναι πολυ σημαντικο οχι μονο αισθητικα αλλα και απο πλευρας marketing και πωλησεων. Δεν γινεται να βαλουμε μια φωτογραφια πισω τζιαι να κολλουμε πανω ενα σκυλλο, ενα λαο τζαι ενα περτικο! Και αυτα σε ενα τευχος πολυαναμενομενο αφου ειναι του ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ!
Αν και εμενα δε μου αρεσει οπτικα, εν με πολλοπειραζει γιατι ξερω το περιοδικο και το forum τι επιπεδο εχουν. Ενας άλλος ομως που το βλεπει στο περιπτερο και δεν ξερει το forum...το πιο πιθανο να αγορασει αλλα κυπριακο περιοδικο ασχετα αν τα θεματα του δεν ειναι καλα και καθε χρονο γραφουν τα ιδια πραματα και με τις ιδιες φωτογραφιες. (αν και το Hunt & Shoot παει ψηλα απο τι φαινεται)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Breda Pegaso έγραψε:Εντελως φιλικά...
Αριστε μου εντελος καλοπροαιρετα και εγω (για οσους δεν το ξερουν σπουδαζω γραφιστας )
τωρα που γραφω ειμαι πανεπιστημιο και καμω project ενα περιοδικο ζε εχει 1 εφτομα επρισεν μου τα @@ μου η καθηγιτρια οτι εν τις αρεσκει το εξοφιλο μου ζε οι το ενα ζε οι το αλλο ζε αλαξε το 1 ζε αλαξε το αλλο! και γιαυτο και μονο το λογο συνφονω με τον προλαλισαντα,
εμεις ξερεις πως ζε την Στρουμφιτα να βαλεις εξωφιλο εν να το πιαμε παλε

-
- Full Member
Πε τε του τα γιατι εμενα δεν με ακουει!!!Αριστε ακους;!sotiris!129 έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Εντελως φιλικά...
Αριστε μου εντελος καλοπροαιρετα και εγω (για οσους δεν το ξερουν σπουδαζω γραφιστας )
τωρα που γραφω ειμαι πανεπιστημιο και καμω project ενα περιοδικο ζε εχει 1 εφτομα επρισεν μου τα @@ μου η καθηγιτρια οτι εν τις αρεσκει το εξοφιλο μου ζε οι το ενα ζε οι το αλλο ζε αλαξε το 1 ζε αλαξε το αλλο! και γιαυτο και μονο το λογο συνφονω με τον προλαλισαντα,
εμεις ξερεις πως ζε την Στρουμφιτα να βαλεις εξωφιλο εν να το πιαμε παλε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αν δέν ήταν η φίνα ήταν να μας φάνε οι ποντικοί!!!!!B.RIZZINI έγραψε:Πολι καλο και παλι το περιοδικο με πολι ενδιαφερον θεματα!!!το μονο φιλε με αυτες τες μαυραναφεντες τες φινες διαφονω γιατι ινε πραγματικι δολοφονοι εκσω στιν φυσι και για εμας τους ανθροπους αλλα προπαντον για τους σκιλλους μας καθε χρονο χαννοντε αρκετον χιλλιαδον ευρω σκιλια απο τες μαυραναφεντες χασαμε το σκηλλο μας περσι πριν το κινιγι αγορας 1500 ευρω χριματικις ακσιας και αμετριτις σινεσθιματικις ακσιας φετος σε σινκεκριμενο τοπο στο χοριο μου ενα πεδι εχασε 3 σκιλια μια μερα απο δανκομα φινας και τιν επομενι αλλος που πιγε εκι εχασε αλλο σκιλλο!!!!Μεγαλο λαθος πιστευω που σιμπεριλιφθικε στα προστατευομενα ιδι ι φινα!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
η κριτικη μου ειναι καλοπροαιρετη...[/quote]
Κανένα πρόβλημα, αλλά φυσικά ο κόσμος έμαθε ότι 1+1 κάνουν δύο δηλαδή βάλεις τους μια εκπληκτική φωτογραφία απο μια κυνηγετική φάση και την περνούν στο ντούκου, πάνε περίπτερο γυρεύουν περιοδικό για λαό τσαι πέρτικο αμμα εν φκάλει μάτι εν το πιάνουν (μετά απο έρευνα αυτό) σίγουρα προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει πολύ το εξώφυλλο αλλά μέχρι να μας μάθει καλά ο κόσμος πρέπι να κινηθούμε σε κάποια επίπεδα που ήταν μαθημένοι μέχρι να το ζητούν με το όνομα του
