Διάφορα θέματα πρός συζήτηση αναφορικά με το φόρουμ και ειση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Διάφορα θέματα πρός συζήτηση αναφορικά με το φόρουμ και ειση

Δημοσίευση από admin »

admin έγραψε:
Να σας προτείνω κάτι μικρό να κάνουμε και εάν ο καθένας προσπαθήσει πιστεύω θα το πετύχουμε. Εάν καταφέρουμε 5-6 άτομα απο τις διάφορες επαρχιακές να μπαίνουν μέσα στα φόρουμ τα κυνηγετικά και όχι κατανάγκη το δικό μας και άλλα στον χώρο μπορούν να πιάνουν τον παλμό του κόσμου . Εάν ο κύριος πρόεδρος έβρισκε λίγη ώρα και έμπαινε και διάβαζε τα όσα γράφονται είμαι σίγουρος ότι θα έβλεπε τα πράγματα με άλλο φακό. Δυστηχώς αρκετοί που είναι μέλη σε επιτροπές και πάνε σε συνεδριάσεις δέν έρχονται σε επαφή με τον κόσμο να ακούσουν τα πραγματικά προβλήματα. Εάν εγώ ο Χ κυνηγός δουλεύω 10 ώρες την ημέρα και έχω ένα Σαββατοκυρίακο να πάω να πάρω κανένα γυρό τον σκύλο μου και να αφιερώσω χρόνο στην οικογένεια μου και οικογενειακές υποχρεώσεις δέν έχω χρόνο ούτε σε συλλόγους να πάω ούτε σε επιτροπές. Αλλά έχω άποψη, ποιού να την πώ απο πού . Τα φόρουμ μπορεί ο καθένας ανα πάσα στιγμή να μπαίνει μέσα και να γράφει και να διαβάζει ανεξαρτήτος ωραρίου ΄και τόπου. Εξ όσων γνωρίζω η Κ.Ο.Κ & ΔΑΖ έχει μόνιμο έμισθο προσωπικό. Αυτό το προσωπικό έπρεπε να φιλτράρει κάποια πράγματα και να τα μεταβιβάζει στους αρμόδιους. Ένα κανάλι εποικινωνίας τι ποιό πρακτικό;

παρακαλουθω αυτα που γραφονται περι εναρξης. συμφωνω οτι οσο πιο νωρις τοσο το χεοροτερο απο θεμα ζεστης.

ομως για να μιλαμε και σφαιρικα και οχι μονοτονα να πουμε οτι εχουμε τις λιγοτερες εξιρμησεις σε ολη την ευρωπη. ολες οι χωρες κυνηγουν συνεχωμενα απο αυγουστο μεχρι δεκεμβρη και πολλες φορες και καθημερηνα.

και 15 και 20 οκτομβριου να παει η εναρξη η θερμοκρασια ειναι η ιδια και πολλες φορες ψηλοτερη απο 5-10 νοεμβριου. οτι και να γινει οι πρωτες μερες θα ειναι καλοκαιρι. επισησ μεσα στον οκτομβρι σιχνα βρεχει ενο νιοβρι ειναι σχεδον παντα ξηρασια.

επισης στο σημειο που ειπε ο ατμιν να πω οτι εαν θελετε να ακουγονται οι αποπσεις σασ και να φεναιτε το σιτε προς τα εξω ενα δυνατο συνολο κυνηγων πρεπει να σταματησετε να επιτρεπετε ποστσ που εισοπεδονουν το επιπεδο , οπος περι επικτροτηση του κυνηγιου γκριζων κορονων ή αλλα ποστ που διωχνουν τα ατομα που μπορουν να δοσουν αξια στο φορουμ.

δεν μπορουν να παλευκουν 10 ατομα να ανεβασουν το επιπεδο και οι ατμιν να επιτρεπουν σε αλλους να γραφουν βλακειες. αναποφεκτα εκεινοι που πραγματικα εχουν να προσφερουν θα φιγουν απο το σιτε οπος εγινε και σε αλλα κυπρικα σιτε.

κανετε μια βολτα στα μεγαλα ελληνικα φορουν να δειτε το επιπεδο και το σεβασμο που υπαρχει και την αυτηροτητα που ασκουν οι ατμιν.

