ερχομαι σπιτι και η γυναικα-μα εν βαρκεσαι εσου ποσες ωρες πασ τα τραχωνια?
ετσι για να μην ασκησω βια στην οικογενεια παλε

εδειξα της τουτη την φωτογραφια ....για αυτο παω

Έπρεπε να της πεις ότι πάεις κυνήγι επειδή όταν πάεις δεν έχει κανένα να σου κάμνει έτσι ερωτήσειςπανικος έγραψε:την τριτη πηρα το οπλο μαζι οταν πηγα δουλεια και μολις σχολασα πηγα δειλινο μεχρι το σουρουππο
ερχομαι σπιτι και η γυναικα-μα εν βαρκεσαι εσου ποσες ωρες πασ τα τραχωνια?
ετσι για να μην ασκησω βια στην οικογενεια παλε![]()
![]()
εδειξα της τουτη την φωτογραφια ....για αυτο παω
μολις τελειωση το κυνηγι παω με καλαμι και ψαροτουφεκο μεχρι τον αυγουστο αλλα αμαν πιασω οπλο την πρωτη μερα που ξαναρχιζει το κυνηγι το καλαμι μενει μονο για να κρατα το ττελι για τα ρουχαMARIOSE έγραψε:Ρε Πανίκο άρκεψε τζιαί λλίον ψάρεμα...
Ρε Μαριε ελπιζω ο σκυλος σου να εν αρσενικος φιλε μου να μεν νιωθεις μοναξιαMARIOSE έγραψε:Εγώ έχω 4 γυναίκες σπίτι (5 αν βάλω τζιαί την πεθερά) γι'αυτό πάω ψάρεμα + κυνήγι ολόχρονα...
![]()
Αστειεύομαι φυσικάο λόγος είναι η αγάπη για τη φύση και η ανάγκη να είμαι κοντά της
Anthimos έγραψε:Ρε Μαριε ελπιζω ο σκυλος σου να εν αρσενικος φιλε μου να μεν νιωθεις μοναξιαMARIOSE έγραψε:Εγώ έχω 4 γυναίκες σπίτι (5 αν βάλω τζιαί την πεθερά) γι'αυτό πάω ψάρεμα + κυνήγι ολόχρονα...
![]()
Αστειεύομαι φυσικάο λόγος είναι η αγάπη για τη φύση και η ανάγκη να είμαι κοντά της