Που ειναι ο Γιατρος???
- Anthimos
- Moderator
Που ειναι ο Γιατρος???
Θεάθηκε ο Γιατρος στην φυλάκτρα του .............
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Γιατρός
- Full Member
Που ειναι ο Γιατρος???
Έλα παιδιά μόλις επέστρεψα και εγώ από το καθιερωμένο μου κυνήγι κροκοδείλων στην Αυστραλία. Κούραση πολλή αλλά το αξίζαν οι πανέξυπνοι αδηφάγοι θηρευτές. Όταν δεν είσαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας τότε και μόνον τοτε δοκιμάζεσαι. Βλέπω κάνατε το πεζούνι θρησκεία όσο έλειπα
Πάω για ντους να αλατίσω τα δέρματα και έρχομαι πίσω...

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Που ειναι ο Γιατρος???
Θεαθηκε ο γνωστος μας γιατρος σε κυνηγι φασσας καμουφλαρισμενος..οι φωτο μεσω δορυφορου μεσα απο την φυλαχτρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kyriakos304
Re: Που ειναι ο Γιατρος???
Και ο κύριος Σάββας εχάθηκε..
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Laurona
Πολλοι χαθηκαν κ χαθηκαμε απο ουσιωδεις συ'ητησεις.
Λαμβανουν μερος καθε τοσο κ συνηθως σε καμια αστεια φαση απλα για να ξεφευγουμε λιγο....
Λαμβανουν μερος καθε τοσο κ συνηθως σε καμια αστεια φαση απλα για να ξεφευγουμε λιγο....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- giorgos80
Αυτα συμβαινουν σε ολα τα φορουμ, κοσμος παει κι ερχεται .αμα δεις οτι το επιπεδο πεφτει και δεν μπορεις να προσφερεις κατι επιπλεον αποχωρεις σιγα σιγα.αυτο εχουν κανει πολλοι που ειχαν ανεβασει το επιπεδο σε πολυ ψηλα στανταρ γενικα για οτι αφορα το κυνηγι.τωρα οι συζητησεις δεν προσφερουν κατι παρα μονο ειρωνιες και κοντρες.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- MARIOSE
Ρε παιδιά γιατί το λέτε αυτό? Εγώ είμαι καινούριος στο φόρουμ και αν και κυνηγώ από τον καιρό που έμαθα να περπατώ, έμαθα εδώ μέσα αρκετά πράγματα! Σίγουρα υπάρχουν και οι συζητήσεις αλλά και οι κόντρες όμως αυτά χάνονται, εκείνα που μένουν είναι οι γνώσεις και οι καλοί φίλοι. Εδώ μέσα ένιωσα πως υπάρχουν και πραγματικοί "κυνηγοί" διότι προς στιγμής εθεώρησα πως είχαν χαθεί... Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το κυνήγι αλλά και τη φύση, αυτοί που ξέρουν να σέβονται αλλά και πάνω από όλα να χαίρονται όλα αυτά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση και αυτό το νησί...
Ελπίζω αυτοί που έχουν χαθεί να επανέλθουν γιατί τους έχουμε πραγματικά ανάγκη.
- ANTROS BREDA
+100000MARIOSE έγραψε:Ρε παιδιά γιατί το λέτε αυτό? Εγώ είμαι καινούριος στο φόρουμ και αν και κυνηγώ από τον καιρό που έμαθα να περπατώ, έμαθα εδώ μέσα αρκετά πράγματα! Σίγουρα υπάρχουν και οι συζητήσεις αλλά και οι κόντρες όμως αυτά χάνονται, εκείνα που μένουν είναι οι γνώσεις και οι καλοί φίλοι. Εδώ μέσα ένιωσα πως υπάρχουν και πραγματικοί "κυνηγοί" διότι προς στιγμής εθεώρησα πως είχαν χαθεί... Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το κυνήγι αλλά και τη φύση, αυτοί που ξέρουν να σέβονται αλλά και πάνω από όλα να χαίρονται όλα αυτά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση και αυτό το νησί...
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Re: Re: Που ειναι ο Γιατρος???
Σωστος ο παιχτης!!!MARIOSE έγραψε:Ρε παιδιά γιατί το λέτε αυτό? Εγώ είμαι καινούριος στο φόρουμ και αν και κυνηγώ από τον καιρό που έμαθα να περπατώ, έμαθα εδώ μέσα αρκετά πράγματα! Σίγουρα υπάρχουν και οι συζητήσεις αλλά και οι κόντρες όμως αυτά χάνονται, εκείνα που μένουν είναι οι γνώσεις και οι καλοί φίλοι. Εδώ μέσα ένιωσα πως υπάρχουν και πραγματικοί "κυνηγοί" διότι προς στιγμής εθεώρησα πως είχαν χαθεί... Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το κυνήγι αλλά και τη φύση, αυτοί που ξέρουν να σέβονται αλλά και πάνω από όλα να χαίρονται όλα αυτά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση και αυτό το νησί...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
+1000MARIOSE έγραψε:Ρε παιδιά γιατί το λέτε αυτό? Εγώ είμαι καινούριος στο φόρουμ και αν και κυνηγώ από τον καιρό που έμαθα να περπατώ, έμαθα εδώ μέσα αρκετά πράγματα! Σίγουρα υπάρχουν και οι συζητήσεις αλλά και οι κόντρες όμως αυτά χάνονται, εκείνα που μένουν είναι οι γνώσεις και οι καλοί φίλοι. Εδώ μέσα ένιωσα πως υπάρχουν και πραγματικοί "κυνηγοί" διότι προς στιγμής εθεώρησα πως είχαν χαθεί... Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το κυνήγι αλλά και τη φύση, αυτοί που ξέρουν να σέβονται αλλά και πάνω από όλα να χαίρονται όλα αυτά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση και αυτό το νησί...
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!