Νέο μέλος .
-
- Full Member
Νέο μέλος .
Καλημέρα σε όλους .Με λένε Νίκο είμαι απο την Ελλαδα(ηπειρο).Δεν βρήκα ενότητα για νέα μέλη κι έγραψα εδω. 

- MARIOSE
Re: Νέο μέλος .
Καλωσόρισες Νίκο. Νομίζω δεν υπάρχει ενότητα για νέα μέλη, μπορείς να γράφεις σε όποιο θέμα σε ενδιαφέρει ή να ανοίξεις νέο θέμα.Nikosgreece έγραψε:Καλημέρα σε όλους .Με λένε Νίκο είμαι απο την Ελλαδα(ηπειρο).Δεν βρήκα ενότητα για νέα μέλη κι έγραψα εδω.

-
- Full Member
Eυχαριστω MARIOSE.MARIOSE έγραψε:Καλωσόρισες Νίκο. Νομίζω δεν υπάρχει ενότητα για νέα μέλη, μπορείς να γράφεις σε όποιο θέμα σε ενδιαφέρει ή να ανοίξεις νέο θέμα.Nikosgreece έγραψε:Καλημέρα σε όλους .Με λένε Νίκο είμαι απο την Ελλαδα(ηπειρο).Δεν βρήκα ενότητα για νέα μέλη κι έγραψα εδω.
- Pathfinder
Re: Re: Νέο μέλος .
Καλοσωρισες φιλε.Nikosgreece έγραψε:Καλημέρα σε όλους .Με λένε Νίκο είμαι απο την Ελλαδα(ηπειρο).Δεν βρήκα ενότητα για νέα μέλη κι έγραψα εδω.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Καλοσωρισες φιλε Νικο απο την ωραία Ηπειρο.Nikosgreece έγραψε:Καλημέρα σε όλους .Με λένε Νίκο είμαι απο την Ελλαδα(ηπειρο).Δεν βρήκα ενότητα για νέα μέλη κι έγραψα εδω.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- marios10
- Full Member
Απ: Νέο μέλος .
Καλοσωρισες φιλε..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- spyrosspyrou851
Καλωσόρισες στην παρέα μας