αυτα τα λεω φιλικα και δεν μιλω για αυτο το ποστ
αυτη ειναι η γνωμη μου
Κορυφή ΠαράθεσηΠληροφορίεςΑναφέρετε αυτήν την δημοσίευσηΔιαγραφήΕπεξεργασία δημοσίευσης
admin admin's Προφίλ

Προσωπικό μήνυμα
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον/την admin
admin's Ιστοσελίδα

Site Admin

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 12, 2011 7:08 pm
[.

και 15 και 20 οκτομβριου να παει η εναρξη η θερμοκρασια ειναι η ιδια και πολλες φορες ψηλοτερη απο 5-10 νοεμβριου. οτι και να γινει οι πρωτες μερες θα ειναι καλοκαιρι. επισησ μεσα στον οκτομβρι σιχνα βρεχει ενο νιοβρι ειναι σχεδον παντα ξηρασια.

επισης στο σημειο που ειπε ο ατμιν να πω οτι εαν θελετε να ακουγονται οι αποπσεις σασ και να φεναιτε το σιτε προς τα εξω ενα δυνατο συνολο κυνηγων πρεπει να σταματησετε να επιτρεπετε ποστσ που εισοπεδονουν το επιπεδο , οπος περι επικτροτηση του κυνηγιου γκριζων κορονων ή αλλα ποστ που διωχνουν τα ατομα που μπορουν να δοσουν αξια στο φορουμ.

δεν μπορουν να παλευκουν 10 ατομα να ανεβασουν το επιπεδο και οι ατμιν να επιτρεπουν σε αλλους να γραφουν βλακειες. αναποφεκτα εκεινοι που πραγματικα εχουν να προσφερουν θα φιγουν απο το σιτε οπος εγινε και σε αλλα κυπρικα σιτε.

κανετε μια βολτα στα μεγαλα ελληνικα φορουν να δειτε το επιπεδο και το σεβασμο που υπαρχει και την αυτηροτητα που ασκουν οι ατμιν.

αυτη ειναι η γνωμη μου[/quote]
Φίλε Κύπρο με το να σύρνεις ένα εν φιλικα που τα λέω τούτα αλλά να προσβάλεις και τους ατμίν καιι πολλά μέλη εν καθαρίζεις. Αν θεωρείς το επίπεδο των Ελληνικών φόρουν αντάξιο του δικού σου επιπέδου δέν σε κρατά κανένας εδώ με το ζόρι. Δέν θα κρίνεις εσύ αν οι απόψεις των άλλων είναι βλακείες η όχι. Εγώ προσωπικά θεωρώ αυτή σου την δημοσίευση βλακεία και προσβλητική τι πρέπει να κάνω να σε διαγράψω. Αυτό είναι το λιγότερο δικτατορικό σε ένα χώρο που θέλουμε ελεύθερες απόψεις. ;οταν ξεκινάει το κυνήγι 10-15 Νιόβρη και τελειώνει 10-15 Ιανουαρίου όλοι θα ευχαριστηθούν κυνήγι υπό καλύτερες συνθήκες .Το θέμα δέν είναι πότε ξεκινάει αλλά πότε τελειώνει.Σε ένα χώρο όπως είναιι τα φόρουμ είμαστε μια μικρή κοινωνία αν ο μεγαλύτερος πλυθησμός αυτής της κοινωνίας είναι υγιείης τότε και οι υπόλοιποι είτε θα εγκαταλήψουν είτε θα συμμορφωθούν. Πολλές φορές πρέπει να κάνεις τον άλλο να αντιληφθεί γιατί έχει λάθος παρά απλά να τον τιμωράς για το λάθος του
Κορυφή ΠαράθεσηΠληροφορίεςΑναφέρετε αυτήν την δημοσίευσηΔιαγραφήΕπεξεργασία δημοσίευσης
admin admin's Προφίλ

Προσωπικό μήνυμα
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον/την admin
admin's Ιστοσελίδα