Κανένα πρόβλημα, αλλά φυσικά ο κόσμος έμαθε ότι 1+1 κάνουν δύο δηλαδή βάλεις τους μια εκπληκτική φωτογραφία απο μια κυνηγετική φάση και την περνούν στο ντούκου, πάνε περίπτερο γυρεύουν περιοδικό για λαό τσαι πέρτικο αμμα εν φκάλει μάτι εν το πιάνουν (μετά απο έρευνα αυτό) σίγουρα προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει πολύ το εξώφυλλο αλλά μέχρι να μας μάθει καλά ο κόσμος πρέπι να κινηθούμε σε κάποια επίπεδα που ήταν μαθημένοι μέχρι να το ζητούν με το όνομα του
Προσέχουμε...για να έχουμε
- APOLLON_1
ΠΡΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΣΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΟΝ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΗΒΡΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΕΝΟΜΙΖΑ ΕΝ ΠΕΘΑΜΕΝΙ ΤΣΕ ΕΠΑΤΙΣΑΤΙΝ ΠΟΥΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙ ΤΡΟΧΟ ΣΤΑΜΑΤΟ ΝΑ ΤΙΝ ΔΩ ΚΑΙ ΘΟΡΟΤΗΝ ΝΑ ΑΚΑΝΗ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΕΝΤΟΜΙΤΑΞΗ ΓΕΜΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΦΚΑ ΕΤΡΑΒΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΙΝΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΣΙΛΙΣΑΤΙΝ.B.RIZZINI έγραψε:Πολι καλο και παλι το περιοδικο με πολι ενδιαφερον θεματα!!!το μονο φιλε με αυτες τες μαυραναφεντες τες φινες διαφονω γιατι ινε πραγματικι δολοφονοι εκσω στιν φυσι και για εμας τους ανθροπους αλλα προπαντον για τους σκιλλους μας καθε χρονο χαννοντε αρκετον χιλλιαδον ευρω σκιλια απο τες μαυραναφεντες χασαμε το σκηλλο μας περσι πριν το κινιγι αγορας 1500 ευρω χριματικις ακσιας και αμετριτις σινεσθιματικις ακσιας φετος σε σινκεκριμενο τοπο στο χοριο μου ενα πεδι εχασε 3 σκιλια μια μερα απο δανκομα φινας και τιν επομενι αλλος που πιγε εκι εχασε αλλο σκιλλο!!!!Μεγαλο λαθος πιστευω που σιμπεριλιφθικε στα προστατευομενα ιδι ι φινα!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ΙΣΕ ΛΕΒΕΝΤΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!APOLLON_1 έγραψε:ΠΡΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΣΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΟΝ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΗΒΡΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΕΝΟΜΙΖΑ ΕΝ ΠΕΘΑΜΕΝΙ ΤΣΕ ΕΠΑΤΙΣΑΤΙΝ ΠΟΥΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙ ΤΡΟΧΟ ΣΤΑΜΑΤΟ ΝΑ ΤΙΝ ΔΩ ΚΑΙ ΘΟΡΟΤΗΝ ΝΑ ΑΚΑΝΗ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΕΝΤΟΜΙΤΑΞΗ ΓΕΜΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΦΚΑ ΕΤΡΑΒΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΙΝΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΣΙΛΙΣΑΤΙΝ.B.RIZZINI έγραψε:Πολι καλο και παλι το περιοδικο με πολι ενδιαφερον θεματα!!!το μονο φιλε με αυτες τες μαυραναφεντες τες φινες διαφονω γιατι ινε πραγματικι δολοφονοι εκσω στιν φυσι και για εμας τους ανθροπους αλλα προπαντον για τους σκιλλους μας καθε χρονο χαννοντε αρκετον χιλλιαδον ευρω σκιλια απο τες μαυραναφεντες χασαμε το σκηλλο μας περσι πριν το κινιγι αγορας 1500 ευρω χριματικις ακσιας και αμετριτις σινεσθιματικις ακσιας φετος σε σινκεκριμενο τοπο στο χοριο μου ενα πεδι εχασε 3 σκιλια μια μερα απο δανκομα φινας και τιν επομενι αλλος που πιγε εκι εχασε αλλο σκιλλο!!!!Μεγαλο λαθος πιστευω που σιμπεριλιφθικε στα προστατευομενα ιδι ι φινα!!!!
- AndreasDr
Πολλα καλό και τούτο το τεύχος, ψαγμένο και με πλούσια θέματα! ο όποιοσδηποτε σίγουρα θα έβρει μέσα κάτι που τον ενδειαφέρει ιδιαίτερα. συγχαρητήρα και συνεχίστε έτσι!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....