κυνηγι στη ελλαδα
- stelios25
- Full Member
κυνηγι στη ελλαδα
γεια σας παιδεια ....απλα θα ηθελα να μου πει καπιος αν γνωριζη κατι η να κανονισουμε καπιο group απο εδω να παμε για κυνηγι ελλαδα....πιστευω θα ηταν καλη ιδεα ...απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου...εγω εχει χρονια που γυρευω παρεα
- APOLLON_1
Re: κυνηγι στη ελλαδα
stelios25 έγραψε:γεια σας παιδεια ....απλα θα ηθελα να μου πει καπιος αν γνωριζη κατι η να κανονισουμε καπιο group απο εδω να παμε για κυνηγι ελλαδα....πιστευω θα ηταν καλη ιδεα ...απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου...εγω εχει χρονια που γυρευω παρεα
ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

EPANIEL POWER
- stelios25
- Full Member
ως τωρα 2
...αλα πρεπει να εβρουμε ενα να μαςς δωσει πληροφοριεσ?

-
- Full Member
Φίλε μου μεν νομίζεις οτι εν να παεις ελλάδα και εν να φορτωθείς θήραμα....!!! Επέτρεψε μου να σου πω, μιας και έχω μια εμπειρία απο Ελλάδα ότι τζίηκλες 0. τα τελευταία 2 χρόνια όπως και Κύπρο. Τώρα που μια φωτογραφία γενίκευσες ένα θέμα, σκέφτου και Κύπρο πέρσι που δεν είχε τίποτα κάποιοι έτυχε και έπαιξαν μια Κυριακή γιατί έκατσε τους ένα μπάσιμο.
Επίσης στη Ελλάδα εν τεράστιες οι αποστάσεις μεν νομίζεις εν όπως την Κύπρο που παντού χωματόδρομοι που σε παίρνουν 100 μέτρα που το τόπο σου. Για να παίξεις 1 περδίκη Ελλάδα πρέπει να φτύσεις αίμα...πάνω στα πετροβούνια!!!!
Το μόνο θήραμα που αυξάνεται σταθερά Ελλάδα εν το αγριογουρουνο αλλά για να το κυνηγήσεις δεν.....αν δεν έχεις γουρουνοπαρέα που τέτοιες παρέες είναι πολύ κλειστές. Σίγουρα εν σε πολλά καλύτερη κατάσταση που Κύπρο αλλά μεν νομίζεις εν να πάεις και εν να φορτωθείς θήραμα......με καμιά δύναμη! Το καλό ελλάδα eκάμαν τεράστια βήματα στο να υοθετήσουν κυνηγετική συνείδηση σε σχέση με εμάς, επίσης έχουν την μπεκάτσα ένα θήραμα που σου αφήνει ανεπανάληπτες αναμνήσεις (πάντα με σκύλο) αλλά και τα υδρόβια σε πολύ μικρό βαθμό.
Θ α σε συμβούλευα αν θες να παίξεις θήραμα να ψάξεις αλλού (Ρουμανία, Αίγυπτο , Νότιο Αφρική) και όχι Ελλάδα. Ναι μεν έχει πολλά παραπάνω τζιήκλες αλλά όχι όπως το νομίζεις. Ας μας πουν καλύτερα και Ελλαδίτες μέλη του forum.
Γεια χαρά
Επίσης στη Ελλάδα εν τεράστιες οι αποστάσεις μεν νομίζεις εν όπως την Κύπρο που παντού χωματόδρομοι που σε παίρνουν 100 μέτρα που το τόπο σου. Για να παίξεις 1 περδίκη Ελλάδα πρέπει να φτύσεις αίμα...πάνω στα πετροβούνια!!!!
Το μόνο θήραμα που αυξάνεται σταθερά Ελλάδα εν το αγριογουρουνο αλλά για να το κυνηγήσεις δεν.....αν δεν έχεις γουρουνοπαρέα που τέτοιες παρέες είναι πολύ κλειστές. Σίγουρα εν σε πολλά καλύτερη κατάσταση που Κύπρο αλλά μεν νομίζεις εν να πάεις και εν να φορτωθείς θήραμα......με καμιά δύναμη! Το καλό ελλάδα eκάμαν τεράστια βήματα στο να υοθετήσουν κυνηγετική συνείδηση σε σχέση με εμάς, επίσης έχουν την μπεκάτσα ένα θήραμα που σου αφήνει ανεπανάληπτες αναμνήσεις (πάντα με σκύλο) αλλά και τα υδρόβια σε πολύ μικρό βαθμό.
Θ α σε συμβούλευα αν θες να παίξεις θήραμα να ψάξεις αλλού (Ρουμανία, Αίγυπτο , Νότιο Αφρική) και όχι Ελλάδα. Ναι μεν έχει πολλά παραπάνω τζιήκλες αλλά όχι όπως το νομίζεις. Ας μας πουν καλύτερα και Ελλαδίτες μέλη του forum.
Γεια χαρά
- stelios25
- Full Member
φιλε εχο φιλω που πηγε περση πρεβεζα συγκεκριμενα 2 μερες 80 τζικλες 2 λαγους μονος του ανεξαρτητος της παρεας που επεξαν αλα τοσα τη αλω θελω? εναπεξω ετσι αριθμους κυπρο?και εκτος τουτου η ελλαδα ειναι κοντινο ταξιδη ενας περιπατος...
-
αμαν εν να παεις πηενε για αγριογουρουνα,λαους....να δεις ζαρκαδια αλλα να μεν τα πεξεις μπεκατσες, κανενα αγριοκουνελο κ.α
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Captain theodoros
nature έγραψε:Φίλε μου μεν νομίζεις οτι εν να παεις ελλάδα και εν να φορτωθείς θήραμα....!!! Επέτρεψε μου να σου πω, μιας και έχω μια εμπειρία απο Ελλάδα ότι τζίηκλες 0. τα τελευταία 2 χρόνια όπως και Κύπρο. Τώρα που μια φωτογραφία γενίκευσες ένα θέμα, σκέφτου και Κύπρο πέρσι που δεν είχε τίποτα κάποιοι έτυχε και έπαιξαν μια Κυριακή γιατί έκατσε τους ένα μπάσιμο.
Γεια χαρά
Οπως τα λες ειναι ακριβως + 100000!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
-
- Full Member
Άρα ο φίλος σου εν παράνομος γιατί 25 τζιήκλες δικαιούσαι τη κάθε εξόρμηση στην Ελλάδα....stelios25 έγραψε:φιλε εχο φιλω που πηγε περση πρεβεζα συγκεκριμενα 2 μερες 80 τζικλες 2 λαγους μονος του ανεξαρτητος της παρεας που επεξαν αλα τοσα τη αλω θελω? εναπεξω ετσι αριθμους κυπρο?και εκτος τουτου η ελλαδα ειναι κοντινο ταξιδη ενας περιπατος...

- LAGOS
- Full Member
Ρε κοπέλια απο όλους εσάς που θέλετε να πάτε κυνήγι στην Ελλάδα ξέρει κανένας την διαδικασία για να βγάλεις άδεια στην Ελλάδα? Πήγα και εγώ πριν 2 χρόνια χωρίς άδεια και ένιωθα όπως το κλέφτη. Αν και έκαμα νούμερα που εν νομίζω να κάμω ποτέ μου στην Κύπρο δεν το απόλαυσα και τόσο επειδή είμουν παράνομος. Απο ότι άκουσα εν μεγάλη φασαρία να βγάλεις άδεια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Captain theodoros
Αντε μία και καμία ... ξεκινά συνάδελφοι

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>