Site Admin

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 13, 2011 3:05 pm
Κύπρο καταλάθος σβήστικε η δημοσίευση που μου έλεγες κάποια πράγματα σχετικά γιατί κάνω σχόλιο στα δικά σου λεγώμενα και όχι κάποιον άλλο και εάν διερωτήθηκα που έφυγαν κάποιοι απο το side επειδή δέν τους ικανοποιεί το επίπεδο. Ο λόγος που απάντησα σε αυτά που έγραφες είναι γιατί απευθυνόσουν στους ατμιν και έπρεπε να απαντήσω όπως απαντώ στον καθένα που απαευθύνετε στους ατμιν. Εάν κάποιοι έφυγαν επειδή δεν τους ικανοποιεί το επίπεδο δυστηχώς δέν μπορούμε να διαγράφουμε και να κλείνουμε το στόμα του κάθε μέλους εάν και εφόσον τηρεί τους όρους της σελίδας επειδή κάποιοι θεωρούν ότι δέν είναι το σωστό επίπεδο. Έφυγαν 10 άτομα ήρθαν άλλα 100. Με τις σελίδες έχουμε αρκετή εμπειρία 6 χρόνια τώρα και με την σελίδα του ψαρέματος με 2340 μέλη και όπως σου είπα η μάζα του κόσμου όταν είναι καλή τότε και οι άλλοι είτε θα ακολουθήσουν είτε θα αποχωρήσουν ΕΓΩ προσωπικά γνώρισα πολλά παιδια΄μελη του φόρουμ και είναι όλοι τους λεβέντες. ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΈΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΊΝΩ είναι γιατί αφού θέλεις όπως υποστηρίζεις να βοηθήσεις με την άποψη σου δέν στέλνεις ένα προσωπικό μύνημα στους ατμιν και βγαίνεις δημοσίος να ασκήσης κρητική και να κατηγορίσεις το φόρουμ ότι έχει χαμηλό επίπεδο???? προσβάλοντας ταυτόχρονα και τα μέλη του φόρουμ. Κάθε κρητική μας κάνει καλύτερους αρκεί να είναι καλοπροέραιτη και λογική!!
cypher cypher's Προφίλ

Προσωπικό μήνυμα
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον/την cypher

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 13, 2011 3:22 pm
Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Κύπρο γιατί και εγώ προσωπικά δεν γράφω γιατί πολλές φορές διερωτήθηκα αν γίνεται αγώνας πιος θα γράψει πιο χωρκάτικα. Είναι κακό δηλαδή να γράφουμε ελληνικά? δεν σας απογόρευσε κανέις να χρησιμοποιήτε κυπριακές εκφράσεις αλλά δεν διαβάζουν το φόρουμ μόνο Κύπριοι εκτός και αν οι δημιουργοί αυτό επιθυμούν. Επίσης ατμίν ίσως θα ήταν καλύτερα να μην τοποθετείσαι με τον τρόπο και ύφος που συνηθώς τοποθετήσε.Προσωπικά δεν ενοχλεί εμένα αλλά τα δικά σας συμφέροντα.
Και ναι αυτό το επίπεδο λόγου που καλιεργείται εδώ είναι αυτό που λαμβάνει χώραν και στον κυνηγότοπο δυστηχώς από κάποιους. Δεν είναι μαγκιά να μιλάμε και συμπεριφερόμαστε σαν οτιδήποτε άλλοο εκτός από άνθρωποι. το ΛΕΒΕΝΤΗΣ που κολλά και τι σημαίνει? Είπε κανείς ότι είναι κακά παιδιά?
kypros kypros's Προφίλ

Προσωπικό μήνυμα
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον/την kypros

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 13, 2011 3:35 pm
admin έγραψε:
Κύπρο καταλάθος σβήστικε η δημοσίευση που μου έλεγες κάποια πράγματα σχετικά γιατί κάνω σχόλιο στα δικά σου λεγώμενα και όχι κάποιον άλλο και εάν διερωτήθηκα που έφυγαν κάποιοι απο το side επειδή δέν τους ικανοποιεί το επίπεδο. Ο λόγος που απάντησα σε αυτά που έγραφες είναι γιατί απευθυνόσουν στους ατμιν και έπρεπε να απαντήσω όπως απαντώ στον καθένα που απαευθύνετε στους ατμιν. Εάν κάποιοι έφυγαν επειδή δεν τους ικανοποιεί το επίπεδο δυστηχώς δέν μπορούμε να διαγράφουμε και να κλείνουμε το στόμα του κάθε μέλους εάν και εφόσον τηρεί τους όρους της σελίδας επειδή κάποιοι θεωρούν ότι δέν είναι το σωστό επίπεδο. Έφυγαν 10 άτομα ήρθαν άλλα 100. Με τις σελίδες έχουμε αρκετή εμπειρία 6 χρόνια τώρα και με την σελίδα του ψαρέματος με 2340 μέλη και όπως σου είπα η μάζα του κόσμου όταν είναι καλή τότε και οι άλλοι είτε θα ακολουθήσουν είτε θα αποχωρήσουν ΕΓΩ προσωπικά γνώρισα πολλά παιδια΄μελη του φόρουμ και είναι όλοι τους λεβέντες. ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΈΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΊΝΩ είναι γιατί αφού θέλεις όπως υποστηρίζεις να βοηθήσεις με την άποψη σου δέν στέλνεις ένα προσωπικό μύνημα στους ατμιν και βγαίνεις δημοσίος να ασκήσης κρητική και να κατηγορίσεις το φόρουμ ότι έχει χαμηλό επίπεδο???? προσβάλοντας ταυτόχρονα και τα μέλη του φόρουμ. Κάθε κρητική μας κάνει καλύτερους αρκεί να είναι καλοπροέραιτη και λογική!!

αριστε εαν θιμιθεισ λιγο καλιτερα και ψαξεισ το ινβοχ σου θα δεισ οτι σου εστιλα πριν λιγο καιρο σχετικο προσοπικο μινιμα και μου απαντησεσ μονολεκτικα...

δεν προσβαλα κανενα, γνωριζω πολλα μελη προσωπικα και εχουμε πολι καλες σχεσεις...

εγω μιλησα για το επιπεδο σοβαροτητασ και οχι γνωσησ που ειναι λογικο και κατανοητο να διαφερει απο ατομο σε ατομο και ειναι απολιτα αποδεκτο

ο τροπος που εσυ αντεδρας αποτομα στο πρωτο σχολιο κριτηκης που εκαμα δεννομιζω οτι φανερωνει δεκτηκοτητα σε κριτηκη

Κύπρο καταρχήν η απάντηση που σου έδωσε δέν ήταν μονολεκτική όπως ισχυρίζεσαι αλλά συγκεκριμένα σου εγραψα ΄΄Άσε να το κοίτάξω, προσπαθούμε και σταματούμε τυχόν τέτοιους είδους σχόλια όπως έγινε και αρκετές φορές στο παρελθόν΄΄ τόσο εγώ όσο και ο Πέτρος και ο Κώστας κάθε πρωί και κάθε βράδυ ελέγχουμε το φόρουμ απο τυχόν ακατάλληλα ή κατά την άποψη μας ενοχλητικά σχόλια. Πολλές φορές όμως πρέπει να αφήνουμε και τον διάλογο έστω και εάν το ένα μέλος δέν μιλά όπως θα έπρεπε ή προκαλεί με τα λόγια του για να εξελιχθεί η συζήτηση και εκεί η κοινότητα θα ενεργήσει με τον δικό της τρόπο. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι όταν τα μέλη αλάζουν το θέμα μιας ενότητας όπως για παράδειγμα ότι κάνουμε τώρα. δηλαδή ενώ το θέμα με την έναρξη ξεκίνησε και ειπωθηκαν διάφορες απόψεις και εισηγήσης η δημοσίευση σου ήρθε να αλλάξει το θέμα . Εάν ήθελες να πείς κάτι για να θίξεις ένα συγκεκριμένο θέμα ανοίγεις άλλη ενότητα εάν θέλεις να πείς κάτι πιο συγκεκριμένο στέλνης π.μ Εκείνο που με ενόχλησε είναι ότι με τον τρόπο που έγραψες και το ύφος που έγραψες το οποίο ήταν προσβητικό και για την συζήτηση και για εμάς.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: enarxi kinigetikis periodou lagou 23-10-2011

Δημοσίευση από admin »

cypher έγραψε:Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Κύπρο γιατί και εγώ προσωπικά δεν γράφω γιατί πολλές φορές διερωτήθηκα αν γίνεται αγώνας πιος θα γράψει πιο χωρκάτικα. Είναι κακό δηλαδή να γράφουμε ελληνικά? δεν σας απογόρευσε κανέις να χρησιμοποιήτε κυπριακές εκφράσεις αλλά δεν διαβάζουν το φόρουμ μόνο Κύπριοι εκτός και αν οι δημιουργοί αυτό επιθυμούν.
Φίλε cypher κοίταξε να δείς το φόρουμ είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας και ανωνυμίας και αυτό είναι το ωραίο σε αυτό , ότι μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα. Τώρα το θέμα χωρκάτικά και Ελληνικά εγώ προσωπικά δέν το δέχουμε . Είμαιι Κυπραίος και όπως μιλώ γράφω και τι με αυτό. Να απαγορεύσουμε του κόσμου να εκφράζετε γιατί εκφράζεται στην Κυπριακή διάλεκτο. Για όνομα του θεού. εκείνοι που το κάνουν απλά για τις εντυπώσεις και είναι ενοχλητικοί βλέπεις ότι απο μόνοι τους και με την συμπεριφορά της υπόλοιπης κοινότητας εγκαταλείπουν.

Επίσης ατμίν ίσως θα ήταν καλύτερα να μην τοποθετείσαι με τον τρόπο και ύφος που συνηθώς τοποθετήσε.Προσωπικά δεν ενοχλεί εμένα αλλά τα δικά σας συμφέροντα.
Φίλε τοποθετούμε πάντα με τον ίδιο τρόπο και ανεξαρτήτος ποιόν έχω απέναντι μου απλά μου αρέσει να λεώ τα πράγματα με το όνομα τους και πίστεψε με δέν είναι θέμα συμφερόντων αλλά ακεραιότητας χαρακτήραΚαι ναι αυτό το επίπεδο λόγου που καλιεργείται εδώ είναι αυτό που λαμβάνει χώραν και στον κυνηγότοπο δυστηχώς από κάποιους. Δεν είναι μαγκιά να μιλάμε και συμπεριφερόμαστε σαν οτιδήποτε άλλοο εκτός από άνθρωποι. το ΛΕΒΕΝΤΗΣ που κολλά και τι σημαίνει? Είπε κανείς ότι είναι κακά παιδιά?
Φίλε εσύ τωρά προσπαθείς να υπερασπιστείς τις απόψεις του φίλου σου του Κύπρου για τους δικούς σου λόγους αλλά και εγώ με την σειρά μου υπερασπίζομαι τα υπόλοιπα μέλη όταν κάποιος αφήνει υπονοούμενα ότι το επίπεδο συζήτησης τους (άρα και επίπεδο γνώσεις τους-είναι αλληλένδετα) είναι χαμηλό. Εγώ τα παιδιά που γνώρισα απο το φόρουμ και μιλούμε μέσα είιναι λεβέντες σαν κυνηγοί και σαν σκοπευτές έχουν και επίπεδο και γνώσεις άρα δέν πρέπει να σύρνουμε κουβέντες που να τους πιάνει όλους το κολάνι. Τα σχόλια του Κύπρου ήταν πολύ γενικά και άφηναν πολλοί κόσμο εκτεθιμένο όπως και τα δικά σου περί χωρκάτικα... αντιλαμβάνομαι τι εννοϊς καισε ποιούς απευθύνεσαι αλλά ο τρόπος που το κάνεις είναι λάθος και πάλι αφήνεις κόσνο εκτεθιμένο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κάτι τελευταίο παρακαλώ διαβάστε τις απαντήσεις και αν θέλετε να συνεχίσουμε την συζήτηση είτε θα μεταφέρουμε αλλού το θέμα είτε μέσο π.μ το θέμα είναι η έναρξη της κυνηγετικής χρονιάς
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

παρακαλουθω αυτα που γραφονται περι εναρξης. συμφωνω οτι οσο πιο νωρις τοσο το χεοροτερο απο θεμα ζεστης.

ομως για να μιλαμε και σφαιρικα και οχι μονοτονα να πουμε οτι εχουμε τις λιγοτερες εξιρμησεις σε ολη την ευρωπη. ολες οι χωρες κυνηγουν συνεχωμενα απο αυγουστο μεχρι δεκεμβρη και πολλες φορες και καθημερηνα.

αυτη ειναι η γνωμη μου[/quote]

Φιλε Κυπρο δεν ξερω αν σε εμενα αναφερεσαι... αλλα επειδή εγω μονο εγραψα για γκριζους "κορώνους" οφείλω να απαντησω. Το σχολειο μου ηταν καθαρα ειρωνικό προς σε εκείνους που εκμεταλλεύονται την αδεια για κορακοειδή και κατακόφκουν τις φασσες και τα τρυγόνια και άλλα θηραματα. Δεν είναι επικρότηση αυτο! Επισης δεν νομιζω να ηταν βλακεία.

Φιλικά Βreda Pegaso.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
cypher
Full Member

Re: Διάφορα θέματα πρός συζήτηση αναφορικά με το φόρουμ και

Δημοσίευση από cypher »

(άρα και επίπεδο γνώσεις τους-είναι αλληλένδετα)

άτμιν, που το είδες γραμένο αυτό????? Ποιος το ανάφερε και το λες? ή απλώς για να αποπροσανατολίζουμε?
Καμία σχέση. Απο όλα αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες, ότι μειώνω το ήθος των συναδέλφων κυνηγών.
Αν εσύ ως διαχειριστής δεν μπαίνεις καν στον κόπο να συλλογιστείς αυτά που σχολιάζω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Μια τελευταία εισήγηση, ως διαχεισριστής οφείλεις να γράφεις σωστά με ισοζυγισμένες λέξεις αλλά και να προσέχεις και λίγο τα ορθογραφικά λάθη.Υπάρχουν και ορθογράφοι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καταρχην δικηγορος δεν ειμαι κανενου αλλα αν επιτρεπετε απο τους συμβαλομενους θα ηθελα να πω την γνωμη μου.

Δευτερον δεν εχω τιποτε με κανενα σας προσωπικα, κανουν με τα δικα μου προβληματα, οποταν να μην θικτει κανενας που τους τρεις σας γιατι μετα εννα εχετε μουγιαν.

Φιλε Cypher,(που δυστυχως δεν μπορω να θυμιθω ποιος εισαι ρε φιλε :( ) νομιζω οτι το θεμα επιπεδου γνωσης - εκφρασης, καπου το ειχεν αναφερει ο Κυπρος αρχικα οχι ο Διαχειρηστης( δεν υπαρχει λεξη αντμιν, στα ελληνικα, υπαρχει διαχειρηστης)

Νομιζω οτι ο Κυπρος απλα εκφρασε λαθος το τι ηθελε να πει.Δεν ηθελε να πει οτι τα μελη ειναι βλακες, η αμορφωτοι η χαμηλου επιπεδου, απλα ηθελε να πει ΠΙΣΤΕΥΩ οτι καποιοι που μπαινουν και γραφουν πραματα ασχετα η χωρις στοιχεια, η χρησιμοποιουν την Κυπριακη γλωσσα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ τροπο, ωστε να δημιουργουν ασχημες εικονες.

ΩΣΤΟΣΟ, το 99% των περιπτωσεων ειναι σε φιλικο τονο, με σκοπο το αστειο και για να χει μια πιο φιλικη και προσιτη εικονα η κουβεντα.Η ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!Υπαρχει και η ωρα του σοβαρου και η ωρα του αστειου.

Μετα παμε στον τροπο που εκφραστηκατε και οι τρεις.Σε ενα φορουν εκτος των χαρακτηριστικων που ηδη αναφερατε , υπαρχει ακομη ενα.Οτι ο λογος ειναι γραπτος, και εκφραζετε σαν προφορικος, ωστοσο χωρις να βλεπεις τον αλλο.Η απουσια του προσωπου στον προφορικο λογο( να βλεπεις δηλαδη τον αλλο) πολλες φορες δημιουργει λαθος εντυπωσεις, η μεταφραζετε με λαθος τροπ[ο απο τον αναγνωστη.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕΝ.

Η ορθογραφια και η χρηση των Κυπριακων εκφρασεων, δεν μπορω να καταλαβω που ενοχλει.
Δηλαδη, εαν ενα παιδι, που του αρεσει το κυνηγι, εχει φιλοτιμο, και θελει να μαθει, αλλα δεν ξερει καλη ορθογραφια πρεπει να του στερησουμε το δικαιωμα να πει αυτα που θελει η να ρωτησει αυτα που θελει να μαθει.
Ας μη το παραξυλωνουμε νομιζω..........
Οσο για τα Κυπριακα, εκει που εσκεμενα γινετε λαθος χρηση τους, και φαινετε καθαρα, τοτε απλα μπορουμε εμεις να αγνοουμε τα ατομα αυτα.Τι θα βγει να πει ο διαχειρηστης δηλαδη, οτι διαγραφει το μελος διοτι δεν ξερει να μιλησει????

Οξα πρεπει να ειναι ολη μερα μπροστα που το κομπουτερ και να καμνει τον δασκαλο των Ελληνικων.

Οπου απαιτειται και πρεπει, ο διαχειρηστης πρεπει να εχει το δικαιωμα να επεμβαινει και μαλιστα αυστηρα.
Ωστοσο με τον καλο τροπο ως πρωτη φαση δεν πιστευω οτι χανουμε κατι.
Αφου ομως δεν ειμαστε εμεις στην θεση του διαχειρηστη, που ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια του, ασ μην κρινουμε.ΟΜΩΣ και ο ιδιος ισως να πρεπει να προσεχει λιγο το πως λεει κατι σε καποιον, εκτος φυσικα και αν επιβαλλετε να μιλησει αυστηρα.

Γιαυτο σας παρακαλω και τους τρεις, αν εχετε διαφορες λυσετε τες με προσωπικα μυνηματα και μην ζαλιζετε τον κοσμο, αν και πιστευω οτι ειναι ολα θεμα παρεξηγησης.

Αν ωστοσο πιστευετε οτι επικοδομητικο ειναι να τσακωνεστε με τον διαχειρηστη για ορθογραφιες κλπ, ελατε να σας βαλω εγω δουλεια, (θελει καθαρισμαν η οικοδομη γυρω γυρω και να φκουν κατι αυλατζια :lol: )( ειπαμε το σοβαρο μας, να πουμε και το αστειο μας :lol: ).Φερτε καπελλουιν γιατι θα καειτε, και στο τελος της ημερας, εχει Μπυραν ΠΑΓΩΜΕΝΗΝ κερασμενην που λλοου μου :D ( οτι μαρκα θελετε :D )

Τελος, εν εχετε αλλα προβληματα ρε παιδια εσεις και
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

cypher έγραψε:(άρα και επίπεδο γνώσεις τους-είναι αλληλένδετα)

άτμιν, που το είδες γραμένο αυτό????? Ποιος το ανάφερε και το λες? ή απλώς για να αποπροσανατολίζουμε?
Καμία σχέση. Απο όλα αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες, ότι μειώνω το ήθος των συναδέλφων κυνηγών.
Αν εσύ ως διαχειριστής δεν μπαίνεις καν στον κόπο να συλλογιστείς αυτά που σχολιάζω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Μια τελευταία εισήγηση, ως διαχεισριστής οφείλεις να γράφεις σωστά με ισοζυγισμένες λέξεις αλλά και να προσέχεις και λίγο τα ορθογραφικά λάθη.Υπάρχουν και ορθογράφοι.
Φίλε νομίζω βρίσκεσαι σε λάθος χώρο . Αν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο να γράφει και σωστά ορθογραφικά για να ικανοποιεί το επίπεδο σου τότε νομίζω εν καλύτερα να ψαχτείς αλλού. Δαμέ θα μπαίνουμε να γράφουμε όπως νιώθουμε άνετα και Κυπριακά και ανορθόγραφα και όπως μας γουστάρει να νιώθουμε άνετοι και χαλαροί. Μαθήματα περί ορθογραφίας και σωστών Ελληνικών αλλού δαμέ εν τα χρειαζόμαστε . Τα μέλη δαμέσα οι περισσότεροι που ξέρω κλέβουν λίγο χρόνο απο το πολυάσχολο πρόγραμμα τους να χαλαρώσουν αλίμονο τωρά να αγχώνουνται αν θα βάλουν ι ή ύ ή οί ή η ή εί ή το ίδιο ισχύει και για μένα ΄η να μπαίνουμε να βάλουμε ορθογράφο αμπα τσε κάμουμε λάθος. το επίπεδο γνώσης και το επίπεδο συζήτησης είναι αλληλένδετα τις περισσότερες φορές σκέψου το λίγο και θα το καταλάβεις, με το να λέμε ότι το επίπεδο συζήτησης εν χαμηλό και όχι αντάξιο των μεγάλων Ελληνικών φόρουμ νομίζω ότι αυτό προσβάλει τον καθένα απο εδώ μέσα όχι μόνο εμένα.
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

άτμιν δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που διαβάζεις. Βρες μου που χρεισιμοποίησα πληθυντικό στα σχόλια περί ορθογραφίας παρά μόνο στο άτομο σου/διαχειριστές?
Δηστυχώς απ΄ότι φαίνεται εθελοτυφλείς ή όπως είπα ότι γουστάρεις καταλάβεις. Εφόσον νοιώθεις ότι ο τρόπος προσέγγισης σου θα σε πάρει μπροστά,........προχώρα με βάρκα την ελπίδα.
Δικό σας φόρουμ, δικός σας λάκκος :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

cypher έγραψε:άτμιν δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που διαβάζεις. Βρες μου που χρεισιμοποίησα πληθυντικό στα σχόλια περί ορθογραφίας παρά μόνο στο άτομο σου/διαχειριστές?
Δηστυχώς απ΄ότι φαίνεται εθελοτυφλείς ή όπως είπα ότι γουστάρεις καταλάβεις. Εφόσον νοιώθεις ότι ο τρόπος προσέγγισης σου θα σε πάρει μπροστά,........προχώρα με βάρκα την ελπίδα.
Δικό σας φόρουμ, δικός σας λάκκος :lol:
Νομίζω αυτά τα λόγια είναι δικά σου και ξαναδιερωτιούμε τι κόλημα έχεις αν θα γράφω εγώ και οι υπόλοιποι διαχειριστές σωστά Ελληνικά ή όχι όπως σου είπα και εμείς μπαίνουμε μέσα για να χαλαρώσουμε και όχι να αγχωθούμε αν γράφουμε σωστά ορθογραφικά???Ως για τον τρόπο που προχωράμε τον κρίνει ο κόσμος
Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Κύπρο γιατί και εγώ προσωπικά δεν γράφω γιατί πολλές φορές διερωτήθηκα αν γίνεται αγώνας πιος θα γράψει πιο χωρκάτικα. Είναι κακό δηλαδή να γράφουμε ελληνικά? Όταν διερωτιέσαι ποιός όχι πιός εν ο πιο χωρκάτης κατά τα λεγόμενα σου δαμέσα και αν είναι κακό να γράφουμε Ελληνικά νομίζω δέν ονομάζεται εθελοτυφλισμός αλλά πεντακάθαρα μας λές χωρκάτες και αγράμματους λές και γράφουμε τούρτσικα.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ΑΤΜΙΝ εσηι μιαν αγγλικι εκφρασι που λει (τσε συγχωρα με που γραφω αγγλικα) "Get a life" τερκαζι απολυτα στον cypher. δαμε ιμαστεν τζινιη. εχουμε παραδοση που τουσ παππουεσ μασ τουσ χορκατες τσε προσπαθουμε να καρτησουμε αν εν δυνατον τσε τιν κυπριακι διαλεκτο. αν δεν σου αρεσκι cypher φιε. Δαμε ουτε σχολειο ουτε ορτθογραφια καμνουμε. Αν τσε βαλλις με σε σκεπσις οτι εκτος που λεφκοσιατισ μπορι να μεν ισε ουτε τζινιος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”